Rabu, 12 Oktober 2011

Wordless Wednesday #19


36 ulasan:

  1. semoga selamat semuanya, amin. :)

    BalasPadam
  2. ehmmm...bila lah masenyer aku leh wat haji nie... teringin sgt nk g mekah...huhu

    BalasPadam
  3. Doakan juga parents saya nanti dapat tunaikan haji! Amin.
    Mesti abg zami nangis kan. :D

    BalasPadam
  4. suasana yang menyeronokkan..

    BalasPadam
  5. wah..bakal haji tu... bulan depan dah boleh tukar tittle: Haji Abd Rahim dan Hajjah Zaimah. mak ayah sapa tu?

    BalasPadam
  6. rock gila baju ko g hantar org tua naik haji. aduiii.. hahaha

    BalasPadam
  7. muke zami cam your mom la..ape2 pun semoga dipermudahkan urusan your parents oleh-Nya..aminn

    BalasPadam
  8. semoga selamat pergi dan kembali dgan selamat .AMEEN . ,.

    BalasPadam
  9. anak mak, ikut muke mak :)

    makcik pakcik, saye doakan makcik & pakcik selamat sampai :) aminn

    BalasPadam
  10. semoga dipermudahkan segala urusan disana nnti n selamat kembali ke pangkuan keluarga tersayang...amin.

    BalasPadam
  11. sudah berangkat ke Makkah ya? salam to them once they come back to mlsa soon.

    BalasPadam
  12. selamat menunaikan haji. semoga mendapat haji yg mabrur. amin :)

    BalasPadam
  13. tag zami untuk join contest orang yang kite sayang :)

    BalasPadam
  14. untungnya.. --->ayah tak sempat pergi. takpe nanti rin yng tolong ganti..

    BalasPadam
  15. semoga selamat pergi dan selamat kembali.. amin

    BalasPadam
  16. teacher zaimah g haji...alhamdullilah...rindu kat ckgu add math ni..ahah

    BalasPadam
  17. semoga ibu dan ayah zami selamat sampai ke tanah suci =)

    BalasPadam
  18. kita doakan yg terbaik utk meka n umat islam di sana

    =_=

    BalasPadam
  19. . naty nak bawak ma ngn ayah g haji . isnyaallah .

    BalasPadam
  20. semoga semuanya selamat

    BalasPadam
  21. pergi haji ea..
    semoga semua selamat..
    teringat sewaktu parents ku pergi haji 2 tahun lepas...

    BalasPadam
  22. zami jgn nanges tau! hehe doakan semuanya selamat :)

    BalasPadam
  23. Saat Sedih....
    Dah laluinye...

    BalasPadam
  24. awak pnye muka iras mak awak:)

    BalasPadam
  25. bila kamu nak pergi haji plak? nice blog .. follow me back

    BalasPadam
  26. semoga pergi dan sampai dengan selamat. ^^

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com