+ -

Pages

Style Rambut Aku (2009-2011)

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Fiq Fikri ada update pasal rambut sebelum ni. So, aku pon nak update pasal rambut jugak. See? Senang kan nak update blog? Tiru je apa yang orang lain update. Haha. Kejam kan? 

Aku dah buat research pasal rambut aku daripada tahun 2009 sampai la tahun ni iaitu tahun 2011. Tak sangka hebat jugak rambut aku. Macam macam style aku tengok. Ada style kucing bertanduk, ada style baju kena lipat, ada style duri dalam daging, ada style helmet melekat, ada style kelapa diparut dan macam macam lagi la. Eh. Comel kan nama nama style rambut aku?

Mesti kau tak sabar nak tengok kan? So, tengok je la. Aku pon tak sabar nak tekan publish ni.


Kalau rambut aku ialah seorang manusia, mesti dia dah maki aku laju laju. Sikit sikit tukar style. Tapi nasib baik la rambut aku bukan seorang manusia. Kalau tak, habis la aku kena belasah dengan dia. Eh. Macam melampau je imaginasi aku?

For me, style rambut sangat penting bagi lelaki. Style rambut boleh buat seseorang lelaki jadi hensem dan pada masa yang sama, style rambut jugak boleh buat dia jadi hodoh. Macam mana tu? Errr... Aku pon tak tahu. Aku main cakap je sebab aku rasa macam ada PhD je bila cakap macam tu. Haha.



potpetpotpet : Lepas ni style apa pulak?
5 Budak Lelaki Sebelah Pintu: Style Rambut Aku (2009-2011) Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera! Fiq Fikri ada update pasal ra...

63 ulasan:

eman berkata...

mcm lebih kuang je style...hehe.. maybe ade la sikit beza dr segi kepanjngn.... eneway change our style show us we redy for new beginning....hehe

adrinaqamarina berkata...

ada 13 gambar paling cantik dalam tu!


haha orang nak tunjuk rambut, kte tengok gambar :P

Sarah Zulkipli berkata...

Ahaha. Smartlah. Sukanya tengok zami pakai speck. Nampak macam doktor. ;D

Bintang Biru. berkata...

Cool gila rambut zami.
Ala ala korea gitu. XD

Syahbinar Shuib berkata...

perghhh... memang style laa!

aydah ahmad berkata...

errr . cantik ! haha . agaknyee kala cicak jatuh kat rambut mesti mati kan ? sebb tajam sgt rambut tuh ala2 mohawk ! hee . ce try wat rambut ikal mayang lak =p
hee , btw gud luck esok mokss ;)

Cikin berkata...

Lepas ni botak plak . tengok apa jadi . Haha .

dreaming iylia.. berkata...

style kucing bertanduk dengan baju kena lipat tu oke KOTT. haha. =.=

alexa yussida berkata...

cuba botak plak..

Azhafizah[フィザ] berkata...

ape lagi zami..cepatlah print semua ni buat flyers anta kat saloon..kompem ade yg ikut..huhu

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

wowie...nabil tukar 4 kali je kot style rambut sepanjang hidup ni..sampai sekarang suka the last style..hehe

syazwan tahir berkata...

y not abg hizami try botak ala2 military plak..haha mesti terbaekk :P

enciksyazwanpunyablok.blogspot.com

hafizulhakim91 berkata...

style rambut cikgu zaman skrg.he3

EeMy-g0od-go0d berkata...

perghhh.. nsem gilerr..
<<<< trgamam :P
haha.. btul2.. style rmbut tu pnting :)

Dang Intan Duka berkata...

cuba botak plak..
hihihih



peace

cik Nemo berkata...

yg pakai spek tu comel!

payedd berkata...

anak jipon mana neh? k pop sangat
haha

Ijah EmoTemo berkata...

pergh byk jgk stail rambut zami hihihi.

SyafiQ aHaDin berkata...

paling super hyper pelik gambar sebelah kiri nombor 3 tuu. style rambut x pacak! haha! super pelik. macam salah beli sikat.

yea! kalau rambut x terurus sapa nak tengok? memang semua orang tengok tapi dengan pandangan menusuk kalbu.

btw, abg zami ni memang xde jerawat!???????!!!!! @#$%#$

Loreal!

zizidiazora berkata...

orang handsome rambut tu digayakan macam mana sekalipun tetap handsome. retis la katakan....

RinsyaRyc berkata...

--->line lambat, load gamba failed! hahaha.. dia tak bagi tengok lah teww..

eddy syrol berkata...

aku mapu belah tepi je dari dulu hingga kini..tetap dan berpence..kaw mampu belah tepi? =.= ngeh3x..

MAISHARAH berkata...

nice sgt..:):)

raje carl berkata...

smart style ! hee macam edward cullen dalam twilight ! :)

izzad b* berkata...

weweit!

zainatul abu bakar berkata...

smart3! suka style yg last, mcm mamat korea!hihihi

cik eka berkata...

perh bpk byk style rambot dy..
tabek ar..
hehe

anamizu berkata...

perhh!
semart3!!!
specky + cool :)


luv,
cik ana :)

i am S!L4H.. berkata...

yg style kucing bertanduk x hengatttt tu sgt x bole bla. bole pnjg lg x??


ngahahaha

cik ain berkata...

prefer to the last one. cooliooo :)

Reen berkata...

botak tak lagi tuu.. haha nama dia style padang jarak padang terkukur :p

Fiq Fikri berkata...

zami aku suke rambut ko yg,pakai bju hitam tu smart huhuhu...nk pinjam boleh ahaha :D

DanieL AdiE berkata...

Memang style la!

Noorsha Muhamad berkata...

wow..hahah..

Cik Yatt berkata...

style rmbut laen2 muke pon nmpk laen..aha

saya cello191 berkata...

@i am S!L4H.. lebih kurang ja~~

ila berkata...

Abg zami nnti da jdi cikgu kne potong rambut betul2 tw.x bole pepanjang.huhu

Mila Ahmad berkata...

wah mcm2 ada...

Eazy Izzuddin berkata...

smart...
ku rambut curly...
boleh ke ber style?
xD

| RoziAhmad | berkata...

gaya mcm mana pun rambut tu kau tetap macam apek. hahaha

Izzah | zulkifli berkata...

apa-apa pon style abg hizami, still smart.. =)

ummi rahimi berkata...

gambar pakai spec tu smart! hahah..nmpak educated..hehe

DfyStrawbery berkata...

:) TERUJA! haha

mr.syazwan berkata...

rambut aset utama bg lelaki

kebetulan ckp sal rmbut

ada berapa byk pusar tu?? HAHA

ada member sampai 3/4 adehh

babak gile degil..

=_=

Budak Chomot berkata...

Lin Dannnnn! Eh ehh #tetiba huhu :D

Qis berkata...

eee...hemsemnyee!!

haha,,,
melampau sgt ke pujian ni?

tak rasenye~
^_^

Amirah Jafri berkata...

memang styleeeee ! :)

Fara E's berkata...

aishhh , kuatkan iman , kuatkan iman
cyes semart weyhh

=='

najihah sahami berkata...

haha..lepas ni gaya flying kick lak.

kayrul-shah berkata...

memang stylo la rambut tue...

faizal mohd berkata...

wah! stylo giler. jelesnya sebab rambut aku tak macam ko. smart habes la. :)

Blogger bernama Zam ! berkata...

2009-2011 merupakan tahun yg penuh dgan stylo mylo .*bukan milo erkk

Huzniey Saad berkata...

semuanya style giler! jaga rmbut elok2 ye hehe

the GirL berkata...

gmbar yg baju biru tu, rambut rupanya.. igt kn jambul.. haha

hafiz hafizol berkata...

cube wat style korea lak?? haha...

SyafiQ aHaDin berkata...

@hafiz hafizol abang zami tuu memang korea pun. Heeeee ^^

myravea berkata...

Rambut mahkota seorang lelaki..ahaa..boleh gitu? huhu..


Style cemane pun cun la ngan zami..

Mia Meymi berkata...

mcm2 ade . haha .

Oasis berkata...

Yang second top tu nice!

Pojiepooh Abdullah berkata...

Hahha nama style taley blah ada style helmet melekat, ada style kelapa diparut. Hahha..
Semua kene dengan kamu..
Yela orang dah cantik pakai sarung guni pun dah cantik..
Ehh, nih aku cakap pasal rambut ker pasal baju?
Tibailah kiah!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

sokong!!! rabut tu cm mahkota laaa...hehe

cik yuki berkata...

smart . .

sOfieDeCutaZ~ berkata...

XNAK TRY BOTAK KE ? HAHA ! BTW, RMBUT PENDEK NMPAK KEMAS N PROFESSIONAL SKIT. YG MCM LANDAK2 TU, URGH! AKU RSE NAK CRIK GUNTING JE TOLONG TRIM KAN

< >