Khamis, 13 Oktober 2011

Putus Di Twitter

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Encik Mimpi baru je upload ending lagu Cinta Muka Buku. Eh. Pernah dengar tak lagu tu? Lagu femes tu! Adeh. By the way, aku tak dapat nak tahan gelak dengar Encik Mimpi nyanyi lagu ni sebab aku dengar suara dia macam nampak sangat dia tengah beriya-iya nyanyi lagu ni. Tak sabar nak upload la tu! Haha. Tak percaya? Kau boleh dengar sendiri.




potpetpotpet : Mood blogging dah tak seperti dulu.

36 ulasan:

  1. hahaha comel giler dia buat parody lagu najwa nih!
    smart!

    BalasPadam
  2. nanti saya nak wat cover someone like you! hehe! BoleH?

    BalasPadam
  3. haha. br lepas putus kt fb,
    tuka lirik la lagu ni lagi skali. keh3

    BalasPadam
  4. tak dengar lagi, baru nak dengar lepas post komen ni. :D


    dapat rasa juga yang mood tu dah tak macam dulu~

    BalasPadam
  5. hahaha...bestt pulak putus di twitter..

    BalasPadam
  6. hahah memang dengar suara dia beria riaaaa.

    BalasPadam
  7. minat gile dengan en mimpi ! suarenye comel!

    BalasPadam
  8. mmg terbaik la :D syok mendengar

    BalasPadam
  9. Hahaha...1st time dengar..

    Best!!

    BalasPadam
  10. hahaha....

    memang beriya gila...
    best...

    BalasPadam
  11. his voice is very best and cool ;)
    hehe. i laugh till non stop when listening to this! :D

    BalasPadam
  12. Cinta di buku lima... :D

    BalasPadam
  13. good lyric..nice parody NL's Song!

    BalasPadam
  14. haha.boleh pulak.sedap juga.

    BalasPadam
  15. "Mood blogging dah tak seperti dulu"?? ehmm bz ngn keje ka?? xper2 utamakan yg lebih utama...memberikan ilmu kpd studs tuu benda yg paling bagus...hehe... semoge ceria2 selalu bro (^_^)

    BalasPadam
  16. hahaha . baru nk dgr jugak nih sebb dowank pon ade cter jugak .

    same laa mood exam skg nih ==''

    BalasPadam
  17. finally!

    CINTA DI BUKU LIMA tak annoyed mcm CINTA MUKA BUKU.

    trend kot bile ada remake mst lebih menangkap. haha

    BalasPadam
  18. haha.. cm sesak nafas je yg nyanyi tu.. :)

    BalasPadam
  19. semput dgr die nyanyi. tp best. huhu

    BalasPadam
  20. haha..bercinta kat fb putus kat twitter..cumel je lagu nie..:)

    BalasPadam
  21. kenape tak entitled kan CINTA BUKU LIMA , lagi lawak ape title tu ,BHAHAHA!


    *btw tadi nampak abg Zami kat SMKDDS , still wondering either dy jadi cekgu kat situ balik ke?

    BalasPadam
  22. walaupun sore tak brape nk best.. tp hebat..

    BalasPadam
  23. cinta buku lima..dush!!! ini makan dia..haha

    BalasPadam
  24. haha. style gilaaaa. ouch! sekali makan buku lima laaaa. najwa da tengok blum??haruslah bgtau dia. hehe

    BalasPadam
  25. 1st time dgr lagu nie versi lelaki...best jugak suara dia..nie mesti kes putus cinta sbb muka buku lah tue..ehehe..

    BalasPadam
  26. lagu ni dh femes jugak kn di laman facebook. lawak ending nya! curang-,-

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com