Khamis, 13 Oktober 2011

Putus Di Twitter

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Encik Mimpi baru je upload ending lagu Cinta Muka Buku. Eh. Pernah dengar tak lagu tu? Lagu femes tu! Adeh. By the way, aku tak dapat nak tahan gelak dengar Encik Mimpi nyanyi lagu ni sebab aku dengar suara dia macam nampak sangat dia tengah beriya-iya nyanyi lagu ni. Tak sabar nak upload la tu! Haha. Tak percaya? Kau boleh dengar sendiri.




potpetpotpet : Mood blogging dah tak seperti dulu.

36 ulasan:

Pojiepooh Abdullah berkata...

hahaha comel giler dia buat parody lagu najwa nih!
smart!

SyafiQ aHaDin berkata...

nanti saya nak wat cover someone like you! hehe! BoleH?

Mra Mastura berkata...

haha. br lepas putus kt fb,
tuka lirik la lagu ni lagi skali. keh3

adrinaqamarina berkata...

tak dengar lagi, baru nak dengar lepas post komen ni. :D


dapat rasa juga yang mood tu dah tak macam dulu~

tieka berkata...

hahaha...bestt pulak putus di twitter..

adrinaqamarina berkata...

hahah memang dengar suara dia beria riaaaa.

DfyStrawbery berkata...

minat gile dengan en mimpi ! suarenye comel!

Rosalia berkata...

mmg terbaik la :D syok mendengar

DanieL AdiE berkata...

Hahaha...1st time dengar..

Best!!

pudenz berkata...

haha..cool

Sleepingronin. berkata...

hahaha....

memang beriya gila...
best...

Umie Artoqiemie berkata...

kau bila nak nyanyi?..

Rtp Farra Arisha berkata...

his voice is very best and cool ;)
hehe. i laugh till non stop when listening to this! :D

Cik Yatt berkata...

haha..kreatif..

Ms Bery berkata...

Cinta di buku lima... :D

Azhafizah[フィザ] berkata...

good lyric..nice parody NL's Song!

Salwa berkata...

haha.boleh pulak.sedap juga.

eman berkata...

"Mood blogging dah tak seperti dulu"?? ehmm bz ngn keje ka?? xper2 utamakan yg lebih utama...memberikan ilmu kpd studs tuu benda yg paling bagus...hehe... semoge ceria2 selalu bro (^_^)

aydah ahmad berkata...

hahaha . baru nk dgr jugak nih sebb dowank pon ade cter jugak .

same laa mood exam skg nih ==''

Qarl berkata...

finally!

CINTA DI BUKU LIMA tak annoyed mcm CINTA MUKA BUKU.

trend kot bile ada remake mst lebih menangkap. haha

shera haifa berkata...

haha.. cm sesak nafas je yg nyanyi tu.. :)

Puteri Iqa Izyan berkata...

semput dgr die nyanyi. tp best. huhu

PiekaSahaja berkata...

haha..bercinta kat fb putus kat twitter..cumel je lagu nie..:)

Blogger bernama Zam ! berkata...

kenape tak entitled kan CINTA BUKU LIMA , lagi lawak ape title tu ,BHAHAHA!


*btw tadi nampak abg Zami kat SMKDDS , still wondering either dy jadi cekgu kat situ balik ke?

cik tenggiling berkata...

walaupun sore tak brape nk best.. tp hebat..

ayie berkata...

cinta buku lima..dush!!! ini makan dia..haha

Muhd Ashraf Muizz berkata...

haha...lawak teman dengo

Reen berkata...

haha. style gilaaaa. ouch! sekali makan buku lima laaaa. najwa da tengok blum??haruslah bgtau dia. hehe

laskar pelangi berkata...

best kot lirik dia..=D

Terbang Bersamaku berkata...

1st time dgr lagu nie versi lelaki...best jugak suara dia..nie mesti kes putus cinta sbb muka buku lah tue..ehehe..

Eazy Izzuddin berkata...

hehe
layanss
xD

Bintang Biru. berkata...

LOL. lawakkk ok. XD

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

lagu ni dh femes jugak kn di laman facebook. lawak ending nya! curang-,-

RinsyaRyc berkata...

cinta di buku lima...

RinsyaRyc berkata...

cinta di buku lima...

[sutera kasih] berkata...

xpenah dgr lg..nk dgr la.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com