Khamis, 6 Oktober 2011

:D

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Boleh letak tajuk macam tu? Nampak sangat pemalas. Anyway, semalam emosi aku tak stabil sikit. Tapi aku tak tahu sebab kenapa emosi aku terganggu. Yang pasti sebab dia memang takde kena mengena dengan period. Kau gila? Haha.

Oleh itu, aku nak ucapkan terima kasih kepada kawan kawan aku yang melayan perasaan aku lepas tu siap ada yang sanggup buat lawak tapi tak kelakar langsung so memang aku tak dapat nak gelak la kan. Again, thanks a lot! You know who you are. Aku malas nak state semua nama sebab aku takut ada nama yang tertinggal.


Sekarang aku dah okay. Dah happy balik dah. Sebab tu aku update blog ni. Sebab nak bagitahu satu dunia yang aku dah happy balik dah. Boleh?
Hidup ni ibarat sebuah buku yang mempunyai 1000 muka surat. Kau malas nak baca sampai habis lepas tu kau rasa macam nak berhenti separuh jalan je. Last last kau sedar ada banyak lagi yang kau belum tengok.



potpetpotpet : Why so serious?

36 ulasan:

.:iQeLLypEri:. berkata...

GREAT...!!!

SyafiQ aHaDin berkata...

semalam lagi tau! Hehe.
Syukur lah!

Be strong!

aydah ahmad berkata...

gud moksss ! tamau laa down cam semalam . iskkk ! kite pongg tetibee sedih . ade hikmah di sebaliknya .
kdg2 kite pon rase camtuh jugak . pastuh cepat2 kol mama . dye penasihat terbaik kite :')

shalina berkata...

suke entryyy ni :)
sian lah orang buat lawak tapi tak gelak . ekekek ;p

goodnight handsome ! hahaha

gedik plak dahh . gurauuuuu ^^ saje nak usik . hee

i am S!L4H.. berkata...

nampaknye lady gaga juga tahu perasaan anda. syabas betty la fea.

eh??

DanieL AdiE berkata...

biasa la tu..ade masa kita akan rasa begitu....

Chill...

Reen berkata...

guddd :) patotlah asyik2 buka page zami masih entry style rambut tu. nasib baik mood dah okay! :D yeayyyy

sea_lavender berkata...

life must be go on~ jom kenali nafsu kte d peringkat mne dalam entry sye =D sekadar berkongsi ~~

Rtp Farra Arisha berkata...

there are so many feelings in urself? if so, it's good then. kerna diri sendiri boleh menimbulkan berbagai perasaan yg mana bisa juga mendatangkan emotional tinggi kita. ianya menguju kesabaran dan kepintaran kita sebenarnya.

hidup ibarat pelangi. life is colourful. but sometimes it'll be dark if we got dark feeling. just chill and enjoy the life and follow the good path ;) it's an easy thing!!

zizidiazora berkata...

Patut la rasa pelik semacam je bila baca status tu semalam. rupa2nye ada orang tgh period dan tak nak ngaku hahaha....anyway syukur la kalu zami dah ok...

♥ cik kieranaa ♥ berkata...

hah..!
xcomel lah kau mudy2. :P

eman berkata...

hidup xsemestinya kene hapi selalu kekadang kene ade sedih n pedih... itu sbb kehidupan ni penuh ngn warna warni... sometimes we need to be sad so we can appreciate the time we feel happy...(^_^)

Ms Bery berkata...

biasa lah tu..
tapi tak payah fikir sangat nanti boleh jadi terencat.. Ops salah lak nanti lagi tensyen...

banyakan istifar & ingat Allah selalu baru cool balik.. :D

RinsyaRyc berkata...

untungla.. ^^ ada orang caring.. pi like.. (aku tadek)

cik pieja hut berkata...

bangkit untuk terus berjalan ke depan

FarhanaDr berkata...

Haah kan.. Kenapa kita suka fikir bukan-bukan sampaikan kita yang merana.. Same to me.. Lucky Zami dah mampu atasi.. Syukur.. Saya pulak ambil masa juga dulu tapi alhamdulillah, boleh atasinya.. Kita boleh! Chaiyok! :)

ayie berkata...

sekali sekala allah nak bagi rasa kita down.. itu tandanya allah sayang kita :)

Ijah EmoTemo berkata...

hee sama la kita. tgh mood down. baikla nk ikutla apa yg zami tulis. buang segala perkara negatif :D

myravea berkata...

Good then da ok :)

Be strong ya ;)

bella luna berkata...

whatever it is, just be strong and everything will be alright!!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

suke statement zami ni...yiihaaaa~~

*walau pape pon kehidupan kita, kita laa sendiri yang uruskan...

payedd berkata...

ni kenapa jek neh?
putus cinta ke apa?
haha

Fiq Fikri berkata...

banyak nye iklan ko dkt atas nk cepat kaya leteeewww

Mila Ahmad berkata...

ada hari kita happy ada hari kita sedih..ape2 pun yg berlaku hidup perlu diteruskan kerana perjalanan masih jauh

mr.syazwan berkata...

da ok kan

so apa lagi kita enjoy!!

haha

Tentang Kita berkata...

setiap pemasalahan de jln penyelesaian....

::FAIZ FARISH:: berkata...

take care

Blogger bernama Zam ! berkata...

First2 tgok tajok entri , tegezut gila .
ape dh jd ngn abg Zami kan, slalu tjok entri sepanjang jalan raya .
tp ape2 pon , be happy oways k !

Oasis berkata...

Selamat bergumbira kawanku!

faizal mohd berkata...

selamat berhepi-hepian yek.
:)

Eazy Izzuddin berkata...

oh lebih kurang sama ngn ku juga...
happy2 always....

Bintang Biru. berkata...

nak sambung mengila pun boleh lagi, :P

iekasub berkata...

hoyeah! selamat ber-happy kembali! :D

kechixx berkata...

happy sokmo cekgu!;)

Aliff Haikal berkata...

yeahh . cekalkan hati anda ! :)

merahitujambu berkata...

alhamdulilah..moga hadapinya dgn tenang ok

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com