Ahad, 23 Oktober 2011

Blogger Paling Popular

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Sedar tak sedar, tiba tiba aku termasuk dalam senarai Top 50 Blogger Paling Popular. Rasa macam dah menang satu kategori kat ABP je. Boleh?


Nampak tak? Nombor 32 tu? Nama aku kan? Ke nama fakers yang bersepah kat facebook tu? Haha. Anyway, bro Faizal Fredley yang keluarkan senarai ni. Tapi entri dia yang minggu lepas kot? Aku baru dapat tahu hari ni! Kesian kan? Setelah aku tengok senarai tu, aku rasa ramai lagi blogger yang lebih popular daripada aku tapi takde dalam senarai. Tak terperasan la tu sebab ramai sangat blogger popular sekarang ni.

Popular atau tidak, aku update je blog. Bukan sebab nak puaskan hati orang tapi nak puaskan hati aku sendiri. Sejujurnya, dulu aku sangat mengejar populariti dalam dunia blog ni. Biasa la kot? Orang kata biasa la budak baru nak naik. Haha. Tapi sekarang aku dah macam matang sikit.



potpetpotpet : Berapa tinggi terbang bangau, akhirnya hinggap di belakang kerbau juga.

49 ulasan:

aydah ahmad berkata...

woahh ! tahniah mokss . suke bace blog dye ;)

faizal mohd berkata...

wah! tahniah. *sambil tepuk tangan kuat-kuat.

zizidiazora berkata...

berapa tinggi terbang si burung puyuh akhirnya jatuh ke dalam kuali juga hehehe..*tetiba

izwanie halim berkata...

hoho :D
tahniah ! ;D

DanieL AdiE berkata...

Wah..tahniah..hebat2!

Proud of U Hizami..

cik violet berkata...

hey..glamer kau..haha..

wah..blog berubah :)

Syafiq Ahadin berkata...

tahniah abang zami! hehe! wow! Hebat! tapi abang dah lama kan blogging. Takpe lah popular.
think positif. jadi popular, means kita lebih terjaga. camne tu? ye lah, kita akan lebih berhati2 dalam tindak tanduk kita agar tak jadi perbualan orang ramai.
kalau jadi perbualan pun pasai benda2 yang baik.
InsyaALLAH! yeah! support abang zami!

Syafiq Ahadin berkata...

tambah komen sikit. tu follower dah bertambah. dah jadi top30 nie! Hot2! Hehe.

myravea berkata...

Congratss :)

Syahbinar Shuib berkata...

aik ? blog dah berwajah baru.
btw, congrats! famous blogger tu :)

NURUL AINI NORAZMAN berkata...

whoaaa!! untung laaahhh,.haha femes tuh,.

Mra Mastura berkata...

:D

EYQASARA berkata...

congrats~!

Umar Arlee berkata...

Wow! Congrats Hizami! :)

Puteri Iqa Izyan berkata...

ohh. ingat zami dah tau hari tu. huhu..
btw, congrats =))

yaya_flanella berkata...

congrats dude!

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

tahniah, u deserved it!

RinsyaRyc berkata...

tahniah!! Sokong hizami.. ^^

noraauliyya berkata...

wah tahniah ya !

sarah hanafiah berkata...

wuuwuu teruja nih hehe

laskar pelangi berkata...

pewit! tahniah =))

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
U
Y
O
O
O
O

kalau da 4 gibu no 32

yg 7 rat ni mau ke 32000 kan? hahahaha

tahniah

Aliff Haikal berkata...

wow !:)

hijauGreen berkata...

wahhh..blogger pemessss..hehe :D Tahniah ! ^^..

eman berkata...

wahh..xtau lak dah tuka background blog nie... honestly suka background sebelom ni sejuk mata memandang... oke skrg sejuk gak tp xpi..err lupekanlah..eneway congrats become top50 althought ur kinda of guyz nex door but u made it...err wat im sayin is..ahh forget about it..aku da merapu da.. okthxbai..

ayie berkata...

tingkatkan prestasi untuk mencapai nombor 1..cewah!!

El-Janna berkata...

wahhhh hebaknye^^ tahniah la^^ untung laaaaaaa

Azhafizah[フィザ] berkata...

jadi retiss da cikgu zami ^,^

najihah sahami berkata...

fuyyoooo..hebatt! tahniah zami!

e~car182 berkata...

tahniah!! blog anda mmg best :)
cuma dah lama gila tak baca

Umie Artoqiemie berkata...

waisehhhh untunglahhhhhh !!

a i m z berkata...

untunglaa..
haha.

Fiq Fikri berkata...

aku punye follower 14000 kenapa tak tersenarai kejam!! :'(

Asrul "iLham" Sany berkata...

congrat, anyway, feat ko as a cameo dalam my short

:D

Lelord berkata...

pheeweeet tahniah

widiea azira berkata...

congrest!!!

che-a/atiah berkata...

sangat jelez.hee

Blogger bernama Zam ! berkata...

ye lahhh , orang tu blogger merangkap RETIS FoFULAR kannn ,mane nak setanding dgn kite2 ni yang maseh hingus meleleh *erkkk patot ker?haha

::FAIZ FARISH:: berkata...

tahniah

Syafiq_Elf berkata...

Wahhh, nak jugak... Ahahaha~ ^^

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

wowww..congrate!!!

*eh rs cm msok umah baru laaa....

ila berkata...

tahniah2.
eh blog bwajah baru la

atien rashidi berkata...

ehh nk ckp nie akaun hizami jugak ke ?
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000622770683&sk=wall

cek la link nie . dia kate adik or abg hizami yeke ?

izfanora berkata...

ikut resmi padi.. makin berisi, makin tunduk..

tapi, mmg ramai je blogger famous yang agak sombong dan melayan sesetangah blogger famous yg lain.. hurm..

Bintang Biru. berkata...

cehhhwaaahh !
Nak popular jugak. T___T

Reen berkata...

tahniah2. cewahhh blogger femes tuuuuu :P teruskan menaip! :)

FEDO berkata...

Hebatnya awak. Apa all the best.

Amiza Aqiela berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
MrFuiyoo Fantasia berkata...

terbaek abammm

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com