Ahad, 23 Oktober 2011

Blogger Paling Popular

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Sedar tak sedar, tiba tiba aku termasuk dalam senarai Top 50 Blogger Paling Popular. Rasa macam dah menang satu kategori kat ABP je. Boleh?


Nampak tak? Nombor 32 tu? Nama aku kan? Ke nama fakers yang bersepah kat facebook tu? Haha. Anyway, bro Faizal Fredley yang keluarkan senarai ni. Tapi entri dia yang minggu lepas kot? Aku baru dapat tahu hari ni! Kesian kan? Setelah aku tengok senarai tu, aku rasa ramai lagi blogger yang lebih popular daripada aku tapi takde dalam senarai. Tak terperasan la tu sebab ramai sangat blogger popular sekarang ni.

Popular atau tidak, aku update je blog. Bukan sebab nak puaskan hati orang tapi nak puaskan hati aku sendiri. Sejujurnya, dulu aku sangat mengejar populariti dalam dunia blog ni. Biasa la kot? Orang kata biasa la budak baru nak naik. Haha. Tapi sekarang aku dah macam matang sikit.



potpetpotpet : Berapa tinggi terbang bangau, akhirnya hinggap di belakang kerbau juga.

49 ulasan:

  1. woahh ! tahniah mokss . suke bace blog dye ;)

    BalasPadam
  2. wah! tahniah. *sambil tepuk tangan kuat-kuat.

    BalasPadam
  3. berapa tinggi terbang si burung puyuh akhirnya jatuh ke dalam kuali juga hehehe..*tetiba

    BalasPadam
  4. Wah..tahniah..hebat2!

    Proud of U Hizami..

    BalasPadam
  5. hey..glamer kau..haha..

    wah..blog berubah :)

    BalasPadam
  6. tahniah abang zami! hehe! wow! Hebat! tapi abang dah lama kan blogging. Takpe lah popular.
    think positif. jadi popular, means kita lebih terjaga. camne tu? ye lah, kita akan lebih berhati2 dalam tindak tanduk kita agar tak jadi perbualan orang ramai.
    kalau jadi perbualan pun pasai benda2 yang baik.
    InsyaALLAH! yeah! support abang zami!

    BalasPadam
  7. tambah komen sikit. tu follower dah bertambah. dah jadi top30 nie! Hot2! Hehe.

    BalasPadam
  8. aik ? blog dah berwajah baru.
    btw, congrats! famous blogger tu :)

    BalasPadam
  9. whoaaa!! untung laaahhh,.haha femes tuh,.

    BalasPadam
  10. Wow! Congrats Hizami! :)

    BalasPadam
  11. ohh. ingat zami dah tau hari tu. huhu..
    btw, congrats =))

    BalasPadam
  12. tahniah!! Sokong hizami.. ^^

    BalasPadam
  13. F
    U
    U
    U
    U
    Y
    O
    O
    O
    O

    kalau da 4 gibu no 32

    yg 7 rat ni mau ke 32000 kan? hahahaha

    tahniah

    BalasPadam
  14. wahhh..blogger pemessss..hehe :D Tahniah ! ^^..

    BalasPadam
  15. wahh..xtau lak dah tuka background blog nie... honestly suka background sebelom ni sejuk mata memandang... oke skrg sejuk gak tp xpi..err lupekanlah..eneway congrats become top50 althought ur kinda of guyz nex door but u made it...err wat im sayin is..ahh forget about it..aku da merapu da.. okthxbai..

    BalasPadam
  16. tingkatkan prestasi untuk mencapai nombor 1..cewah!!

    BalasPadam
  17. wahhhh hebaknye^^ tahniah la^^ untung laaaaaaa

    BalasPadam
  18. fuyyoooo..hebatt! tahniah zami!

    BalasPadam
  19. tahniah!! blog anda mmg best :)
    cuma dah lama gila tak baca

    BalasPadam
  20. aku punye follower 14000 kenapa tak tersenarai kejam!! :'(

    BalasPadam
  21. congrat, anyway, feat ko as a cameo dalam my short

    :D

    BalasPadam
  22. ye lahhh , orang tu blogger merangkap RETIS FoFULAR kannn ,mane nak setanding dgn kite2 ni yang maseh hingus meleleh *erkkk patot ker?haha

    BalasPadam
  23. Wahhh, nak jugak... Ahahaha~ ^^

    BalasPadam
  24. wowww..congrate!!!

    *eh rs cm msok umah baru laaa....

    BalasPadam
  25. tahniah2.
    eh blog bwajah baru la

    BalasPadam
  26. ehh nk ckp nie akaun hizami jugak ke ?
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000622770683&sk=wall

    cek la link nie . dia kate adik or abg hizami yeke ?

    BalasPadam
  27. ikut resmi padi.. makin berisi, makin tunduk..

    tapi, mmg ramai je blogger famous yang agak sombong dan melayan sesetangah blogger famous yg lain.. hurm..

    BalasPadam
  28. cehhhwaaahh !
    Nak popular jugak. T___T

    BalasPadam
  29. tahniah2. cewahhh blogger femes tuuuuu :P teruskan menaip! :)

    BalasPadam
  30. Hebatnya awak. Apa all the best.

    BalasPadam
  31. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com