Isnin, 3 Oktober 2011

5 Blogger Lelaki Dari Melaka

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!


5 orang blogger lelaki dari Melaka datang open house Amir Rayyan kat Putrajaya hari tu. Siapa 5 orang blogger lelaki tu? Cuba check gambar kat atas tu. Agak agak blogger mana yang datang dari Melaka?

Nak tahu tak siapa mereka? 5 orang blogger lelaki dari Melaka tersebut ialah Fiq Fikri, Daniel Adie, Ayie, Hizami dan Amir Naufal. Termasuk aku sekali tu. Haha. Kami menaiki kereta yang dipandu sepenuhnya oleh Ayie. Ayie tak bagi orang lain drive kereta dia sebab enjin kereta dia automatically akan mati kalau bukan Ayie yang drive.

Even raya dah habis, suka hati Amir Rayyan la nak buat open house dia bila kan? Takkan nak ikut suka hati aku pulak? Apatah lagi suka hati kau? Memang takde kena mengena langsung. Anyway, thanks to Amir Rayyan sebab sudi jemput blogger blogger picisan macam kami untuk menghadiri open house dia hari tu. Terharu! Kalau menangis sekarang boleh penuh dua baldi. Eh. Tiga baldi kot?


Aku siap dapat album free daripada tuan rumah! Album apa? Album terbaru daripada Siti Nurhaliza yang berjudul All Your Love! Haha. Kau download for free je kan? Aku dapat album for free bebeh! Lagi best kan? Kepada Siti Nurhaliza, anggap je la dia baca blog aku ni, album All Your Love anda ibarat tiupan angin merdu yang menepuk tampar gegendang telinga saya. Sedap kan bahasa aku? Okay. Boleh pui sekarang. Pui!


Few bloggers yang berkesempatan untuk hadir pada masa tu. See? Even raya dah habis, kami tak habis mood raya lagi. Tapi masa tu je la. Sekarang mood tu dah takde dah. Boleh?



potpetpotpet : Bakal jadi guru ganti tak lama lagi.

33 ulasan:

  1. Esok kan jadi guru ganti?

    Erm.. BLOGGER MELAKA!

    BalasPadam
  2. wah! Best! Best! Sabah bila nak p? :D

    BalasPadam
  3. wah,, untungla,,, hehehe,,,


    ---jadi cekgu kena sabar banyak2.. hehehehe.. --->bakal cekgu jugak


    http://bulatmata.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. selamat hari raye, nak wet wet raye :D

    BalasPadam
  5. sonok sgt!! 5blogger lelaki dari MELAKA!! tak menahan kn :D

    BalasPadam
  6. selalu bg duit raya ni bg cd raya ye

    zaman moden

    kehkeh

    selamat berbakti kpd negara

    ingat pesan yg tlg di amanatkan

    haha

    BalasPadam
  7. wahh..jadi chegu ke..?? tahniah la..kene banyak sabau..>pesanan dari cheguu-to-bee..=)

    BalasPadam
  8. wah..jejaka hangat smua..hehe..sape yg plg hangat agknyer antara lima2 tu..

    BalasPadam
  9. wahhh...sonoknye tgk blogger2 unite cmnie...jeles lak tgk..hehe.. eneway gud luck for 1st time as cikgu... oke even da penah praktikal anggp jela ni 1st time...hehe

    BalasPadam
  10. Eh eh muke kite ade kat situ. Good luck cikgu! :)

    BalasPadam
  11. Untung la dapat pergi raye

    Untung la dapat album free

    Untung la nak jadi cikgu.. =D

    BalasPadam
  12. minat ct ;)
    selamat kembali ke sekolah . hoho .

    BalasPadam
  13. semangat raya masih ada ni hehe

    semua handsome2 dr melaka..
    xD


    Jom Join MyContest =) : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

    BalasPadam
  14. gittew kan dpt cd...

    every night when i go to sleep :-p

    BalasPadam
  15. sedapnye name AMIR RAYYAN + AMIR NAUFAL :) sampaikan salam kat pemilik name tu ye hizami..hehe



    luv,
    cik ana.

    BalasPadam
  16. Jamuan raya 33 syawal eh... terbaikkk....

    BalasPadam
  17. kalau balik kampung xpernah pun jumpa orang melaka yg good looking..tak sangke ade rupanya..hahaha...

    BalasPadam
  18. kalau tangan aku melempang manja pipi ko lak cane zami? sengal ah kau! hahaha

    BalasPadam
  19. gua pulak keliru gua blogger melaka ke, blogger shah alam.

    BalasPadam
  20. pic first dah mcm model majalah masculine laks, hik3~~

    BalasPadam
  21. untunglah kan jadi blogger!!!!

    BalasPadam
  22. thanks zami dtg... to cik ana,waalaikumussalam... :)

    BalasPadam
  23. jadi cikgu ? sekolah mane weyh ? haha

    BalasPadam
  24. raya mood masih menular pada diri kalian ya! :)

    BalasPadam
  25. heheheheh harap2 ct dengar...tergelak tieha kot

    BalasPadam
  26. waaah manyak syiok maaa .
    balek sume perot kembong2 kan kan kan?

    BalasPadam
  27. amir naufal pown berbelog gak yew?
    haha

    BalasPadam
  28. sonok nye laa hai korang...

    jauh2 pon sudi mai...patik yg dekat ni ade urusan lain laa..klu x bole jumpa blogger melaka yg retis tu kan..

    BalasPadam
  29. guru ganti subjek apa zami ?

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com