Isnin, 3 Oktober 2011

5 Blogger Lelaki Dari Melaka

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!


5 orang blogger lelaki dari Melaka datang open house Amir Rayyan kat Putrajaya hari tu. Siapa 5 orang blogger lelaki tu? Cuba check gambar kat atas tu. Agak agak blogger mana yang datang dari Melaka?

Nak tahu tak siapa mereka? 5 orang blogger lelaki dari Melaka tersebut ialah Fiq Fikri, Daniel Adie, Ayie, Hizami dan Amir Naufal. Termasuk aku sekali tu. Haha. Kami menaiki kereta yang dipandu sepenuhnya oleh Ayie. Ayie tak bagi orang lain drive kereta dia sebab enjin kereta dia automatically akan mati kalau bukan Ayie yang drive.

Even raya dah habis, suka hati Amir Rayyan la nak buat open house dia bila kan? Takkan nak ikut suka hati aku pulak? Apatah lagi suka hati kau? Memang takde kena mengena langsung. Anyway, thanks to Amir Rayyan sebab sudi jemput blogger blogger picisan macam kami untuk menghadiri open house dia hari tu. Terharu! Kalau menangis sekarang boleh penuh dua baldi. Eh. Tiga baldi kot?


Aku siap dapat album free daripada tuan rumah! Album apa? Album terbaru daripada Siti Nurhaliza yang berjudul All Your Love! Haha. Kau download for free je kan? Aku dapat album for free bebeh! Lagi best kan? Kepada Siti Nurhaliza, anggap je la dia baca blog aku ni, album All Your Love anda ibarat tiupan angin merdu yang menepuk tampar gegendang telinga saya. Sedap kan bahasa aku? Okay. Boleh pui sekarang. Pui!


Few bloggers yang berkesempatan untuk hadir pada masa tu. See? Even raya dah habis, kami tak habis mood raya lagi. Tapi masa tu je la. Sekarang mood tu dah takde dah. Boleh?



potpetpotpet : Bakal jadi guru ganti tak lama lagi.

33 ulasan:

DanieL AdiE berkata...

Esok kan jadi guru ganti?

Erm.. BLOGGER MELAKA!

SyafiQ aHaDin berkata...

wah! Best! Best! Sabah bila nak p? :D

izz idraqie huznie berkata...

seronok....gudluck cikgu!

RinsyaRyc berkata...

wah,, untungla,,, hehehe,,,


---jadi cekgu kena sabar banyak2.. hehehehe.. --->bakal cekgu jugak


http://bulatmata.blogspot.com/

DfyStrawbery berkata...

selamat hari raye, nak wet wet raye :D

Fiq Fikri berkata...

sonok sgt!! 5blogger lelaki dari MELAKA!! tak menahan kn :D

Azhafizah[フィザ] berkata...

sonok!

mr.syazwan berkata...

selalu bg duit raya ni bg cd raya ye

zaman moden

kehkeh

selamat berbakti kpd negara

ingat pesan yg tlg di amanatkan

haha

mr.syazwan berkata...

*tlg= telah

farihamuhamad berkata...

wahh..jadi chegu ke..?? tahniah la..kene banyak sabau..>pesanan dari cheguu-to-bee..=)

Noorsha Muhamad berkata...

wah..jejaka hangat smua..hehe..sape yg plg hangat agknyer antara lima2 tu..

eman berkata...

wahhh...sonoknye tgk blogger2 unite cmnie...jeles lak tgk..hehe.. eneway gud luck for 1st time as cikgu... oke even da penah praktikal anggp jela ni 1st time...hehe

cik Nemo berkata...

Eh eh muke kite ade kat situ. Good luck cikgu! :)

Ms Bery berkata...

Untung la dapat pergi raye

Untung la dapat album free

Untung la nak jadi cikgu.. =D

aydah ahmad berkata...

minat ct ;)
selamat kembali ke sekolah . hoho .

Eazy Izzuddin berkata...

semangat raya masih ada ni hehe

semua handsome2 dr melaka..
xD


Jom Join MyContest =) : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

Qarl berkata...

gittew kan dpt cd...

every night when i go to sleep :-p

anamizu berkata...

sedapnye name AMIR RAYYAN + AMIR NAUFAL :) sampaikan salam kat pemilik name tu ye hizami..hehe



luv,
cik ana.

Gadis Pantai Timur berkata...

mana aci...nak jugak CD tu...

zizidiazora berkata...

Jamuan raya 33 syawal eh... terbaikkk....

awek retro berkata...

kalau balik kampung xpernah pun jumpa orang melaka yg good looking..tak sangke ade rupanya..hahaha...

kembatolo™ berkata...

kalau tangan aku melempang manja pipi ko lak cane zami? sengal ah kau! hahaha

Ungu berkata...

gua pulak keliru gua blogger melaka ke, blogger shah alam.

ღ p!nk veLvet ღ berkata...

pic first dah mcm model majalah masculine laks, hik3~~

hafiz hafizol berkata...

untunglah kan jadi blogger!!!!

Amir Rayyan berkata...

thanks zami dtg... to cik ana,waalaikumussalam... :)

Fara E's berkata...

jadi cikgu ? sekolah mane weyh ? haha

Rtp Farra Arisha berkata...

raya mood masih menular pada diri kalian ya! :)

tieha ismail berkata...

heheheheh harap2 ct dengar...tergelak tieha kot

Blogger bernama Zam ! berkata...

waaah manyak syiok maaa .
balek sume perot kembong2 kan kan kan?

TeQah Khaire berkata...

amir naufal pown berbelog gak yew?
haha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

sonok nye laa hai korang...

jauh2 pon sudi mai...patik yg dekat ni ade urusan lain laa..klu x bole jumpa blogger melaka yg retis tu kan..

Bintang Biru. berkata...

guru ganti subjek apa zami ?

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com