Rabu, 14 September 2011

Wordless Wednesday #16


22 ulasan:

  1. i watched this movie last night..buat movie marathon nasi lemak 2.0 skali..hee

    BalasPadam
  2. wah,nie yg jeles ngan zami nie sume movie dh tgk..:P

    BalasPadam
  3. amboihh.. tgk ta ajak :P

    BalasPadam
  4. Dah...tak payah nak tayang2 gi tengok wayang tak ajak pun..

    BalasPadam
  5. hehe..mcm movie review paling best di dunia..hehe

    BalasPadam
  6. tak ajk pun :( xpe la kite tak nsem aummmm~ ahhaahah

    BalasPadam
  7. on the way nak tgk..hihi

    BalasPadam
  8. eh,tertinggal name zami dalam poster tu :p

    BalasPadam
  9. Sempat tido ye tgk movie nie..haha

    BalasPadam
  10. nak tgj johnny english reborn ^^ hehehe

    BalasPadam
  11. nk g usha jugak lah kat wayang..heee~

    BalasPadam
  12. awesomeness Contagion!

    BalasPadam
  13. best x?komen! buat entry review cite ni eh?hehe

    BalasPadam
  14. nice movie, tgk masa preview dia ngan editor hari tu...

    :D

    BalasPadam
  15. tengok sorang je ke bangggg. hiks

    BalasPadam
  16. utk pertama kalinya ko letak gambar di mana rambut ko agak serabai. hehehehe...

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com