Rabu, 14 September 2011

Wordless Wednesday #16


22 ulasan:

  1. i watched this movie last night..buat movie marathon nasi lemak 2.0 skali..hee

    BalasPadam
  2. wah,nie yg jeles ngan zami nie sume movie dh tgk..:P

    BalasPadam
  3. amboihh.. tgk ta ajak :P

    BalasPadam
  4. Dah...tak payah nak tayang2 gi tengok wayang tak ajak pun..

    BalasPadam
  5. rambut ko dah mcm panjang...

    BalasPadam
  6. hehe..mcm movie review paling best di dunia..hehe

    BalasPadam
  7. tak ajk pun :( xpe la kite tak nsem aummmm~ ahhaahah

    BalasPadam
  8. on the way nak tgk..hihi

    BalasPadam
  9. eh,tertinggal name zami dalam poster tu :p

    BalasPadam
  10. Sempat tido ye tgk movie nie..haha

    BalasPadam
  11. nak tgj johnny english reborn ^^ hehehe

    BalasPadam
  12. nk g usha jugak lah kat wayang..heee~

    BalasPadam
  13. awesomeness Contagion!

    BalasPadam
  14. best x?komen! buat entry review cite ni eh?hehe

    BalasPadam
  15. nice movie, tgk masa preview dia ngan editor hari tu...

    :D

    BalasPadam
  16. tengok sorang je ke bangggg. hiks

    BalasPadam
  17. utk pertama kalinya ko letak gambar di mana rambut ko agak serabai. hehehehe...

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com