Rabu, 14 September 2011

Wordless Wednesday #16


22 ulasan:

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

i watched this movie last night..buat movie marathon nasi lemak 2.0 skali..hee

PiekaSahaja berkata...

wah,nie yg jeles ngan zami nie sume movie dh tgk..:P

Zuewairy berkata...

amboihh.. tgk ta ajak :P

Fara E's berkata...

cterw apa tuh ?

zizidiazora berkata...

Dah...tak payah nak tayang2 gi tengok wayang tak ajak pun..

::FAIZ FARISH:: berkata...

rambut ko dah mcm panjang...

ayie berkata...

hehe..mcm movie review paling best di dunia..hehe

Fiq Fikri berkata...

tak ajk pun :( xpe la kite tak nsem aummmm~ ahhaahah

Cik Aish berkata...

on the way nak tgk..hihi

Azhafizah[フィザ] berkata...

eh,tertinggal name zami dalam poster tu :p

DanieL AdiE berkata...

Sempat tido ye tgk movie nie..haha

Umie Artoqiemie berkata...

best dak mubie tu?

imah berkata...

nak tgj johnny english reborn ^^ hehehe

laskar pelangi berkata...

nk g usha jugak lah kat wayang..heee~

Qarl berkata...

awesomeness Contagion!

iekasub berkata...

best x?komen! buat entry review cite ni eh?hehe

Asrul "iLham" Sany berkata...

nice movie, tgk masa preview dia ngan editor hari tu...

:D

Rtp Farra Arisha berkata...

this is superb movie!! :D

nureenina berkata...

best x muvie uh? hehe :)

NuR 'aQiLaH berkata...

tengok sorang je ke bangggg. hiks

shandye. berkata...

utk pertama kalinya ko letak gambar di mana rambut ko agak serabai. hehehehe...

mr.syazwan berkata...

amcam best ke?

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com