Rabu, 7 September 2011

Tahniah Diucapkan Kepada Mereka Kerana Bakal Mendapatkan Header Percuma

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Gambar kat atas ni lebih kurang macam orang tengah duduk nak bagitahu esok puasa. Tapi memandangkan sekarang dah hari raya maka adalah tidak logik untuk aku bagitahu esok puasa sebab sekarang ialah bulan Syawal tapi kalau puasa sunat tu lain la kan? Okay. Tanpa melengahkan masa lagi, aku dengan ini mengumumkan 10 orang blogger yang telah berjaya mencuri hati aku. Oleh yang demikian, mereka bakal mendapatkan header hasil daripada sentuhan magis aku. Oh. Perkataan magis tu aku sengaja letak biar nampak macam hebat sangat aku buat header ni padahal? Boleh tampar muka masing masing!

Cuba check nama kau kat bawah ni. Ada tak?
  1. http://pkcikazizdaughter.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  2. http://nuruhuda329.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  3. http://sejernihsalju.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  4. http://ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  5. http://puterizyan.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  6. http://coretanfadlisabri.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  7. http://najihahsahami.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  8. http://natsumiakira.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  9. http://gemukbulat.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  10. http://armazaqya.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

Keputusan ini adalah sangat muktamad. Sebarang kad raya yang dihantar selepas ini tidak akan digantung kat mana mana dinding. Dan sebarang poke poke di facebook tidak akan dibalas balik. Sekian. Terima kasih. Anyway, kepada mereka yang tersenarai, boleh contact aku kat hizami23@yahoo.com atau kau boleh terus pergi facebook aku iaitu Hizami Li. Okay? Ada apa apa soalan? Jawab sendiri boleh? Bai!



potpetpotpet : Terima kasih.

36 ulasan:

Umie Artoqiemie berkata...

tahniahhh korang,, muka hang macam nak makan orang..

yunZ berkata...

ewah gambaq sendiri hat besaq tu

atiq berkata...

hahaha.. buat header gambar kamu.. huhu

Alya EsprĂ©zzo™ berkata...

soalan kena jawab sendiri?? hahaha zami nak jugak nak jugakkk :P

Nur Farah Hani berkata...

haha.. tahniah pade pemenang.. T___T

FizaFizz berkata...

tahniah pada pemenang..nanti view header yg magis tu yerk?? nak tgk KEmagisAN nye..hehe :P

tieha ismail berkata...

"errr saya dengan ini mengisytiharkan bahawa pemenangnya adalah sepertii berikut" tu ke yang zami nak cakap? miahahahahah

Gadis Pantai Timur berkata...

huwaaa..kecewa...xde dlm senarai...thaniah kepada yg menang..kopem lawa blog korang pasni..

nur choki choki berkata...

^_^ awat comeyy sgt?? haha

Arma Zaqya berkata...

terima kasih budak lelaki! :D

Cik Mimie berkata...

tahniah la kpde sape2 yang bertuah dpt header dri hizami..

Fezul Fadhley berkata...

Tahniah2!

fadlisabri berkata...

Err...adakah yg no 6 itu aq???
Waahhh....menang2!!hehe...
thanks bro!=)

mista_panda berkata...

Takpa adat pertandingan padahal dah sebaldi penuh air mata hahaha :].

adrinaqamarina berkata...

saya ada soalan! hahaha.



yeay~ iqa ade jugak :)

zizidiazora berkata...

yeahhhh...aku menang...aku menang...
haha....tengkiu2...
(perasan)

tahniah kepada pemenang2 sekelian yek....

Pojie and Fadli, anda boleh senyum sekarang..

imah berkata...

ate, teman idok dapat.. idok le ngape nye yoep.. T_T

eddy syrol berkata...

hey..!! mana nama aku..!! padahal tak tau ape2..heheheeh... tahniah pd yg dpt.. (~_~)

jom singgah sini
ady budika BW blog tett tett

anis seri berkata...

salam..tq hizami... i'm waiting for it. :)

Fiq Fikri berkata...

cantik gbr orennnn~

Rtp Farra Arisha berkata...

congrats kepada yg menang ya..they'll be sooo untung la dpt header free!! hehe.

Cik Rose Cute berkata...

tahniah!!...blog sis tak ada pun....hihihihi

MR. SYAH berkata...

wah bertuah betul mereka dpt sentuhan magis HR.. tahniah2..

Meow Meow berkata...

congratulations to those chosen! XD

KAMIHIDUP berkata...

KAMI punya takde ke? buatkanlah satu, wahaa. :)

nuruhuda_329 berkata...

huhuhuhu cam name saye je kat atas tu hahahahha mekaseh pakcik hik3 :)

ila berkata...

ala x tersenarai..

sedihnya..

Fara E's berkata...

tade pun weyh , wuuuu


haha ;p

najihah sahami berkata...

hohohoho.....naseb baik menang. kalau x memang kena bommmmmmmmmmmm la beloggggg pintu nih. hahah

thanx zami!

Puteri Iqa Izyan berkata...

yipeee ^_^

idea rina berhasil. muehehehehe..


thanks zami ^_^

krunch2sa berkata...

"boleh tampar muka masing-masing!" hahahaahah....tahniah kpd yg bertuah tu...

Joe_Hans berkata...

Ok, untung depa...hahaha..tahniah2..

izfanora berkata...

xder rezeki.. :(

mr.syazwan berkata...

tahniah2

=_=

i am S!L4H.. berkata...

wuwuwuwuw
x saba nak tgok ke-magis-an ituuuuu.
haha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

eh zami...patik pon menang ek???woooww....nk bg pic ape ek???hahaha...

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com