Rabu, 7 September 2011

Tahniah Diucapkan Kepada Mereka Kerana Bakal Mendapatkan Header Percuma

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Gambar kat atas ni lebih kurang macam orang tengah duduk nak bagitahu esok puasa. Tapi memandangkan sekarang dah hari raya maka adalah tidak logik untuk aku bagitahu esok puasa sebab sekarang ialah bulan Syawal tapi kalau puasa sunat tu lain la kan? Okay. Tanpa melengahkan masa lagi, aku dengan ini mengumumkan 10 orang blogger yang telah berjaya mencuri hati aku. Oleh yang demikian, mereka bakal mendapatkan header hasil daripada sentuhan magis aku. Oh. Perkataan magis tu aku sengaja letak biar nampak macam hebat sangat aku buat header ni padahal? Boleh tampar muka masing masing!

Cuba check nama kau kat bawah ni. Ada tak?
  1. http://pkcikazizdaughter.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  2. http://nuruhuda329.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  3. http://sejernihsalju.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  4. http://ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  5. http://puterizyan.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  6. http://coretanfadlisabri.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  7. http://najihahsahami.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  8. http://natsumiakira.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  9. http://gemukbulat.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
  10. http://armazaqya.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

Keputusan ini adalah sangat muktamad. Sebarang kad raya yang dihantar selepas ini tidak akan digantung kat mana mana dinding. Dan sebarang poke poke di facebook tidak akan dibalas balik. Sekian. Terima kasih. Anyway, kepada mereka yang tersenarai, boleh contact aku kat hizami23@yahoo.com atau kau boleh terus pergi facebook aku iaitu Hizami Li. Okay? Ada apa apa soalan? Jawab sendiri boleh? Bai!



potpetpotpet : Terima kasih.

36 ulasan:

  1. tahniahhh korang,, muka hang macam nak makan orang..

    BalasPadam
  2. ewah gambaq sendiri hat besaq tu

    BalasPadam
  3. hahaha.. buat header gambar kamu.. huhu

    BalasPadam
  4. soalan kena jawab sendiri?? hahaha zami nak jugak nak jugakkk :P

    BalasPadam
  5. haha.. tahniah pade pemenang.. T___T

    BalasPadam
  6. tahniah pada pemenang..nanti view header yg magis tu yerk?? nak tgk KEmagisAN nye..hehe :P

    BalasPadam
  7. "errr saya dengan ini mengisytiharkan bahawa pemenangnya adalah sepertii berikut" tu ke yang zami nak cakap? miahahahahah

    BalasPadam
  8. huwaaa..kecewa...xde dlm senarai...thaniah kepada yg menang..kopem lawa blog korang pasni..

    BalasPadam
  9. terima kasih budak lelaki! :D

    BalasPadam
  10. tahniah la kpde sape2 yang bertuah dpt header dri hizami..

    BalasPadam
  11. Err...adakah yg no 6 itu aq???
    Waahhh....menang2!!hehe...
    thanks bro!=)

    BalasPadam
  12. Takpa adat pertandingan padahal dah sebaldi penuh air mata hahaha :].

    BalasPadam
  13. saya ada soalan! hahaha.



    yeay~ iqa ade jugak :)

    BalasPadam
  14. yeahhhh...aku menang...aku menang...
    haha....tengkiu2...
    (perasan)

    tahniah kepada pemenang2 sekelian yek....

    Pojie and Fadli, anda boleh senyum sekarang..

    BalasPadam
  15. ate, teman idok dapat.. idok le ngape nye yoep.. T_T

    BalasPadam
  16. hey..!! mana nama aku..!! padahal tak tau ape2..heheheeh... tahniah pd yg dpt.. (~_~)

    jom singgah sini
    ady budika BW blog tett tett

    BalasPadam
  17. salam..tq hizami... i'm waiting for it. :)

    BalasPadam
  18. congrats kepada yg menang ya..they'll be sooo untung la dpt header free!! hehe.

    BalasPadam
  19. tahniah!!...blog sis tak ada pun....hihihihi

    BalasPadam
  20. wah bertuah betul mereka dpt sentuhan magis HR.. tahniah2..

    BalasPadam
  21. congratulations to those chosen! XD

    BalasPadam
  22. KAMI punya takde ke? buatkanlah satu, wahaa. :)

    BalasPadam
  23. huhuhuhu cam name saye je kat atas tu hahahahha mekaseh pakcik hik3 :)

    BalasPadam
  24. ala x tersenarai..

    sedihnya..

    BalasPadam
  25. tade pun weyh , wuuuu


    haha ;p

    BalasPadam
  26. hohohoho.....naseb baik menang. kalau x memang kena bommmmmmmmmmmm la beloggggg pintu nih. hahah

    thanx zami!

    BalasPadam
  27. yipeee ^_^

    idea rina berhasil. muehehehehe..


    thanks zami ^_^

    BalasPadam
  28. "boleh tampar muka masing-masing!" hahahaahah....tahniah kpd yg bertuah tu...

    BalasPadam
  29. Ok, untung depa...hahaha..tahniah2..

    BalasPadam
  30. wuwuwuwuw
    x saba nak tgok ke-magis-an ituuuuu.
    haha

    BalasPadam
  31. eh zami...patik pon menang ek???woooww....nk bg pic ape ek???hahaha...

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com