Ahad, 4 September 2011

Potret Keluarga Bahagia

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Honestly, raya tahun ni biasa biasa je. Aku tak rasa hype sangat pom. Mungkin sebab aku dah 23 tahun kot? Yes. Satu angka yang cukup menakutkan. Dah boleh kahwin kan? Tapi masalahnya sekarang ialah aku takde calon lagi. Kalau susah sangat, mungkin aku kena buat contest mari mencari isteri kat blog ni. Boleh? :p

Pada hari raya pertama, aku sambut kat kampung belah ayah aku, kat Melaka je pom. Dekat gile dengan rumah aku. Kalau kau kentut kat rumah aku memang  atok aku kat kampung tu boleh dengar walaupun telinga atok aku tu dah macam dengar tak dengar je sekarang ni. Haha. Aku macam siriyes kan? Memang aku siriyes la! :B

Daripada 9 orang adik-beradik ayah aku, hanya 5 orang sahaja yang sambut hari raya pertama kat kampung tu. Maksudnya, ada 5 buah keluarga la. Yang lain lain tu mungkin sebab tahun ni bukan giliran untuk sambut hari raya pertama kat kampung belah ayah aku tu. Tak kisah la beb. Baik kau layan koleksi potret keluarga bahagia pada hari kejadian. ;)











Sorry sebab gambar salam salam takde sebab takde siapa nak ambil gambar sebab semua orang sibuk nak salam salam takde masa nak ambil gambar. Haha. Apa apa pom, yang muda disayangi, yang tua dihormati. Dan sila ingat orang yang tersayang. Kalau tak nak, sila ingat dosa dosa kau. Boleh? =_=



potpetpotpet : Kau tak nak datang raya rumah aku?

20 ulasan:

Amir Rayyan berkata...

merah...meriah..:)

adrinaqamarina berkata...

kalau nak buat contest tu boleh, kte boleh tolong promote kan! hahaah.


comelnyeee unaaa dan baju raya nye. sampai tutup muka tudung tu. heeheh. cantik baju dye. jubah ke ape tu?

Hizami Rahim berkata...

@Amir Rayyan

memang meriah! ;)

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

sanggup ? haha. yes. baju dia macam jubah sikit. ;)

syAzAnA berkata...

memang keluarga bahagia.

eh.dah rindu dh kat una. ;)

Nafisah Ruslan berkata...

raya bersama keluarga dikampung memang sangat best. keluarga belah mak ade 10org adek beradek. dan memang sangat meriah kalau semua berkumpul :)

Ms Bery berkata...

Sama lah tahun nie x berapa nak meriah sangat la raya kan.

Tema warna merah sama color dengan jalur gemilang. x pe semanggat sambut merdeka kan. :)

_aLiaHwaFa_ berkata...

kalau ada contest tu maybe aku org first yg akan join. eheh :P

oh btw selamat hari raya! :D

nur choki choki berkata...

amboiii merahnyaa :)
semangat eh!

d_LA berkata...

best2..x smpt nk amik gmbr ramai2, sempat bergambar ngan kanak2 riang je tp ttp meriah

HaiDa HiDa berkata...

meriahkan bila bersama keluarga besar ni..

nuruhuda_329 berkata...

nak jadi calon untuk contest tu nanti boley tak? hahahaahaha =P selamat hari raya :)

PiekaSahaja berkata...

wah,meriahnya!!:)

::FAIZ FARISH:: berkata...

nice

iekasub berkata...

fuwaahh. cantik warna baju satu family!

KAMIHIDUP berkata...

KAMI kembali, hiyargh! Selamat hari raya, maaf zahir dan batin dari KAMI. :)

Aman Ibrahim berkata...

memang tema merah yg meriah~ semua cantik2 terutama Hizami. mengancam hahaha..

Selamat hari Raya, Maaf Zahir & Batin

kayrul-shah berkata...

meriah betul semua kaler merah...

i am S!L4H.. berkata...

baju una cm jubah sikit? ke mmg jubah?
haha

lyana kamarulzaman berkata...

gambar yang atas sekali, pastu orang yang kiri sekali tu..macam kenal la, melisa ke nama dia? (curious ni) haha :p

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com