Jumaat, 23 September 2011

Masih Ada Yang Sayang

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Dalam dua hari jugak blog aku tak dapat berfungsi seperti biasa. Errr... Kenapa dengan blog aku? Domain blog aku dah expired dah masa tu. Aku pulak buat buat tak tahu je. Macam mana tu? Merasa la dua hari blog aku siarkan iklan iklan yang menarik. MENARIK. Haha.

Sepanjang tempoh expired tu, ada la beberapa orang yang tanya pasal kenapa dengan blog aku tu. Yes. Beberapa orang SAHAJA. Sedih gile. Siapa la aku kan?

Anyway, aku macam terharu sebab masih ada yang sayang kat aku. Atau blog aku? Haha. So, terima kasih diucapkan kepada semua yang tanya pasal blog aku kat wall hari tu. Bukan kat wall je, yang sms, yang chat, yang tweet dan yang call jugak. Terima kasih! Ni yang aku macam nak nangis ni. Tanpa anda semua, siapa la saya dalam dunia blogging yang fana ini. Okay. Boleh pui sekarang. Pui!






Sekarang blog aku dah boleh buka kan? Ada sesiapa yang tak boleh buka lagi? Eh? Boleh pulak kau jawab soalan aku ni kalau kau tak boleh buka blog aku ni? Okay. Update hari ni memang sangat main main. Esok baru aku update betul betul. Bai!



potpetpotpet : Nasib blog aku dah okay. Jom pekena cool blog! Eh?

38 ulasan:

Alya EsprĂ©zzo™ berkata...

hahaha..nape ngn blog sebelum nie? perghh..banje cool blog satu! :P

Fiq Fikri berkata...

wei kenapa blog ko tak boleh bukak?buat2 tye??ahahhhaha xpe 1hri tak update

RinsyaRyc berkata...

kenapa plak bleh xpired??


http://bulatmata.blogspot.com/

fadlisabri berkata...

haha....naseb baek...!

noreenrara berkata...

finally..hehe

Bella Bell berkata...

ooo... dh boleh buka dh..

tieha ismail berkata...

patotlah asal tak naik-naik nama blog zami...ingatkan g jenjalan...biasanya raajin sangat...

Umie Artoqiemie berkata...

eh, kenapa blog kau sebelum ni anuar zain??. haha..

zizidiazora berkata...

Sama-sam ye zami..hehe.. perghh...nasib baik dh ok.. semalam rasa pelik sangat sebab bila bukak nye link tu keluar bende2 mencarut je hahaha....

Hizami Rahim berkata...

@RinsyaRyc

sebab dah tamat tempoh dan sebab tak bayar. haha.

Hizami Rahim berkata...

@Umie Artoqiemie

anuar zain? ni memang blog anuar zain! kejam! haha.

Rtp Farra Arisha berkata...

and finally, ur blog can work as usual :)
happy blogging!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

yeaayyy domain dh ON smule..so wlcome back zami!!!!

myravea berkata...

Da boleh bukak dahhh..hehe ;)

payedd berkata...

yayy!! muka terpampang.. publisiti percuma. hhahaa

bella luna berkata...

saya ade ketinggalan ape2 ke kat sini?hehe

widiea azira berkata...

haha tsenarai jgk..ade sdikit bangga d situ yer :p ...btw tahniah sbb dpt update blk..

coklatberapi berkata...

ehh macm mana bole expired??kcian;p

El-Janna berkata...

o patut la... ingtkan knpe la hri tu^^

Eazy Izzuddin berkata...

patutlah..
nasib da boleh buka...
hik2...
xD

Amir Naufal berkata...

mesti rasa mcm nk cekik je kan blog ni x dapat update..hehe..

ayie berkata...

dah kembalik ok..ssh tol blog bebayar ni..bikin 1 world kecoh..hehe

Noorsha Muhamad berkata...

xbleh buka ke..ok jer..hehe..

Fara E's berkata...

ingatkan dah stop blogging , ouhh mann
! haha

mr.syazwan berkata...

ilang income

haha

RinsyaRyc berkata...

seb baek blog sya free.. muahemohemo..


http://bulatmata.blogspot.com/

Ijah EmoTemo berkata...

ada perasan jgk. nk ty dkt twitter takut ijah sorg je yg slh nmpk ekekeke

Nafisah Ruslan berkata...

kadang2 blog ni boleh buat kita susah hati =.='

Bintang Biru. berkata...

OK. dah boleh bukaa ! *happy* eh? #kbai

aliesha kirana berkata...

nak bertanya pasal tu, tp lidah kelu, jemari jadi kaku. mcm mana tu? hahaahah!

::FAIZ FARISH:: berkata...

patutla la tak blh buka....

syirah rasid berkata...

heran. =.=

FarhanaDr berkata...

Ramainya yang sayang Budak Lelaki Sebelah Pintu tau.. Heeee.. :D

ila berkata...

baru nk tnye ,,da buad n3 da..

baru minim cool blog oreo tadii..

happy weekend

intanurulfateha berkata...

domain prob lettew !

Terbang Bersamaku berkata...

apa2 pun teruskan buat blog ye..(^___^)

Amalina Amir berkata...

resah jiwa raga. ingatkan blog dah lari ;p

Onitsuka_hana berkata...

erm..kalau klik link blog tapi uar web lain..cmna 2? hana da masalah t skrg.. cari2 kat google terjumpa entry ni :)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com