Isnin, 5 September 2011

Malaysian Boy

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Aku terdengar lagu ni kat astro tadi. Mula mula aku pelik apahal lagu dia sejibik macam lagu Estelle's American Boy tu. Oh. Dia tukar lirik je pom. Sedap kot. Tak sangka suara Ila Damiaa memang fit dengan lagu ni. Eh. Kenal tak Ila Damiaa? Dia pernah join Mentor, protege Joe Flizzow. Tak kenal pom takpe la. Yang penting, kau kena dengar lagu ni. Layan habis!




Bawa ku ke mana saja kau suka
Timur, selatan, barat atau utara
Kau pilih aku selalu
You'll be my Malaysian boy
Malaysian boy


Kalau aku tak silap, Malaysian Boy ni lagu tema untuk Konsert Suara Kami 2011 anjuran stesen siaran berbayar Astro yang harga dia tak pasal pasal naik sebab bos dia tamak tu. Haha. Betul la kan? Adeh. Anyway, kepada semua lelaki yang memegang title warganegara Malaysia di luar sana, sila enjoy lagu ni sebab lagu ni pasal korang! Errr... Macam la naik saham korang lepas dengar lagu ni kan?



potpetpotpet : Nak lagu Malaysian Girl? Guna lagu Gadis Melayu pom boleh!

17 ulasan:

  1. yeayyy *tepuktangan*
    Bestttt HEHEHE~

    BalasPadam
  2. mmg best !
    ari2 dgr lagu nie..HAHA ;p

    BalasPadam
  3. naik boring dengar hari-hari keluar tibi.

    BalasPadam
  4. untungla lelaki sebelah pintu malaya..

    BalasPadam
  5. Aman perasan lagu nih tadi, very familiar sebab teringat kat Estelle's mula2..anyway, best~ about Malaysian boy tuh hahaha..

    BalasPadam
  6. hrmmmm....best la jugak kan...

    BalasPadam
  7. wah..ade jugak lagu pasal lelaki..
    nice song.. =)

    BalasPadam
  8. untung la ade lagu utk malaysian boy..hehe..sweet..:')

    BalasPadam
  9. wahhhh...i pun minat jgk lagu ni even i'm malaysian girl....hehe

    BalasPadam
  10. tunggu Malaysian Blogger lak

    =_=

    BalasPadam
  11. betol! best lagu ni...tapi malaysian girl pon nak lagu untuk dorang jugak! mane aci camni ! hueewwwaaaaa~

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com