Isnin, 12 September 2011

Lelaki Seperti Aku

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Memang tak ada lelaki seperti aku
Tapi yang lebih baik banyak
Memang tak ada lelaki sehebat aku
Tapi yang lebih hebat banyak



potpetpotpet : Lagu bajet hot secara halus. Haha.

27 ulasan:

  1. yelaa..manede lelaki yg hott mcm zami kan? lalalala.. :P

    BalasPadam
  2. lagu tu lucu la...tp bila dh dgr byk2 kali...ok la

    BalasPadam
  3. hahaha..suka alif satar tpi bukan lagu nie!!:P

    BalasPadam
  4. Setiap manusia dilahirkan punya kelebihan dan kekurangannya yang tersendiri. Manakala kelebihan dan kekurangan ini lahir dari pertimbangan setiap mata yang memandang.

    BalasPadam
  5. waahh.. memang takde laa laki lain yg mampu amik gmbar camni , hehe ;P

    BalasPadam
  6. suke jew slalu nk nyanyi lgu tu tp tukar word "lelaki" tu...hahaha

    BalasPadam
  7. suka lagu tu! sempoi! oh kire ade kena mengena ngan zami gak ke ni? haahaha

    BalasPadam
  8. fuyooo..salute ahh..lagu tu sesuai la utk mereka2 yg nak masuk baldi org angkatkan..hihi =)

    BalasPadam
  9. retisss ! nak sign nak sign :D hehehee . kawan saya cakap abg zami ni macam korea okeyy !

    BalasPadam
  10. oh, dr lagu rupanye..
    sgt tampan le cikgu! ni sure ramai anak murid yg sangkut nnt nih!

    BalasPadam
  11. hot la jgk.. xgitu ling??

    BalasPadam
  12. kenape gamba cantik gile..
    =.="

    BalasPadam
  13. yeah~

    bangga ngn diri sendiri

    buat kita enjoy ngn kehidupan, tp jgn over over dh!

    :p

    BalasPadam
  14. hahaha...baby, baby jangan kau marah, sebab ku tolak...hahah

    memang hot secara halus habesss lah.

    BalasPadam
  15. hahaha..tergelak beso first time dengo lagu tu ritu!!hahaha

    BalasPadam
  16. bagus memuji diri secara halus.haha

    BalasPadam
  17. assalamualaikum...
    hai,,i'm new here...

    best best belaka enrty yang awk buat...

    akibat keseronokan yang melampau katika membace emrty2 yang ade di sii,sy hampir terlupa nak tido mlm td..hampir je..

    kehkehkeh..

    *btw,awk kacak la*

    ni pengakuan jujur..
    =)

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com