Isnin, 12 September 2011

Lelaki Seperti Aku

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Memang tak ada lelaki seperti aku
Tapi yang lebih baik banyak
Memang tak ada lelaki sehebat aku
Tapi yang lebih hebat banyak



potpetpotpet : Lagu bajet hot secara halus. Haha.

27 ulasan:

nur choki choki berkata...

nak satu. boleh?
^_^

ღ p!nk veLvet ღ berkata...

sgt x suke lagu tuh, uwaaaa~~

Alya Esprézzo™ berkata...

yelaa..manede lelaki yg hott mcm zami kan? lalalala.. :P

Tentang Kita berkata...

lagu tu lucu la...tp bila dh dgr byk2 kali...ok la

PiekaSahaja berkata...

hahaha..suka alif satar tpi bukan lagu nie!!:P

Umie Artoqiemie berkata...

baju kau cantik.. :D

zizidiazora berkata...

Setiap manusia dilahirkan punya kelebihan dan kekurangannya yang tersendiri. Manakala kelebihan dan kekurangan ini lahir dari pertimbangan setiap mata yang memandang.

Syahbinar Shuib berkata...

waahh.. memang takde laa laki lain yg mampu amik gmbar camni , hehe ;P

Ain Farahin berkata...

suke jew slalu nk nyanyi lgu tu tp tukar word "lelaki" tu...hahaha

aliesha kirana berkata...

suka lagu tu! sempoi! oh kire ade kena mengena ngan zami gak ke ni? haahaha

mr.syazwan berkata...

terKEDU!

huhu

.:iQeLLypEri:. berkata...

fuyooo..salute ahh..lagu tu sesuai la utk mereka2 yg nak masuk baldi org angkatkan..hihi =)

ila berkata...

lawa baju

snadilaa berkata...

retisss ! nak sign nak sign :D hehehee . kawan saya cakap abg zami ni macam korea okeyy !

Bintang Biru. berkata...

*muntah* HAHAHA

Ri berkata...

oh, dr lagu rupanye..
sgt tampan le cikgu! ni sure ramai anak murid yg sangkut nnt nih!

Fara E's berkata...

hyun bin ! haha

imah berkata...

hot la jgk.. xgitu ling??

i am S!L4H.. berkata...

kenape gamba cantik gile..
=.="

izzad b* berkata...

erk!ok...

Razil Tahir berkata...

banyak?
mane?

::FAIZ FARISH:: berkata...

aku suka lagu tu
sbb klakar

bukankosong berkata...

yeah~

bangga ngn diri sendiri

buat kita enjoy ngn kehidupan, tp jgn over over dh!

:p

najihah sahami berkata...

hahaha...baby, baby jangan kau marah, sebab ku tolak...hahah

memang hot secara halus habesss lah.

cimOt berkata...

hahaha..tergelak beso first time dengo lagu tu ritu!!hahaha

iekasub berkata...

bagus memuji diri secara halus.haha

Qis berkata...

assalamualaikum...
hai,,i'm new here...

best best belaka enrty yang awk buat...

akibat keseronokan yang melampau katika membace emrty2 yang ade di sii,sy hampir terlupa nak tido mlm td..hampir je..

kehkehkeh..

*btw,awk kacak la*

ni pengakuan jujur..
=)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com