Selasa, 6 September 2011

Lelaki Melayu Terakhir Ialah Tajuk Tipikal Pada Hari Ini

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Masa hari raya pertama hari tu, aku ada photoshoot kat kampung belah ayah aku tu. Lepas tu, aku pergi shopping complex, teman sepupu aku redeem solekan percuma daripada Stage. Dah alang alang ada kat situ, aku terus sambung photoshoot.

Dan gambar gambar hasil daripada photoshoot ni akan disiarkan dalam buku teks kajian tempatan tingkatan lima keluaran tahun gajah. Errr... Apa apa pom, photoshoot ni adalah untuk kepuasan peribadi semata-mata. Takde kena mengena langsung dengan segala apa yang kau fikir ada kena mengena. Tak faham sudah. Tengok je la gambar gambar aku kat bawah ni. Haha.













potpetpotpet : الحمد لله

44 ulasan:

fadlisabri berkata...

Woowww!^^

ayie berkata...

macam pernah kenal je tempat solekan tu..kat jusco baru dekat melaka sentralkan..haha aritu pergi terjatuh pencolek telinga kat meja tu..haha..dah xde pencolek telinga lagi dah ye..hehe

HairiAks berkata...

oooo.. ba..sikal tua..
nak nyanyi jap.. ngee...

Arma Zaqya berkata...

gambar last sekali tu smart!

far_east berkata...

pandai sapa yg amek gambar cikgu cite tue hihi...

woooo merahnyer baju raya cikgu...

Fezul Fadhley berkata...

nice!!! :)

Ms Bery berkata...

Sempat lagi tu pergi kedai makeup.. dah ensem da xpayah nak makeup2 lagi..
Tapi rasanya rambut depan tu dah panjang cikgu kene potong cikit yer.. :p

Terbang Bersamaku berkata...

amik gambar guna DSLR eh..? smart smua pic..cantik baju raya..(^___^)

DanieL AdiE berkata...

Suasana kampung sangat..

Hizami Rahim berkata...

@fadlisabri

haha. tu je ? =__=

Hizami Rahim berkata...

@ayie

tahu takpe. dekat uitm kau la kan ? :B

Hizami Rahim berkata...

@HairiAks

basikal tu memang klasik! ;)

Hizami Rahim berkata...

@Arma Zaqya

thanks beb! :D

Hizami Rahim berkata...

@far_east

my sis yang jadi tukang ambil gambar. :)

Hizami Rahim berkata...

@Fezul Fadhley

yay! :)

Hizami Rahim berkata...

@Ms Bery

bila masa zami mekap ni ? haiyak. tak nampak ke zami kata zami teman sepupu ? teman ye. bukan ikut mekap sekali. haha. =_____________=

Hizami Rahim berkata...

@Terbang Bersamaku

dslr sepupu! haha. pinjam je pom. :B

Hizami Rahim berkata...

@DanieL AdiE

dah memang kat kampung. :B

El-Janna berkata...

ha.... smart photo for raya la^^

nice

mr.syazwan berkata...

suka la tu ramai puji..

hahaha

tetap raya 1 nak g shopping complex kan?

org raya kat kl pun x g shopping complex raya pertama

hahaha

MR. SYAH berkata...

fuh.. mmg terakhirlah..

zizidiazora berkata...

merah sangat la pak long.... silau mata mandang nih... hehe.. nice pic.

Misshy Innz berkata...

terserlah kepanjangan rambut anda . haha xD

Eazy Izzuddin berkata...

woww!...
cantik..
nice ouh..

Sarah Zulkipli berkata...

Haha. Segaknya teruna ni. Anak sapa diaa ni? ^^

Gadis Pantai Timur berkata...

bolehlah wat kerja jadi model part time pas ni..hoho

Ri berkata...

slmt menyambut 'eidulfitr buat hizami sekeluarga.
maaf lewat sgt ucap :P

myravea berkata...

Da betol2 lelaki melayu terakhir ni :) NICE..

i am S!L4H.. berkata...

woo merah pak ngah!

eh pak zami. hahaha

SyazwanSarawak berkata...

#RabuKedu terus. kehkehkeh

adrinaqamarina berkata...

kte suke gambar nomb 3!

wan berkata...

pehhh..macho..ala-ala model dh ni....

PiekaSahaja berkata...

phweittttt,hensem lah lelaki melayu terakhir nie..

yg penting blog berwajah baru lagi..jekes..:P

Qarl berkata...

merah membara semangat waja!

Asrul "iLham" Sany berkata...

oh kacaknye...

a little sneak peek at ur character @ my latest entry

:D

imah berkata...

gambar shoot kat sawah xde ke?? heheh

mazni md said berkata...

@imah

hotnyerrrr...merah pak ngah

norshila ibrahim berkata...

wah..dari kg msuk shopping complex plak berbaju melayu...smart lah bro....x tumpang make over skali ke???


p/s: nk tyg jgk bju raya!
http://shilagyla.blogspot.com/2011/09/special-raya-jihah-ajak-tayang-baju.html

bella luna berkata...

sungguh aku kagum ngan lelaki melayu terakhir nie,sampai tak terkata2,.nice pic at all *mata tak kelip2*

Fendy berkata...

photogenic...hoho

DfyStrawbery berkata...

comel :)

.:iQeLLypEri:. berkata...

haha..nak request..!!!mane gmba profil pict yg huda gune uh..?haha..kt dlm kedai yg sama kan..

miss haqeem berkata...

gambar first memang terbaekkkkkkkk !!! thumbs up 4 u hizami rahim !! ^_^

Al-adda Shuhada berkata...

hnds0me awk..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com