Selasa, 6 September 2011

Lelaki Melayu Terakhir Ialah Tajuk Tipikal Pada Hari Ini

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Masa hari raya pertama hari tu, aku ada photoshoot kat kampung belah ayah aku tu. Lepas tu, aku pergi shopping complex, teman sepupu aku redeem solekan percuma daripada Stage. Dah alang alang ada kat situ, aku terus sambung photoshoot.

Dan gambar gambar hasil daripada photoshoot ni akan disiarkan dalam buku teks kajian tempatan tingkatan lima keluaran tahun gajah. Errr... Apa apa pom, photoshoot ni adalah untuk kepuasan peribadi semata-mata. Takde kena mengena langsung dengan segala apa yang kau fikir ada kena mengena. Tak faham sudah. Tengok je la gambar gambar aku kat bawah ni. Haha.













potpetpotpet : الحمد لله

44 ulasan:

  1. macam pernah kenal je tempat solekan tu..kat jusco baru dekat melaka sentralkan..haha aritu pergi terjatuh pencolek telinga kat meja tu..haha..dah xde pencolek telinga lagi dah ye..hehe

    BalasPadam
  2. oooo.. ba..sikal tua..
    nak nyanyi jap.. ngee...

    BalasPadam
  3. gambar last sekali tu smart!

    BalasPadam
  4. pandai sapa yg amek gambar cikgu cite tue hihi...

    woooo merahnyer baju raya cikgu...

    BalasPadam
  5. Sempat lagi tu pergi kedai makeup.. dah ensem da xpayah nak makeup2 lagi..
    Tapi rasanya rambut depan tu dah panjang cikgu kene potong cikit yer.. :p

    BalasPadam
  6. amik gambar guna DSLR eh..? smart smua pic..cantik baju raya..(^___^)

    BalasPadam
  7. @ayie

    tahu takpe. dekat uitm kau la kan ? :B

    BalasPadam
  8. @far_east

    my sis yang jadi tukang ambil gambar. :)

    BalasPadam
  9. @Ms Bery

    bila masa zami mekap ni ? haiyak. tak nampak ke zami kata zami teman sepupu ? teman ye. bukan ikut mekap sekali. haha. =_____________=

    BalasPadam
  10. ha.... smart photo for raya la^^

    nice

    BalasPadam
  11. suka la tu ramai puji..

    hahaha

    tetap raya 1 nak g shopping complex kan?

    org raya kat kl pun x g shopping complex raya pertama

    hahaha

    BalasPadam
  12. merah sangat la pak long.... silau mata mandang nih... hehe.. nice pic.

    BalasPadam
  13. terserlah kepanjangan rambut anda . haha xD

    BalasPadam
  14. Haha. Segaknya teruna ni. Anak sapa diaa ni? ^^

    BalasPadam
  15. bolehlah wat kerja jadi model part time pas ni..hoho

    BalasPadam
  16. slmt menyambut 'eidulfitr buat hizami sekeluarga.
    maaf lewat sgt ucap :P

    BalasPadam
  17. Da betol2 lelaki melayu terakhir ni :) NICE..

    BalasPadam
  18. woo merah pak ngah!

    eh pak zami. hahaha

    BalasPadam
  19. pehhh..macho..ala-ala model dh ni....

    BalasPadam
  20. phweittttt,hensem lah lelaki melayu terakhir nie..

    yg penting blog berwajah baru lagi..jekes..:P

    BalasPadam
  21. merah membara semangat waja!

    BalasPadam
  22. oh kacaknye...

    a little sneak peek at ur character @ my latest entry

    :D

    BalasPadam
  23. gambar shoot kat sawah xde ke?? heheh

    BalasPadam
  24. wah..dari kg msuk shopping complex plak berbaju melayu...smart lah bro....x tumpang make over skali ke???


    p/s: nk tyg jgk bju raya!
    http://shilagyla.blogspot.com/2011/09/special-raya-jihah-ajak-tayang-baju.html

    BalasPadam
  25. sungguh aku kagum ngan lelaki melayu terakhir nie,sampai tak terkata2,.nice pic at all *mata tak kelip2*

    BalasPadam
  26. haha..nak request..!!!mane gmba profil pict yg huda gune uh..?haha..kt dlm kedai yg sama kan..

    BalasPadam
  27. gambar first memang terbaekkkkkkkk !!! thumbs up 4 u hizami rahim !! ^_^

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com