Isnin, 19 September 2011

Header Baru Daripada Laptop Buruk

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Sedih tak tajuk entri aku? Dah macam tajuk drama paling sedih di dunia je. Haha. Aku tengah busy gile ni. Mata pon macam bengkak je sebab lama sangat menghadap laptop buruk ni. Cehhh... Dan dan terus laptop buruk kan? Bajet ada orang nak belikan lettewww.

Okay. Berbalik kepada cerita busy tadi, aku sedang menyiapkan header percuma hari tu dengan menggunakan laptop buruk ni. So far, aku dah siapkan 3 keping header. So, tinggal lagi 7. Eh. Ada siapa siapa yang tak perasan dia dah menang header percuma ke? Sila check DI SINI.

Daripada 3 keping header, hanya 1 keping SAHAJA telah diterima. Yang lagi 2 keping tu? Aku belum dapat apa apa maklum balas lagi. Mungkin dorang busy kot. Tapi tak kisah la. So, jom kita tengok apa hasil dia:




Semua header kat atas ni telah dihasilkan mengikut kehendak dorang. Sebab tu ada yang nak letak muka sendiri kat header, ada yang nak letak muka doodle kat header, ada yang tak nak letak muka siapa siapa kat header. Ke nak letak muka aku kat header tu? Eh?



potpetpotpet : Tunggu yang seterusnya.

29 ulasan:

Nur berkata...

laptop buruk? memang takde kaitan..hahhaa

fadlisabri berkata...

Tgh mencari idea lagi nak header yg mcm mane~~=(

kechixx berkata...

cantik!;)

ps: dah lama x komen cikgu!;)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

suke yg AMAN IBRAHIM tu pya...dh tgk dh blog beliau...suke nyeeee

Eyka berkata...

eyka tak dpat..bye

Fiq Fikri berkata...

ahahahah wei bila ni?aku tak thu..
cm mne boleh aku terlepas pandang sape juara die aduhhhh

Terbang Bersamaku berkata...

nice..mmg kreatf lah..pandai dia buat header..

cik Dil berkata...

header yg 1st tu, cun..menarikkk

izzad b* berkata...

rajinnye..... cantik gak :)

nur choki choki berkata...

cantikk :)

i am S!L4H.. berkata...

perghh smartnye yg ituuuuuu...

eman berkata...

@nur choki choki nice...

ayie berkata...

buruk ke??hehe double keyboard lg..hehe(stalker ni)

Azhafizah[フィザ] berkata...

laptop burok pun banyak berjasa tau..burok2 pun sayang jugak kan..laptop burok ke?beli baru je la..[tbe je kan]..header tu smart and cantik dak iqa punye header tu ^_^

Ijah EmoTemo berkata...

wah best nya theyolss dpt header percuma kikikik.

kembatolo™ berkata...

eh aku tak dapat ke? hahaha

tieha ismail berkata...

ko ni kreatip la...nyampah aku...huhuhu ade kaitan?

Cik Rimau berkata...

cantiknye.. nak jugak!!! :p

DanieL AdiE berkata...

Nak jugak header baru yg cantik dari laptop buruk..huhu

::FAIZ FARISH:: berkata...

yg last tu lawa...

Amoi MiyaSya berkata...

terbaikk :D nice header meyhhhhh ;)

zizidiazora berkata...

apa? laptop buruk? bak mai no a/c hahaha........

far_east berkata...

kreatif dan berseni...

Fara E's berkata...

gila smart ! rugi tak maosk T.T

mr.syazwan berkata...

not bad!!

bila nak bg kat i lak?

haha

Ri berkata...

adehh.. wish i was a winner.
mmg berbakat le cikgu hizami ni :) tukar career lah!

Bintang Biru. berkata...

Nak jugak. T____T

najihah sahami berkata...

hoo..thanxxxx laptop burukkk!!!!!!kerana burukmu la ai dapat header baru. haha..

thanx zami!

Puteri Iqa Izyan berkata...

haaaaa. jumpa dah. thanks zami. sorry lambat bagi respon. baru habis final hee =))

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com