Jumaat, 30 September 2011

Henset Magik

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Okay. Aku ada henset magik. Apa yang magik sangat? Henset ni boleh on dan off dengan sendirinya. Kau tak payah nak susah susah tekan button untuk on atau off henset ni sebab dia akan on dan off ikut suka dia. Nak tak nak, kau kena terima dengan hati yang terbuka.

Hebat tak? Henset magik milik aku ni bukan sahaja berkebolehan untuk off secara tiba tiba, malahan, tak lama lepas tu, dia boleh on balik tanpa rasa bersalah.

Kadang kadang aku rasa seram pulak. Takut kalau kalau henset aku dah terkena buatan orang. Eh?


Tapi henset magik aku still boleh guna lagi. Tak macam henset magik orang lain yang dah tak boleh nak sms la, dah tak boleh nak call la, dah tak boleh nak baling anjing la.

Aku dapat tahu Kechixx ada henset magik macam aku. Adeh. Aku ingatkan aku sorang je yang ada henset magik ni. Baru nak feeling special. Haha.



potpetpotpet : Sedih kan?

47 ulasan:

aydah ahmad berkata...

nak beli nset baru ! samee ngn nset awak . asyik mati2 jeee -.-''

Cik Miau berkata...

mcm2 la enset kamu tu..beli lain la haha

Cik Miau berkata...

mcm2 la enset kamu..beli lain la haha..

zainatul abu bakar berkata...

hahaha..beli baru je. beli la galaxy s2, cantek! hmm...nk bkk blog zami ni punya la lame, ke kite punya internet yg slow? tp bkk blog lain cepat pulak.ke blog ni pon magic jugakk??hehheehe

Sarah Zulkipli berkata...

Ahahaha. Errr... Henset sarah akan mati bila takde bateri je. Hahah. Beli blackberry je terus zami. :D

Alya Esprézzo™ berkata...

hahahhaha..beli baru jelaa zami, beli biri-biri hitam tau! nanti boleh kite kontekk kontek :P

kechixx berkata...

magiknya henset kita cikgu!

hahahahahahahahahah;)

dah ada org book ke?;)

Bella Bell berkata...

dulu aku punya handset pn cam tu.. aku nk bagi kat org free free pn depa tak mau.. hahaha~~

Rosalia berkata...

eh sme la:D hahah rse nk baling je.

Bell berkata...

henset berhantu~~~~ huaaaaaaaaa~ hehe ;p

Cik Yatt berkata...

fon i cmtu gak la..

syirah rasid berkata...

hah sejibik cam kite. tajuk fon tu 'suni'

luqman zakaria berkata...

haha! hp tuh bukan magik tuh..berhantu!! haha {

DfyStrawbery berkata...

muahaha, i get the magic phone too, hampeh punye fon, membe membe memekak la bebagai,

membe : woii,asal hang off fon haa?

eyra : mana ada beruk!fon aku on la

membe : hang tengok fon hang beruk

eyra : hehe, fon aku tibe2 off la

hampehh! taula fon hang mahai, nak kutuk fon aku leteww, belikan fon baru untuk aku la weii,

kan HAZAMI :))

cik Dil berkata...

dil nyer nset pon camtuu..seram kan..
tp now, dh tukar nset..phone tu dah simpan lam kotak besi..mane tau, ada peluang nak taruk dekat muzium nnti..ahhaha =p

Aman Ibrahim berkata...

hahaha.. kesian2!! pi la survey yg baru..

SyafiQ aHaDin berkata...

perghh!! hehe!

jom saya spend henfon.

tepon mainan...

Nak citer!

Dulu kan ada satu panggilan yang berlaku dekat Sabah. Panggilan ini dinamakan Panggilan Merah.!! Kenapa? Sebab tuu adalah sihir! So serious! Kan sabah dekat kalimantan. Indon.! So mesti laa dah tersebar ke Sabah. Dikatakan kalau kita dapat Red Call tersebut, kalau kita angkat akan MATI secara mengejut.

Sebab apa? Sebab Red Call ini adalah sejenis sihir.! Kalau sambut alamatnya,,,mati la!

Time tuu zaman 2006-2008! Sangat menakutkan di Sabah!

Tapi sekarang dah ok dah.

But seriusly, lepas dapat tau benda tu, direct call parents! jangan sambut kalau dapat panggilan tuu.

Allah saja tempat kami berserah!

Betulke kuar warna merah??

Yes! Dah nama dia sihir, so apa2 pun boleh terjadi!

Takut!

Dan itu henfon lagi magik + membawa maut!


Hehe. Wassalam.

Macam entri pulak.

Gadis Pantai Timur berkata...

macam lampu kat umah je..boleh on off sndiri..seram sejuk jadinyer..

Azhafizah[フィザ] berkata...

untunglah ade henset magik..same goes here lah..my henset ade screen canggih..jap ade gambar jap takde..magik jugak kan..

ayie berkata...

pergi kl beli la iphone br.. cantik sikit nak ambik gamba dgn mudah..haha

zizidiazora berkata...

1029384756 - my pin a/c maybank
gi la amek and beli enset baru. sian zami....

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

Haha..phone motorola I dulu cam tu gak..last2 jadikan alarm je...

mr.syazwan berkata...

mesti mahal kan hp tu

>.<

Fara E's berkata...

bagi free pun tak nak , haha

cyes sedey , beli nset baru , haha

laskar pelangi berkata...

dah memang kena buatan orang kot. HAHA. dia nak suruh beli nset baru tu ^^

Salwa berkata...

Tu menandakan tak lami lagi tibe lah mase tuk beli hanset baru. So prepare money la.hehe.

ღ p!nk veLvet ღ berkata...

penah ade nset mcm 2 jugaq dlu ... paling bengang kalau ade org call, terus die dengki, off sendiri ... pastu on balik n reset sape yg call tadi ... balasannyer, haruslah babaikan sajork nset 2, ahaks~~

Ijah EmoTemo berkata...

hahah , sama lah kita! ijah punya henfon akan jadi magik tertutup sendiri after nk snap ambik gmbr. nangis tak? ahahaha

Rozuan Ismail berkata...

itu bukan magik,huhu.itu dah nazak namanya

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

mesti fon tu ade bela2 tu..eeee seram!!!

noreenrara berkata...

my fon pon same..
tp xselalu la..
sbr je laa..heh

Aliff Haikal berkata...

i've it too . :)

Izzah | zulkifli berkata...

henset tuh sbnrnye nak perhatian ble dy tbe2 off..then ble abg hizami buad ta lyn, dy on lah blek smule..huhu

Zam Ijam berkata...

Abg Zami : dulu Zam pon ade hanset magik . tp lame2 naek seriau plak pkai . tros tukau hanset yang xde magik . sodey2 .:(

cik eka berkata...

sepisis je hnpn kite ny..
ahakz p ny tym kol je jd magis nye
secare tbe2 puppp pdm..huk3
:P

izzad b* berkata...

nie nk on pon xboleh...... keke

Diera Tekikushika berkata...

ok lagi tu.
henset saya pernah charging sehari suntuk walaupon tak charge
heheh ;)

Bintang Biru. berkata...

nasib baik dah tukar henset baru, kalau tak jadi mcm henset zami. #LOL

PANDACOMEI! berkata...

Telefon saya dulu siap ada gerhana dekat skrin haha +_+

Azham Vosovic berkata...

hahaha, tu tandanya dia minta tukat iPhone la tu hahaha

anamizu berkata...

kemon bro..
beli henset baru bro..hehe




luv,
cik ana.

Eazy Izzuddin berkata...

hp apakah itu ?
tukar lah yg baru hehe

Amin berkata...

tak mampu nak komen bebanyak!

WOW!

sekian haha

hujanlebat berkata...

ok. fine baru jumpa blog anda kawan haiqal smlm g tgk teater.

Ungu berkata...

henset jenis mati hidup semula ni tak boleh dibiar.
Maknanya ada lagi la hajat tak tercapai tu.

bersabarlah.

Reen berkata...

untungla henset tu on off sendiri.. mine??off terusssss. hahah

Puteri Iqa Izyan berkata...

phone iqa pun sama la. hahaha..

tak jadi magik dah la ^_^

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com