Isnin, 26 September 2011

Dia Soal? Aku Jawab! Kau Soal? Kau Jawab Sendiri!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Ni entri malas malas kucing sikit. Hari tu ada budak tanya aku banyak soalan. So, aku pon bantai jawab je la. Dia soal? Aku jawab! Actually, tu untuk segmen kat blog dia. Segmen dia lebih kurang macam sesi soal jawab dengan blogger. Tapi entah macam mana dia boleh nak soal jawab dengan aku entah la.

Contoh soalan dia:
Satu perkara yang orang tak tahu tentang Budak Lelaki Sebelah Pintu?

Contoh jawapan aku:
Mana boleh bagitahu? Nanti orang jadi dah tahu! Haha.

Nampak tak jawapan aku? Hebat tak aku jawab soalan? Rasa macam nak pui je kan? Okay. Pui!


Nak baca full interview? Sila singgah blog dia kat SINI. Dah alang alang singgah tu, boleh la baca lepas tu tinggal sekomen dua kat entri dia tu. Tapi kau jangan percaya sangat apa yang aku jawab soalan dia sebab aku macam mamai mamai ayam hari tu. Boleh?



potpetpotpet : Kenapa tidur tak pernah puas?

23 ulasan:

Fiq Fikri berkata...

artis kata kn,lepas ni biar aku interview ko plak secara personal ahahaha

cik ija berkata...

da baca dah..bakal cg rupanya..ingtkan model..

ayie berkata...

pelik nape tajuk dia kene tulis nama adie..hehe..nak tarik peminat adie le tu..hehe..

ni interview face to face ke ato blog tu blog???..haha

Ain Farahin berkata...

bace dah...ala2 retis kne soal dgn paparazi pulak...hehe

Noorsha Muhamad berkata...

npe x letak kt cni jer interview tu..hehe..

Hizami Rahim berkata...

@Fiq Fikri

masuk vlog kau? haha.

Hizami Rahim berkata...

@ayie

tu kena tanya tuan punya blog. :D

Hizami Rahim berkata...

@Ain Farahin

haha. siapa retis? :B

Hizami Rahim berkata...

@Noorsha Muhamad

tu bukan segmen zami. lagipun, melalui entri ni, harap dapat tolong dia dapatkan viewers. :D

Azhafizah[フィザ] berkata...

ouh..okay..artis baru..jawapan memang camtu >.<

zizidiazora berkata...

bukan main melambung lagi puji adie ye...hehehe...nak dgr komen dari adie trhadap zami lak...

widiea azira berkata...

mcm artis doh..

Umie Artoqiemie berkata...

nanti aku tanya kau jawab sampai pitam ok?.

Syafiq berkata...

@Hizami Rahim dah baca dah hari tuu lagi dia punya belog.... haha! banyak cerita yang terbuka,.... muahaha!!!

Edy Fee berkata...

ade pulak ke mamai ayam.ehhe

eszyamin berkata...

dah bc dah..apa yg sekarang en. syrol tu x mmpu nk buat adalah dgn menginterview aku..mwahahaha..

fadlisabri berkata...

Woww....retis!

mr.syazwan berkata...

xde soalan panas lerr x syok..

hahahahaha

=_=

DanieL AdiE berkata...

Ehem2...ada orang puji saya la..

Tq2..

Fara E's berkata...

aku rase cm nak pcaye jep , haha

adrinaqamarina berkata...

zami~ Jom berpantun~ ewah

Ijah EmoTemo berkata...

wahh hizami skrg dh mcm retis gituewww! hahahah

Rtp Farra Arisha berkata...

hiksss..macam2 soal jawab ya!! :)
he wrote really nice entry.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com