Khamis, 29 September 2011

Contest Banner Eyriqazz.Com

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Aku rasa macam nak join contest pulak. Agak agak contest mana yang jadi mangsa aku kali ni? Errr... Macam la entri ni takde tajuk kan? Seperti tajuk yang tertera, aku nak join contest banner daripada Eyriqazz.Com.

Header blog dia.

Apa yang perlu aku buat? Aku kena siapkan satu banner untuk Eyriqazz.Com. Eh. Dah siap dah banner tu! Magik tak magik tak? Sila bagi tepukan gemuruh untuk aku. Haha. Jom tengok banner yang aku dah buat untuk Eyriqazz.Com kat bawah ni:

Ni versi komik. Sila klik untuk cepat membesar.

Ni versi manusia. Boleh? Seperti biasa, sila klik untuk cepat membesar.

Sorry la kalau macam tak menarik je banner yang aku buat ni. Ni first time aku join contest banner macam ni. Kalau takde rezeki, boleh cuba lagi. Nak join? Sila klik kat SINI. Contest Design Banner Eyriqazz.Com ini ditaja oleh AbangEnsem.Com.



potpetpotpet : Belum cuba belum tahu.

19 ulasan:

syazwan tahir berkata...

cantik la banner tu ! nice :D

enciksyazwanpunyablok.blogspot.com

Amir Rayyan berkata...

cantik sungguh... :)

aydah ahmad berkata...

nice one laaa mokss . ehh awakk ! hahaha =p

Kim Hyun Arry berkata...

wahhh..nmpk cool n slow motion jer..hehe..mnrik..:)

ayie berkata...

wah good luck!!

Fiq Fikri berkata...

xpe mencuba ok,aku hri tu nk join,aku tak paham la dia nk header mcm mne,aku tgok gamai yg letak gbr org jepun

Azhafizah[フィザ] berkata...

cool and semart ape zami..gudluck tau!

Amin berkata...

smart bro! lawo~

Fara E's berkata...

GL la pkck ;p

imah berkata...

tepok tangan ^^

najihah sahami berkata...

ecece..semarttt2!!

SyafiQ aHaDin berkata...

orang ramai letak gambar jepun... kau pulak letak tulisan jepun... hehe!

kelainan membawa kemenangan...

Bintang Biru. berkata...

*wink wink
:P

zizidiazora berkata...

Tokey header join contest buat banner. hahaha... takde bezanyer... lebih kurang je header ngan banner kannnn.....

Rtp Farra Arisha berkata...

the banner is nice :) ur artwork is very great!

Noorsha Muhamad berkata...

wow..contest ape ni??huhu

iedaurora berkata...

wahh kamu punye pun kreatif, gudluck yaa! ieda follow...

ecadwinkyasha berkata...

ngaku kalah a camne...banner tu lawa sgt..hikhikhik :)

kechixx berkata...

nice..cikgu memang kretip!;)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com