Selasa, 13 September 2011

Coconut Shake Special Di Klebang, Melaka

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Ni nak cerita pasal jalan jalan cari makan pulak. Tadi aku serta Adie, Ijat dengan Ayie pergi layan coconut shake kat Klebang, Melaka. Aku yang memang asal orang Melaka ni pom baru first time cuba coconut shake kat situ. Mana taknya, setiap kali aku lalu situ je, mesti penuh dengan manusia. Lepas tu aku lalu balik kat situ pom still penuh dengan manusia. Aku tak puas hati maka aku lalu lagi sekali. Tiba tiba je aku terbangun! Oh. Mimpi rupanya.




Selain coconut shake, ada jugak benda lain kat situ. Contoh macam nasi lemak, bihun goreng, mee goreng, karipap ayam, karipap sardin dan macam macam lagi. Tadi aku ambil dua biji karipap sardin. Tapi aku terkejut terkejut ayam sebab karipap dia inti kentang. What the frog? Suka suka hati kata karipap sardin tu apahal pulak? Memang nak kena pijak la tu. Aummm...




Dah la aku layan coconut shake masa tengah panas, memang terangkat anak tekak aku! Nasib baik halkum aku tak terkeluar. Haha. Apa apa pom, coconut shake kat Klebang ni sedap habis wa cakap sama lu. Tu pom sebab Ijat cakap kat wa maka wa pom cakap sama lu. So, ada sesiapa rasa tergoda? Ngeee... Rugi la siapa tak dapat rasa coconut shake kat Klebang ni. Terkenal kot kat Melaka ni. Tak tahu la kalau kat negeri kan.







potpetpotpet : Sila jealous.

33 ulasan:

DanieL AdiE berkata...

Saya CEMBURU!

Hasmiera Hashim berkata...

suka coconut shake sini!

IeDa berkata...

selalu sgt dgr pasal coconut shake ni. tp smpai skang xpat rs lg..

Ain Farahin berkata...

aiyak! x boleh jd ni..klu balik kg sane nk kne cr la.. =)

Cik Aish berkata...

aish pun selalu makan kat cni..n penah buat entry pasal ni gak..huhuh patut la makin ramai serang coconut shake

Rtp Farra Arisha berkata...

sangat jealousss ok!! see, that coconut shake makes myself feel very thirsty..uuu!! i should try it asap :)

zizidiazora berkata...

of course la saya cemburu...

NURUL AINI NORAZMAN berkata...

ehhh yang baju pink tuu kenal laaa,.hahah senior sekolah dulu,=p

Fiq Fikri berkata...

saya pun cemburu!!!

Azhafizah[フィザ] berkata...

waa..peberet ni tau!lega tekak kalau dapat ni

ayie berkata...

wah nak CEMBURU jugak..haha..

Meow Meow berkata...

tak ajak. FINE. :P

eszyamin berkata...

coconut shake kt langkawi dpn underwater world pon best gak...

eszyamin berkata...

coconut shake kt langkawi dpn underwater world pon best gak...

eszyamin berkata...

coconut shake kt langkawi dpn underwater world pon best gak...

Fara E's berkata...

sedapnye =='

unwanted berkata...

cube try yg dkat kelemak..lg terbaik,,;)

chenta berkata...

suka ns lemak dia..tp ns lemak tu ada byk tukang buatnyee..kene pandai pilih..for me coconut shake special kat batu berendam lg sedap! :)

mr.syazwan berkata...

S A Y A

D A H A G A

P U L A K

=_=

imah berkata...

bak mai segelas ^^

Cik Ceria berkata...

coconut shake di situ mmg sedap.. ^_^

cik eka berkata...

da try
heheh mg terangkat ke awangan da
huhu

cik eka berkata...

da try
heheh
p bwu skli je g..
ny kne ajk mbe g klebang bwu dpt
ngeh3

izzad b* berkata...

best gak lah... :)

PiekaSahaja berkata...

nnty pieka dtg melaka bolelah zami bawak jalan2 cari makan kat sana..haha..:P

iekasub berkata...

coconut shake kat kelantan pon boleh tahan~ ;)

Miss Kira berkata...

sedapnya....hmmmm

CiK BuLaT berkata...

nampak sedap ! nak try la nnt. :)

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

coconut shake... hritu buat sendiri . best!:))

najihah sahami berkata...

ahahahhaa....zami belanjaaaa jom!

Zam Ijam berkata...

MENYELERAKANN nyerr . wahaaa .
ape laa Zam ni , nme je ddok mlaka tp blom pnah rase gak . haha!
tp xpe2 . tunggukan Zam ye coconut shake ! weng3~~

reeShahz's berkata...

huhuu tadi baru masok kat tb3 ..psl kelapa klebang neh..kehkeh..mcm best jewkk,rmai pergi..

Bintang Biru. berkata...

Tepi tepi. Nak jeles. T_________T

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com