Sabtu, 17 September 2011

Bosan Mendengar Lagu Yang Sama?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Anda sudah bosan mendengar lagu yang sama pada setiap hari? Anda tidak tahu untuk mendengar lagu apa? Jangan risau! Budak Lelaki Sebelah Pintu ada jawapannya! Haha. Kali ni aku nak kongsi dengan korang semua lagu lagu baru daripada retis antarabangsa. Tapi bukan K-Pop la kan. Ni lagu lagu daripada omputeh. Eh. Jom dengar lagu lagu kat bawah ni:


Demi Lovato feat. Missy Elliott & Timbaland - All Night Long


Jason Derulo - That's My Shhh


Pixie Lott feat. Ke$ha - Blackout (My Only Love)


Florence & The Machine - Shake It Out


The Saturdays - All Fired Up




potpetpotpet : Ada yang melekat kat telinga tak?

14 ulasan:

zizidiazora berkata...

belum dapat melekat lagi mungkin sebab 1st time dengar. haha....

DanieL AdiE berkata...

Dah dengar semua lagu..

malangnya, tiada satu pon yg berjaya menarik minat citerasa aku..huhu

MiSz fiFiEyQa berkata...

err..seriously tak pernah dengar pun tajuk lagu2 ni...da lame tak dengar lagu omputeh..haha

Qarl berkata...

i dengar anggapanmu je. gittew

Azhafizah[フィザ] berkata...

paling best lagu blackout tu..hihi..lagu pixie sume best2 kot

i am S!L4H.. berkata...

kalo dh melekat bole cabut balik x?

>.<

i am S!L4H.. berkata...

kalo dh melekat bole cabut balik x?

>.<

missamy berkata...

all night long best jugakk :)

mista panda berkata...

Rasanya tak tekan kot nak jimat volume katakan hihihi ;]

Fara E's berkata...

err* takde -_________-

Az-Zahra Fauzee berkata...

okeh, sume best..
mmg download ah..
suke lagu rancak2 gitew

Aman Ibrahim berkata...

Hahahaah~ thanks for the sharing~ layan pasnih..

iefa ujang berkata...

yeahhh....bgus sbb share.nk cri la.mmg nk pekak da tlinga ni asyik dgn lgu sma...

Bintang Biru. berkata...

Best la ! yeaah. bai nak p download. :)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com