Jumaat, 23 September 2011

Blog - Sumber Trafik Dalam Diam

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!


Ni traffic sources bagi blog entah apa apa aku, tak lain dan tak bukan ialah blog Budak Lelaki Sebelah Pintu. Kiraan ni start daripada 23 Ogos 2011 sampai la 20 September 2011. As you can see, blog Nisa Kay telah mengungguli carta tersebut. Errr... Kau faham tak apa makna semua ni? Maksudnya, blog Nisa Kay telah menyumbangkan trafik terbanyak kepada blog aku ni. Faham dah? Senang cakap, 147 hits kat blog aku datang daripada blog Nisa Kay semata-mata. Haaa... Macam mana tu? Simple je! Sebab Nisa Kay letak aku kat blog list dia. Tu je. See? Senang senang je dapat viewers kan? Dengan kuasa bulan, eh, dengan kuasa blog list, maka jumlah blog viewers pon bertambah secara spontan. Menarik bukan?

So, hebat tak sumber trafik dalam diam ni? Let's korang pakat ramai ramai mintak Nisa Kay masukkan blog korang kat dalam blog list dia. Cepat mintak kat dia sekarang! Haha. Padan muka Nisa Kay kena serbu la lepas ni.



potpetpotpet : Orang memberi, kita merasa, eh, aku merasa.

21 ulasan:

Nisa Kay berkata...

wuarghhhh!!!!!
abes laa kena serbu. larikkkkkkkkkkk :P

Azhafizah[フィザ] berkata...

untunglah ^_^

RinsyaRyc berkata...

larrr.... rupenye...



http://bulatmata.blogspot.com/

Sis Nana berkata...

owh faham faham...hehe~~

laskar pelangi berkata...

untung lah dia =)

C i k P i p i T e m b a m berkata...

wahhh cmtuu ekkk ...

fadlisabri berkata...

Nak jugak!!haha...=)

coklatberapi berkata...

waaaa xaci nak jugak!!!!=p

i am S!L4H.. berkata...

untung laaaaa.

<-- eh same cm komen kat ats. >.<

Reen berkata...

untungla ade Nisa.. hehe., btw zami haruslah belanja Nisa semovie dua :P

Terbang Bersamaku berkata...

Wah bestnye...bertambah2 traffic..=)

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

terharu skit..hehe

zizidiazora berkata...

nak cakap gak..untung laaaa....

far_east berkata...

mmg banyak tul sumbangan dari nisa kay...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

yeszaaa..tepat sekali...dh penah buat dh...TQ reader NISA KAY...

ayie berkata...

kene belanja nisakunci..hehe

najihah sahami berkata...

hahaha..main serbu2 lak eh.

shandye. berkata...

to be honest, byk trafik ke blog aku pun datang dari blog ko weh hizami. seyes. lolololo....

Bintang Biru. berkata...

eehh. nk jugakk. ;p

Eazy Izzuddin berkata...

nisa kay pun top traffic source blog ku..
xD

Fiq Fikri berkata...

e e e e nama blog aku pun ade asal aku bawah sgt ahahahha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com