Jumaat, 9 September 2011

Betapa Best Beraya Bersama Blogger

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Tajuk tak boleh belah. Memang sengaja nak bagi semua perkataan bermula dengan huruf B. So singkatan dia jadi 5B. Bajet macam sedap la bunyi dia kan? Eh. Aku sorang je tak update lagi pasal ni. Takpe takpe. Ni aku nak update la ni. Hari Ahad lepas, beberapa orang blogger telah datang beraya kat rumah aku dan kemudian aku pulak join dorang pergi beraya kat rumah Adie. Lepas tu, balik buat hal masing masing. Biar pom dua buah rumah sahaja, tapi aku rasa macam doploh lapan buah rumah aku pergi beraya hari tu. Tapi macam je. Bukan betul betul pom. Haha. Apa apa pom, memang seronok gile!

Senarai blogger yang hadir:




Sebelum kami bawa haluan masing masing, kami sempat singgah kat gerai coconut shake yang terletak kat Alai. Tapi gerai coconut shake yang paling popular kat Melaka ni ada kat Klebang. Tapi jauh sangat la pulak. Malas nak buang masa, kami pilih gerai coconut shake mana yang paling dekat. Habis cerita. Bagi aku yang bukan peminat fanatik coconut shake ni, aku rasa sedap je. Siapa yang tak pernah cuba lagi memang wajib cuba coconut shake ni. Yang penting, kau wajib cuba coconut shake yang ada kat Melaka ni sahaja. Sebab pertama ialah sedap dan sebab kedua ialah kau boleh belanja aku sekali dah alang alang datang Melaka tu. Logik kan? Haha.





potpetpotpet : Siapa nak ajak aku pergi rumah terbuka dia? Haha.

33 ulasan:

Misshy Innz berkata...

awesome !
teringat sampai sekarang ;)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

woowww..depa yg glamer ala2 retis ok yg join...best!!!!!!

syAzAnA berkata...

best best best.


weeeee~

Hizami Rahim berkata...

@Misshy Innz

sangat ohsem! haha.

Hizami Rahim berkata...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)

eh. takde la. biasa2 je. :)

Hizami Rahim berkata...

@syAzAnA

gimme five! haha. :B

Cik Aish berkata...

bestnyaaa!

Rtp Farra Arisha berkata...

seronoknya tak terkira kan?? ehehe..
ramainya bloggers yg berkumpul!! :D
syiiioooookkkknyaaaaaaaaaa ;)

eddy syrol berkata...

kalau nak dtg rumah ceq? brani?hahahaha

DanieL AdiE berkata...

eh2..aku tak update lg la..aduhai!!!

Fara E's berkata...

kalu aku ajak , ko nak g kerw ? haha

Qarl berkata...

mine 24/9 nih

silakan menghadirkan diri. angkutla adie plus sapa2 dr malacca tu

MR. SYAH berkata...

ni buat nk minum coconut shake nih..

.:iQeLLypEri:. berkata...

owh owh..cuba pegi makan ice cream home made pulak..kat tesco if im not mistaken..
nnti bg tawu sume org eh.. =)

avam ming berkata...

kenangan mengamit memori , haahe

jom baca ni jap, jangan lepaskan peluang ni... tawaran hebat untuk anda...

myravea berkata...

Betapa jelesnya saya bila melihat gambar dan baca entry ini..ngehehee...tak aci tak aci

EMOpanda berkata...

Kenapa gambar edit ni dahlah edit kecik pula tu, bukan selalu gambar ada kau kalau boleh mesti nak tepek sebesar besar alamkan hahaha :]

cik Nemo berkata...

jauhnye korg pegi? eh lupa. duduk sana rupenye. :)

kembatolo™ berkata...

aku tak buat openhouse pun. haha

Asrul "iLham" Sany berkata...

seronoknyerrr...

;D

mr.syazwan berkata...

yup coconut shake kat klebang sgt sedap!

sebab kg wan di situ op kos la sedap kan

=_=

ღ p!nk veLvet ღ berkata...

owhh...beraye skali ngn blogger fiq erk? hehe~

Amir Naufal berkata...

ahhahahaha best mmg best!! :D
satu je tak best,ampau tak dpt

Fiq Fikri berkata...

mmg best suke dpt beraya dgn blogger :D

butterflyana berkata...

jeles!
len kali jangan lupa ajak


hehe

i am S!L4H.. berkata...

jemput la dtg rumah yg bumbungnya terbukak.
sgt dialu-alukan.

hehehehe

*maaf zahir batin >.<

Amirah Suhana berkata...

waaaaa bila tah leh join ni =p haha

PiekaSahaja berkata...

nak belajar edit gmabar dgn zami lah!!
cool oke gambar yg bawah tue!!:)

::FAIZ FARISH:: berkata...

artis blogger

raje carl berkata...

wahhh seronok nyee .. jeles nih .. haha

raje carl berkata...

wahhh seronok nyee .. jeles nih .. haha

raje carl berkata...

wahhh seronok nyee .. jeles nih .. haha

najihah sahami berkata...

mesti xbest kan??


haha..

nak sedapkan hati sendiri...

:P

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com