Wordless Wednesday #13


44 ulasan:

  1. wah gamba konvo dah siap..tapi nape tak close up?? Hehe..nice pic

    BalasPadam
  2. UPSI kan??
    bukan ke ni yg konvo b4 puasa tahun ni??

    BalasPadam
  3. @ayie

    bukan satu gambar je. ada banyak lagi. :B

    BalasPadam
  4. @HaiDa HiDa

    yes. konvo sebelum puasa hari tu. :)

    BalasPadam
  5. Tahniah zami, kenangan yg tak akan dapat dilupakan seumur hidup.

    BalasPadam
  6. hamboi2.. tahniah cikgu! heheheeh

    BalasPadam
  7. tahniah!! berjaya menyarungkan jubah keramat itu..

    BalasPadam
  8. wahh..gmbr graduasi la...

    tahniah broo:D

    BalasPadam
  9. aku lama lagi nak merasa. huhuu

    BalasPadam
  10. aku pon ada..muahah!! tak nak kalah kan...eh btw, tahniah cikgu zami...

    BalasPadam
  11. sy plak yg xsabar nih! hehex

    BalasPadam
  12. HAIH BILA PLAK KORIE NAK CONVO PLAK NI~

    BalasPadam
  13. bestnyer da grad . bila la dri sndri lak :(

    BalasPadam
  14. tampil kacak dengan bergaya.
    acecech~

    BalasPadam
  15. wahh..ni memang memory paling indah laaaa! awesome :)

    BalasPadam
  16. wahhhh dah konvo!! best nyeeee

    BalasPadam
  17. congratulations ya!! very nice picture of u!! :)

    BalasPadam
  18. Wah bestnyer.. Tahniah dah grad.
    Jeles -_-"

    BalasPadam
  19. Graduated!!! ^___^
    segala usaha terbayar, all the best cikgu in the future!!

    BalasPadam
  20. tahniah. xsabarnye nk merasa naik stage trima scroll juga..

    BalasPadam
  21. wah...
    pic konvo da dapat...
    tahniah..
    boleh letak kat wall rumah..
    hehe
    :P

    BalasPadam
  22. waa..lepas ni gantung besar2 depan pintu umah. hehe. sopan je gmbar tu..^_^

    BalasPadam
  23. thniah!! ermm 4 taon agi~ lme nye.. ><

    BalasPadam

Nak komen ke? Terima kasih! Buat la macam blog sendiri. Jangan lupa singgah lagi. :")