Rabu, 10 Ogos 2011

Wordless Wednesday #11


55 ulasan:

  1. hahaha...yg yuyue nmpk,muke happy seseorang akan bergelar bapa :)

    BalasPadam
  2. @alif haris

    gelak jangan tak gelak. haha.

    BalasPadam
  3. Alahai, comel sungguh ^_^

    Nanti boleh scan pakai teropong pulak :)

    BalasPadam
  4. nie betul2 mendengar keluhan seorang bayi nie.. bapa mithali.. hihi..

    BalasPadam
  5. hahaha....melampaunye...kalau ye pun patut2 bro...macam tu bukan setakat dgr bunyi baby lagi dah..baby dalam baby tupun boleh dengar. hahaha...

    BalasPadam
  6. uikk ?? apekahh ??

    haha melampaui batas ni :)

    BalasPadam
  7. hahax... baby kat dlm tu ckp something ke?

    BalasPadam
  8. hahahaa!
    teruja tol tgk muka uncle~ ;p

    BalasPadam
  9. hahahaha kelakar! boleh jadi alternatif way for baby scanning.

    BalasPadam
  10. hahahaha kelakar! boleh jadi alternatif way for baby scanning.

    BalasPadam
  11. hahahaha kelakar! boleh jadi alternatif way for baby scanning.

    BalasPadam
  12. hahahaha kelakar! boleh jadi alternatif way for baby scanning.

    BalasPadam
  13. baby tak sabar nak keluar la tu =D

    BalasPadam
  14. woooo....hebat tu..hahhaa, ultasonic punye pendengaran dah nihh...klako pix nih

    BalasPadam
  15. amboi...
    bukan main lg...haha

    BalasPadam
  16. hahaha~ exited cgt tu.. :)

    BalasPadam
  17. krak kruk krak krrukkk.. *bunyi lapa..

    BalasPadam
  18. excited bebeno nk jadi bape

    BalasPadam
  19. full of emotion...haha

    BalasPadam
  20. seriouslyy, so sweet of them!! hehe!!

    BalasPadam
  21. ape die buat tu?
    >.< dgr ke ckp?

    BalasPadam
  22. Wahh....excitednye nk dpt baby!=)

    BalasPadam
  23. xcited bebenor nih..... ^_____^

    p.s:hizami pisang tu dah masak sgt lah dik x blh buat kerepek..:)

    BalasPadam
  24. bapak besar
    hahahahaha

    BalasPadam
  25. hahaha.. seyesly.. memang gambar ni klaka...

    BalasPadam
  26. zami da heksited nak jadi bapa ke apa maksud pict tu.. heheh :P

    BalasPadam
  27. hahah comel laaa rasa. ni sape nak dapat bby pulak ni?

    BalasPadam
  28. erk..dgr ape je 2? haha:P

    #mesti bby 2 ckap hai papa..hai mama...2 yg muke dua2 excited gila itu kan kan? haha:P

    BalasPadam
  29. Mau terkejut baby dlm perut tu dgr bapak die jerit kang.HAHA.

    UPDATE:ISTANA BIRU nak berkenalan.

    BalasPadam
  30. bilo pak sedagho menunjuk keriangan nak dongar sogho baby..haha

    BalasPadam
  31. eksauted gila muka bapak baby tu..hahaha

    salam kenal dr cik ana :)

    BalasPadam
  32. lepas nie xpayah jmpe doktor nk scan bebagai~ pkai healer je dh ckup kn..hehe

    BalasPadam
  33. aku harap feature husband aku snap gamba camni gak. kool seh.

    BalasPadam
  34. ahahahaha. *gelak guling2

    BalasPadam
  35. waahhh~~lama da ta nmpak ruma neh..
    err..kaitan..

    BalasPadam
  36. la.. gitu caranya.. baru tau ^^

    BalasPadam
  37. ni la kau 10 thn akan dtg
    :P

    BalasPadam
  38. huyooo...
    tak sabar nak timang baby ni hehe
    xD

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com