Selasa, 23 Ogos 2011

Tahniah Kepada Semua Calon Top 20 Bagi Hizami, Nak Header Satu!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Aku dah ada senarai blogger penerima header untuk Hizami, Nak Header Satu! ni. Tapi aku tak nak bagitahu sekarang boleh? Sebab sekarang aku dengan bangganya membawakan senarai mereka yang dah berjaya mendapat tempat dalam Top 20. Anyway, pemilihan ini telah dibuat hasil daripada perbincangan aku dengan kawan baik aku. Siapa kawan baik aku tu, biar aku je yang tahu. Takut nanti tak pasal pasal kau serang dia selepas kau dapat tahu yang kau tak tersenarai pom. Errr... Harap harap takde siapa nak tunjuk perasaan. Kalau ada pom, aku buat buat tak nampak je. Kejam tak? :B

  1. http://drakedosh.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  2. http://armazaqya.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  3. http://pandacomei.blogspot.com/2011/07/hizaminak-header-satu.html 
  4. http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  5. http://sejernihsalju.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  6. http://myhurtbubu.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  7. http://ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  8. http://cikinaberry.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  9. http://natsumiakira.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  10. http://najihahsahami.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  11. http://pkcikazizdaughter.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  12. http://senyumangadisgerimis.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  13. http://puterizyan.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  14. http://imahsukahijau.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  15. http://ayie-fikri.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  16. http://coretanfadlisabri.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  17. http://nuruhuda329.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  18. http://gemukbulat.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  19. http://sarahzulkipli.blogspot.com/2011/07/hazami-nak-header-satu.html 
  20. http://cadbury-lurve.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

Ingat senang ke nak pilih Top 20 ni? Sesungguhnya meneran masa berak lagi senang wa cakap sama lu! Daripada senarai ni, aku hanya bagi header kat 10 orang blogger yang terpilih SAHAJA. So, kepada mereka yang dah tersenarai kat atas ni, boleh la start pilih gambar gambar korang yang paling hensem atau cun untuk ditempek kat header. Kalau takde gambar gambar yang paling hensem atau cun, yang bajet hensem atau cun pom boleh. :P

Tak dilupakan jugak, kepada mereka yang tak berjaya, aku nak ucap jutaan terima kasih kepada korang sebab sudi join Hizami, Nak Header Satu! ni. Tanpa korang, siapa la aku. Okay. Dah macam ucapan artis kan? Kalau boleh, tolong anggap ini bukan rezeki korang dan jangan serik untuk mencuba lagi. :P



potpetpotpet : Rezeki Allah tentukan. ;)

    61 ulasan:

    1. Yeaayyyy.....tersenarai..!!!
      nak lompat tinggi2 nieyhh!!
      yahooo...!=)

      BalasPadam
    2. graphic diatas ku rasa begitu cumelll ;)

      BalasPadam
    3. auuwww tersenarai. guling guling pengsan jap. hahah cop tak fhm yg part ni "So, kepada mereka yang dah tersenarai kat atas ni, boleh la start pilih gambar gambar korang yang paling hensem atau cun untuk ditempek kat header." sy memang lampi sikit =='

      BalasPadam
    4. @Misshy Innz

      haha. rembat daripada google je. :P

      BalasPadam
    5. hahahaha..bukan zami mmg retis ke? hahahah opssss :P

      tahniah kepada yg tersenaraii..

      BalasPadam
    6. time kasih banyak2...
      time kasih banyak2...
      time kasih banyak2...
      time kasih banyak2...
      time kasih banyak2...
      time kasih banyak2...
      time kasih banyak2...

      1st time terpilih..hu8..selamat hari raya....

      BalasPadam
    7. @Arma Zaqya

      oh. zami akan pilih 10 orang blogger daripada 20 yang tersenarai. so, zami bergurau supaya semua yang tersenarai tu bersedia dengan gambar gambar yang hensem atau cun untuk letak kat header tu. adeh. panjang dah jadinya. :P

      BalasPadam
    8. haha.... oke yg 10 dr 20 tu fhm tp gmbr tu still ta. haha tape la. tunggu jela nnt! :D

      BalasPadam
    9. sedeyyyy....sebab xterpilih
      takpe2... susah payah abg x masuk pertandingan tapi zami xpilih abg pun... sampai hati...

      Adieeeee... tgok la zami ni.. dia jahat..

      BalasPadam
    10. @zizidiazora

      haha. tak join, macam mana nak bagi ? :B

      BalasPadam
    11. iskhhh...nak tunjuk perasaan nih....!!! huhuuuu...x der maknanya lah dik...adatlah tu kan....untung sabut timbul...klu x timbul tenggalam lah kan...heheee...


      tahniah pada yg terpilih... ^______^

      BalasPadam
    12. wah, mcm tak percaya ! blog ku diterjah juga oleh budak lelaki sebelah pintu nie.. hihi..

      terima kasih yer.. :)

      BalasPadam
    13. wow! aku no satu! hahah..macih2 cikgu zami.hahax!

      BalasPadam
    14. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

      tak ade...

      sedihhh arrrrrrrrrrrrrr -_-

      BalasPadam
    15. saya taa tersenaraiii.. =_='

      oke taaa pe :)

      BalasPadam
    16. hmmmm.xpe2....my blog dah cntik skrg...xjeles pun...:P well tahniah pd yg berjaye...hihi

      BalasPadam
    17. erkkkk~ adeee laaaaaaaaaaaaaaaaaaa...waaaaaaaaaaaaaaaaaa~ *nages 7059999956772 kali..* perghhhhhhhhh~ terharuu!! haha:P

      mecasih :) fuh fuh fuh kanan kiri depan belakang..terpilih ke final plak ntiii..weeeeeeeeeeeeee :P

      #dah gye macam retis AF plak! okbai!hahahaa:P

      BalasPadam
    18. zami kena buat doploh ekor teletubbies la, baru meriah :P

      BalasPadam
    19. Tersenarai tidak kusangka hihi.

      Boleh beritahu satu kampung ni hihi.

      BalasPadam
    20. Yeayyyy...tq zami...lega cheq tersenarai...ade rezki ade laa naa...klu dpt full make over pon syok...hehehe...

      BalasPadam
    21. alhamdullilah x sgke tepilih gk=)
      bangganya.


      nie yg sayang nie dekat blog budak lelaki sebelah pintu,,

      (senyum sampai ke telinga)
      time kasih cikgu

      BalasPadam
    22. majok tak dapat ! okebai !hahahaha ;p

      BalasPadam
    23. yeyyy tak tersenarai huhuhu

      btw tahniah kepada top 20..macam carta lagu lakk hihihi

      BalasPadam
    24. ala,saya tak tersenarai!!:P
      btw gud lluck yg tersenarai..:)

      BalasPadam
    25. yayyy! sedihh.. Y_Y

      xpelah. xde rezeki.. cikgu zami! cpt bg nama kawan cikgu tu. saya nk serang! hahahaahahahah!

      BalasPadam
    26. halamak..x de..sedisss sob sob sob huhu...x de rezki...

      BalasPadam
    27. sedih iteww tak dpat header awak

      sob sob sob :(

      *menangis terguling2

      BalasPadam
    28. rezeki ramadhan!! alhamdulillah ..

      tq3 ^^

      rase nak bakar mercun tanda gembira .. hahaha

      selamat menyambut hari raya !!

      BalasPadam
    29. yeayy!!dpt rezeki ramadhan!!hak3..

      kalau xdapat tadi konpem hantar torpedo kat zami..seb baik dpt....fuhh...berbaloi duk kipas2. haha..

      dah xboleh jadi pengomen tegar zami sgt dh lepas ni..huhu..jarang online...T_T

      selamat hari raya zami!!

      BalasPadam
    30. http://imahsukahijau.blogspot.com/2011/08/diari-ramadhan-rezeki-bulan-ini.html

      BalasPadam
    31. x tersenarai lah..xpe2, wlu pape pown ttp sokong BLSP..yeah! =p

      BalasPadam
    32. nama aku tade pown !
      #hentak pale kat dinding , wuuu


      haha , anyway GL kat semua ! ;D

      BalasPadam
    33. tahniah kpd yg tersenarai..rezeki ry tu :)

      BalasPadam
    34. tahniah pd mereka...

      komen zizi klakar

      BalasPadam
    35. yeayyyyy!!!!!!

      thanks zami *big smile*

      BalasPadam
    36. tahniah!... tak masuk dalam senarai la...hik3

      BalasPadam
    37. yeeaaahhh ! tak terpilih.
      eh? HAHAHA :P

      BalasPadam
    38. to all those yg terpilih, tahniah!!

      nnt anjurkan lagi contest yg lain2 ya..wanna join it too ;) whehehe.

      BalasPadam
    39. Tahniah2 buat yang tersenarai...

      BalasPadam
    40. huhuhu...sedihnya tk tersenarai... ingtkan boleh dpt header free...hu3hu3

      BalasPadam
    41. mula2 ingat nak frust dah...tapi teliti betol2..ade la link belog saya hahahahhahahaha....mekaseh pakcik hizami hik3 =P

      BalasPadam
    42. Haha. Semangat kata dalam hati tak dapat. Tak sangka sampai tak dak nafas nak bernafas? Ehem ehem! Boleh gitu?^^ Terima kasih Cikgu Hizami! :D

      BalasPadam
    43. err.. xsmpt juin, sekian ~

      BalasPadam
    44. yeahhh tersenarai thanks hizami...:D

      BalasPadam
    45. hurm..xdek rejeki la nak header dari hazami..huhuu~~

      pape pOn taniah tOk pemenang2!!
      ^.^

      BalasPadam
    46. yeah tersenarai la..thanks cikgu :)

      BalasPadam
    47. xmao follow blog abg zami agi sbb x ter'list' pon.. haha! xde la.. tpi kecewa gak la.. ngeee

      BalasPadam

    Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com