Selasa, 23 Ogos 2011

Tahniah Kepada Semua Calon Top 20 Bagi Hizami, Nak Header Satu!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Aku dah ada senarai blogger penerima header untuk Hizami, Nak Header Satu! ni. Tapi aku tak nak bagitahu sekarang boleh? Sebab sekarang aku dengan bangganya membawakan senarai mereka yang dah berjaya mendapat tempat dalam Top 20. Anyway, pemilihan ini telah dibuat hasil daripada perbincangan aku dengan kawan baik aku. Siapa kawan baik aku tu, biar aku je yang tahu. Takut nanti tak pasal pasal kau serang dia selepas kau dapat tahu yang kau tak tersenarai pom. Errr... Harap harap takde siapa nak tunjuk perasaan. Kalau ada pom, aku buat buat tak nampak je. Kejam tak? :B

  1. http://drakedosh.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  2. http://armazaqya.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  3. http://pandacomei.blogspot.com/2011/07/hizaminak-header-satu.html 
  4. http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  5. http://sejernihsalju.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  6. http://myhurtbubu.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  7. http://ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  8. http://cikinaberry.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  9. http://natsumiakira.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  10. http://najihahsahami.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  11. http://pkcikazizdaughter.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  12. http://senyumangadisgerimis.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  13. http://puterizyan.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  14. http://imahsukahijau.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  15. http://ayie-fikri.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  16. http://coretanfadlisabri.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  17. http://nuruhuda329.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  18. http://gemukbulat.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html 
  19. http://sarahzulkipli.blogspot.com/2011/07/hazami-nak-header-satu.html 
  20. http://cadbury-lurve.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

Ingat senang ke nak pilih Top 20 ni? Sesungguhnya meneran masa berak lagi senang wa cakap sama lu! Daripada senarai ni, aku hanya bagi header kat 10 orang blogger yang terpilih SAHAJA. So, kepada mereka yang dah tersenarai kat atas ni, boleh la start pilih gambar gambar korang yang paling hensem atau cun untuk ditempek kat header. Kalau takde gambar gambar yang paling hensem atau cun, yang bajet hensem atau cun pom boleh. :P

Tak dilupakan jugak, kepada mereka yang tak berjaya, aku nak ucap jutaan terima kasih kepada korang sebab sudi join Hizami, Nak Header Satu! ni. Tanpa korang, siapa la aku. Okay. Dah macam ucapan artis kan? Kalau boleh, tolong anggap ini bukan rezeki korang dan jangan serik untuk mencuba lagi. :P



potpetpotpet : Rezeki Allah tentukan. ;)

    61 ulasan:

    fadlisabri berkata...

    Yeaayyyy.....tersenarai..!!!
    nak lompat tinggi2 nieyhh!!
    yahooo...!=)

    Misshy Innz berkata...

    graphic diatas ku rasa begitu cumelll ;)

    Arma Zaqya berkata...

    auuwww tersenarai. guling guling pengsan jap. hahah cop tak fhm yg part ni "So, kepada mereka yang dah tersenarai kat atas ni, boleh la start pilih gambar gambar korang yang paling hensem atau cun untuk ditempek kat header." sy memang lampi sikit =='

    Hizami Rahim berkata...

    @fadlisabri

    tahniah. :P

    Hizami Rahim berkata...

    @Misshy Innz

    haha. rembat daripada google je. :P

    Alya Esprézzo™ berkata...

    hahahaha..bukan zami mmg retis ke? hahahah opssss :P

    tahniah kepada yg tersenaraii..

    Gadis Pantai Timur berkata...

    time kasih banyak2...
    time kasih banyak2...
    time kasih banyak2...
    time kasih banyak2...
    time kasih banyak2...
    time kasih banyak2...
    time kasih banyak2...

    1st time terpilih..hu8..selamat hari raya....

    Hizami Rahim berkata...

    @Arma Zaqya

    oh. zami akan pilih 10 orang blogger daripada 20 yang tersenarai. so, zami bergurau supaya semua yang tersenarai tu bersedia dengan gambar gambar yang hensem atau cun untuk letak kat header tu. adeh. panjang dah jadinya. :P

    Arma Zaqya berkata...

    haha.... oke yg 10 dr 20 tu fhm tp gmbr tu still ta. haha tape la. tunggu jela nnt! :D

    zizidiazora berkata...

    sedeyyyy....sebab xterpilih
    takpe2... susah payah abg x masuk pertandingan tapi zami xpilih abg pun... sampai hati...

    Adieeeee... tgok la zami ni.. dia jahat..

    shera haifa berkata...

    ok,, link kita xde..
    =(

    Hizami Rahim berkata...

    @Alya Esprézzo™

    takde maknanya! :B

    Hizami Rahim berkata...

    @Gadis Pantai Timur

    sama sama. ;)

    Hizami Rahim berkata...

    @Arma Zaqya

    hehe. okay2. :)

    Hizami Rahim berkata...

    @zizidiazora

    haha. tak join, macam mana nak bagi ? :B

    Hizami Rahim berkata...

    @shera haifa

    adeh. sorry. T_T

    Lelord berkata...

    tahniah top 20

    Mamamya berkata...

    iskhhh...nak tunjuk perasaan nih....!!! huhuuuu...x der maknanya lah dik...adatlah tu kan....untung sabut timbul...klu x timbul tenggalam lah kan...heheee...


    tahniah pada yg terpilih... ^______^

    izfanora berkata...

    wah, mcm tak percaya ! blog ku diterjah juga oleh budak lelaki sebelah pintu nie.. hihi..

    terima kasih yer.. :)

    Dosh Saleem berkata...

    wow! aku no satu! hahah..macih2 cikgu zami.hahax!

    cik violet berkata...

    alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

    tak ade...

    sedihhh arrrrrrrrrrrrrr -_-

    Hans berkata...

    aku tak ada pun

    **NH-Nurul Hidayah** berkata...

    saya taa tersenaraiii.. =_='

    oke taaa pe :)

    Sheeszshira Shiraz.... berkata...

    oooo sedey!!!..

    Anum Afiq berkata...

    hmmmm.xpe2....my blog dah cntik skrg...xjeles pun...:P well tahniah pd yg berjaye...hihi

    Eyka berkata...

    erkkkk~ adeee laaaaaaaaaaaaaaaaaaa...waaaaaaaaaaaaaaaaaa~ *nages 7059999956772 kali..* perghhhhhhhhh~ terharuu!! haha:P

    mecasih :) fuh fuh fuh kanan kiri depan belakang..terpilih ke final plak ntiii..weeeeeeeeeeeeee :P

    #dah gye macam retis AF plak! okbai!hahahaa:P

    adrinaqamarina berkata...

    zami kena buat doploh ekor teletubbies la, baru meriah :P

    emopanda berkata...

    Tersenarai tidak kusangka hihi.

    Boleh beritahu satu kampung ni hihi.

    Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

    Yeayyyy...tq zami...lega cheq tersenarai...ade rezki ade laa naa...klu dpt full make over pon syok...hehehe...

    ila berkata...

    alhamdullilah x sgke tepilih gk=)
    bangganya.


    nie yg sayang nie dekat blog budak lelaki sebelah pintu,,

    (senyum sampai ke telinga)
    time kasih cikgu

    Azura Mendezz berkata...

    Hukkk~~

    tomatokering :) berkata...

    majok tak dapat ! okebai !hahahaha ;p

    mr.syazwan berkata...

    tepuk3....


    =_=

    far_east berkata...

    yeyyy tak tersenarai huhuhu

    btw tahniah kepada top 20..macam carta lagu lakk hihihi

    PiekaSahaja berkata...

    ala,saya tak tersenarai!!:P
    btw gud lluck yg tersenarai..:)

    aliesha kirana berkata...

    yayyy! sedihh.. Y_Y

    xpelah. xde rezeki.. cikgu zami! cpt bg nama kawan cikgu tu. saya nk serang! hahahaahahahah!

    MAISHARAH berkata...

    halamak..x de..sedisss sob sob sob huhu...x de rezki...

    nini syuffina jalil berkata...

    sedih iteww tak dpat header awak

    sob sob sob :(

    *menangis terguling2

    imah berkata...

    rezeki ramadhan!! alhamdulillah ..

    tq3 ^^

    rase nak bakar mercun tanda gembira .. hahaha

    selamat menyambut hari raya !!

    najihah sahami berkata...

    yeayy!!dpt rezeki ramadhan!!hak3..

    kalau xdapat tadi konpem hantar torpedo kat zami..seb baik dpt....fuhh...berbaloi duk kipas2. haha..

    dah xboleh jadi pengomen tegar zami sgt dh lepas ni..huhu..jarang online...T_T

    selamat hari raya zami!!

    ummi rahimi berkata...

    ouh sedeyh! haahha

    imah berkata...

    http://imahsukahijau.blogspot.com/2011/08/diari-ramadhan-rezeki-bulan-ini.html

    Ain Farahin berkata...

    x tersenarai lah..xpe2, wlu pape pown ttp sokong BLSP..yeah! =p

    Fara E's berkata...

    nama aku tade pown !
    #hentak pale kat dinding , wuuu


    haha , anyway GL kat semua ! ;D

    FaiZaH Fyn berkata...

    tahniah kpd yg tersenarai..rezeki ry tu :)

    ::FAIZ FARISH:: berkata...

    tahniah pd mereka...

    komen zizi klakar

    Puteri Iqa Izyan berkata...

    yeayyyyy!!!!!!

    thanks zami *big smile*

    yangbaik berkata...

    tahniah!... tak masuk dalam senarai la...hik3

    Bintang Biru. berkata...

    yeeaaahhh ! tak terpilih.
    eh? HAHAHA :P

    Alisya berkata...

    tahniah2!

    Eazy Izzuddin berkata...

    wah tahniahh....
    ;)

    Rtp Farra Arisha berkata...

    to all those yg terpilih, tahniah!!

    nnt anjurkan lagi contest yg lain2 ya..wanna join it too ;) whehehe.

    DanieL AdiE berkata...

    Tahniah2 buat yang tersenarai...

    Santri T.P.I.N.I berkata...

    huhuhu...sedihnya tk tersenarai... ingtkan boleh dpt header free...hu3hu3

    nuruhuda_329 berkata...

    mula2 ingat nak frust dah...tapi teliti betol2..ade la link belog saya hahahahhahahaha....mekaseh pakcik hizami hik3 =P

    Sarah Zulkipli berkata...

    Haha. Semangat kata dalam hati tak dapat. Tak sangka sampai tak dak nafas nak bernafas? Ehem ehem! Boleh gitu?^^ Terima kasih Cikgu Hizami! :D

    ishiko berkata...

    err.. xsmpt juin, sekian ~

    Fiq Fikri berkata...

    yeahhh tersenarai thanks hizami...:D

    *angiN hilang tanpa hUjan* berkata...

    hurm..xdek rejeki la nak header dari hazami..huhuu~~

    pape pOn taniah tOk pemenang2!!
    ^.^

    ayie berkata...

    yeah tersenarai la..thanks cikgu :)

    Suhazli berkata...

    xmao follow blog abg zami agi sbb x ter'list' pon.. haha! xde la.. tpi kecewa gak la.. ngeee

    Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com