Isnin, 8 Ogos 2011

Siti Nurhaliza Duet Sean Kingston!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Aku dengar kat radio tadi, Siti Nurhaliza bakal berduet dengan Sean Kingston untuk album Inggeris dia yang berjudul All Your Love tu. Yes. Sean Kingston yang popular dengan lagu lagu seperti Beautiful Girls, Me Love dan jugak Fire Burning. Kenal ke tak? Haha. Macam la kau tak tahu kan? Sean Kingston ni pernah datang Malaysia sebelum ni. Kalau tak silap, masa Shout! Awards. Okay. Dah tu je kot pasal Sean Kingston. Eh. Ada lagi! Sean Kingston baru je sembuh daripada accident yang sangat mengerikan. :B

So, tahniah diucapkan kepada Siti Nurhaliza kerana bakal berduet dengan Sean Kingston even bunyi dia tak sehebat Mizz Nina yang dapat berduet dengan Flo Rida. Eh. Dah dengar belum lagu Take Over, Mizz Nina featuring Flo Rida ni? Ni lagu dia kat bawah ni. ;)


Mizz Nina featuring Flo Rida - Take Over



potpetpotpet : Kenapa tak pilih Justin Bieber? =_=

48 ulasan:

  1. "even bunyi dia tak sehebat Mizz Nina yang dapat berduet dengan Flo Rida"

    pergh...statement tak leh blah utk hari ni...LOL

    Acapsuur: snap dan snap dan snap dan kongsi... ;)

    BalasPadam
  2. sean yg patut berbanga kerana dpt duet dgn siti..aku pon x prnah rasa berduet dgn tok ti tu...

    BalasPadam
  3. Misz Nina mmg best !!! =)

    hurmmm tak saba nk dgr pe la agknye hasil duet atr ct ngn sean nih..huhuhu

    BalasPadam
  4. HEBAT KAK SITI KITA NIH! :)

    BalasPadam
  5. Wah...hebat tu. pasti album dia meletup kebaboommmm.....

    Lagu Mizz Nina ngan Flo Rida memang bestpun..

    BalasPadam
  6. Suka siti !! mesti best lagu duet dorang.. =D

    BalasPadam
  7. kelasssss ko tok'ti....x sabar nk dgr..

    BalasPadam
  8. :3 mcm mane ek lagu dye.

    BalasPadam
  9. nak gak justin bibir die tuhhh ".."

    BalasPadam
  10. hishhh
    geli la kalau ct duet dgn bibir
    xsanggup
    baik ct dengan sean
    sedap2

    BalasPadam
  11. effort yang bagus.. sama2 kita saksikan impact die ^^

    BalasPadam
  12. @Finaz Jaafar

    yes. mizz nina memang style. tu la. kita tunggu hasil dia. :)

    BalasPadam
  13. @Ieda Al-Habsyi

    effort dia sangat dahsyat. kagum. :)

    BalasPadam
  14. @Nur Najwa

    kan ? macam mana la agaknya bunyi dia. :B

    BalasPadam
  15. @Hans

    adeh. aku saje bagi cadangan justin bieber sebab dia kan tengah femes sekarang. so, ni macam marketing strategy la. haha.

    BalasPadam
  16. @imah

    yes. sama2 kita saksikan. :B

    BalasPadam
  17. supaya Dato' > terserlah.. oppss!!

    *kena tanya Adib ke kenapa pilih SK.. :-)

    BalasPadam
  18. perghhhh! mesti best lagu tu nanti.lagu mizznina memng terbaik ah! tak sangka artis malaysia leh berjaya duet ngan si florida tu:D


    hizami, ni mesti kes peminat justin bieber kan? =D

    BalasPadam
  19. wow.. siti pulak ikut jejak lgkah mizz nina.. kagum2.. huhu..

    BalasPadam
  20. adakah siti bakal menjadi artis antarabgsa??huhu

    but knape sean kingston ek??

    BalasPadam
  21. xsabar pulak nak dengar..

    BalasPadam
  22. ahhhh, biar betul ?
    *pengsan* #okbai :P

    BalasPadam
  23. whoaa siti dengan sean . bestnyerr . haha
    yang datang masa shot iyaz . tapi sean pernah kot dtg malaysia sblm ni .

    BalasPadam
  24. ...samada CT jadi Afro Amerika atau SKingston nyanyi bunyi etnik kreatif...

    ohh...can not imagine....
    Acapsuur: snap3 >,<

    BalasPadam
  25. wah!! ok la tuh!!!! tak sabar nak dengar~

    BalasPadam
  26. hehe kemain mak iti kt nih hehe

    a'ah npe xpilih justin bieber? kehkehkeh ;D

    BalasPadam
  27. sila compare sore misz nina n dato ct..if nk bawa g international market x malu kot klu sore mmg d best...nie klu 'nyanyi' pun kene adjust ngan komp tok tune blk sore yg sumbang wat per.....huhuhuu (lg bi dato ct best)

    BalasPadam
  28. hebat gilaaa ct :) tak sabar nak dengar

    BalasPadam
  29. tau mizz nina dengan colby o jee. dengan florida pon? fuh.


    ct nampak cantik dalam gambar tu tapi kenapa si kingston ni tak nampak hensem dalam ni. eh?

    BalasPadam
  30. tp miz nina kalao nyanyi live x berapa nak sodap . machine je sedap . hahahaa . terikhlas pulak komen =D

    BalasPadam
  31. OMG!! Kene sgt tgu nie!

    X sbr nak tgu album penuh dia..

    BalasPadam
  32. justin kecik lg.. malu lah siti.. hihi..

    nape siti xduet jer dgn kumpulan nasyid yg menang ritu yer? yang ada Hizami tue.. tau x kump tue? :P

    BalasPadam
  33. siti nurhaliza terbaik.
    suke2

    BalasPadam
  34. nak tunggu rosnah mat aris duet dengan taylor swift pulak. hahak.

    BalasPadam
  35. huyooo
    xsabar nak dengar lagu tu nanti
    banggalah die sebagai anak malaysia

    BalasPadam
  36. knape aku mcm xde perasaan ek..haha

    BalasPadam
  37. anak tiri dia yang aturkan..kayo btol anak tiri dia tu..hihi

    BalasPadam
  38. kebetulan plak tgh dgr laju j.b ..haha.

    waaaaa all the best la kpd dato siti. heheeee

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com