Isnin, 8 Ogos 2011

Siti Nurhaliza Duet Sean Kingston!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Aku dengar kat radio tadi, Siti Nurhaliza bakal berduet dengan Sean Kingston untuk album Inggeris dia yang berjudul All Your Love tu. Yes. Sean Kingston yang popular dengan lagu lagu seperti Beautiful Girls, Me Love dan jugak Fire Burning. Kenal ke tak? Haha. Macam la kau tak tahu kan? Sean Kingston ni pernah datang Malaysia sebelum ni. Kalau tak silap, masa Shout! Awards. Okay. Dah tu je kot pasal Sean Kingston. Eh. Ada lagi! Sean Kingston baru je sembuh daripada accident yang sangat mengerikan. :B

So, tahniah diucapkan kepada Siti Nurhaliza kerana bakal berduet dengan Sean Kingston even bunyi dia tak sehebat Mizz Nina yang dapat berduet dengan Flo Rida. Eh. Dah dengar belum lagu Take Over, Mizz Nina featuring Flo Rida ni? Ni lagu dia kat bawah ni. ;)


Mizz Nina featuring Flo Rida - Take Over



potpetpotpet : Kenapa tak pilih Justin Bieber? =_=

48 ulasan:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata...

"even bunyi dia tak sehebat Mizz Nina yang dapat berduet dengan Flo Rida"

pergh...statement tak leh blah utk hari ni...LOL

Acapsuur: snap dan snap dan snap dan kongsi... ;)

eszy yamin berkata...

sean yg patut berbanga kerana dpt duet dgn siti..aku pon x prnah rasa berduet dgn tok ti tu...

Finaz Jaafar berkata...

Misz Nina mmg best !!! =)

hurmmm tak saba nk dgr pe la agknye hasil duet atr ct ngn sean nih..huhuhu

Ieda Al-Habsyi berkata...

HEBAT KAK SITI KITA NIH! :)

zizidiazora berkata...

Wah...hebat tu. pasti album dia meletup kebaboommmm.....

Lagu Mizz Nina ngan Flo Rida memang bestpun..

Nur Najwa berkata...

Suka siti !! mesti best lagu duet dorang.. =D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

kelasssss ko tok'ti....x sabar nk dgr..

Mra Mastura berkata...

:3 mcm mane ek lagu dye.

hakimfaridzul berkata...

nak gak justin bibir die tuhhh ".."

Hans berkata...

hishhh
geli la kalau ct duet dgn bibir
xsanggup
baik ct dengan sean
sedap2

imah berkata...

effort yang bagus.. sama2 kita saksikan impact die ^^

Hizami Rahim berkata...

@asyrafNAKjadiLEBIHbaik

haha. betul la kan ? :B

Hizami Rahim berkata...

@eszy yamin

aku pon rasa macam tu. huhu.

Hizami Rahim berkata...

@Finaz Jaafar

yes. mizz nina memang style. tu la. kita tunggu hasil dia. :)

Hizami Rahim berkata...

@Ieda Al-Habsyi

effort dia sangat dahsyat. kagum. :)

Hizami Rahim berkata...

@zizidiazora

mungkin la kot. hehe.

Hizami Rahim berkata...

@Nur Najwa

kan ? macam mana la agaknya bunyi dia. :B

Hizami Rahim berkata...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)

haha. sabar ye.

Hizami Rahim berkata...

@Mra Mastura

macam lagu raya kot ? haha.

Hizami Rahim berkata...

@hakimfaridzul

haha. saje je la. :)

Hizami Rahim berkata...

@Hans

adeh. aku saje bagi cadangan justin bieber sebab dia kan tengah femes sekarang. so, ni macam marketing strategy la. haha.

Hizami Rahim berkata...

@imah

yes. sama2 kita saksikan. :B

::FAIZ FARISH:: berkata...

hebat ct...

blog-tips-kurus berkata...

supaya Dato' > terserlah.. oppss!!

*kena tanya Adib ke kenapa pilih SK.. :-)

laskar pelangi berkata...

perghhhh! mesti best lagu tu nanti.lagu mizznina memng terbaik ah! tak sangka artis malaysia leh berjaya duet ngan si florida tu:D


hizami, ni mesti kes peminat justin bieber kan? =D

Cik Rimau berkata...

wow.. siti pulak ikut jejak lgkah mizz nina.. kagum2.. huhu..

Ezzad Edzral berkata...

adakah siti bakal menjadi artis antarabgsa??huhu

but knape sean kingston ek??

Fezul Fadhley berkata...

xsabar pulak nak dengar..

Bintang Biru. berkata...

ahhhh, biar betul ?
*pengsan* #okbai :P

ainaamy berkata...

whoaa siti dengan sean . bestnyerr . haha
yang datang masa shot iyaz . tapi sean pernah kot dtg malaysia sblm ni .

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata...

...samada CT jadi Afro Amerika atau SKingston nyanyi bunyi etnik kreatif...

ohh...can not imagine....
Acapsuur: snap3 >,<

luqman zakaria berkata...

wah!! ok la tuh!!!! tak sabar nak dengar~

Amna.Qadeeja berkata...

hehe kemain mak iti kt nih hehe

a'ah npe xpilih justin bieber? kehkehkeh ;D

fadlisabri berkata...

Woww...cayalah ct!

Imzainieyzulkipli berkata...

sila compare sore misz nina n dato ct..if nk bawa g international market x malu kot klu sore mmg d best...nie klu 'nyanyi' pun kene adjust ngan komp tok tune blk sore yg sumbang wat per.....huhuhuu (lg bi dato ct best)

Reen berkata...

hebat gilaaa ct :) tak sabar nak dengar

adrinaqamarina berkata...

tau mizz nina dengan colby o jee. dengan florida pon? fuh.


ct nampak cantik dalam gambar tu tapi kenapa si kingston ni tak nampak hensem dalam ni. eh?

Zharif Azis berkata...

tp miz nina kalao nyanyi live x berapa nak sodap . machine je sedap . hahahaa . terikhlas pulak komen =D

DanieL AdiE berkata...

OMG!! Kene sgt tgu nie!

X sbr nak tgu album penuh dia..

izfanora berkata...

justin kecik lg.. malu lah siti.. hihi..

nape siti xduet jer dgn kumpulan nasyid yg menang ritu yer? yang ada Hizami tue.. tau x kump tue? :P

ila berkata...

siti nurhaliza terbaik.
suke2

Dosh Saleem berkata...

nak tunggu rosnah mat aris duet dengan taylor swift pulak. hahak.

En iLham berkata...

huyooo
xsabar nak dengar lagu tu nanti
banggalah die sebagai anak malaysia

Eazy Izzuddin berkata...

terbaikk..
i like...
xD

♥ cik kieranaa ♥ berkata...

knape aku mcm xde perasaan ek..haha

ayie berkata...

anak tiri dia yang aturkan..kayo btol anak tiri dia tu..hihi

Amirah Suhana berkata...

kebetulan plak tgh dgr laju j.b ..haha.

waaaaa all the best la kpd dato siti. heheeee

Suhazli berkata...

ye ke?hebat3!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com