Selasa, 16 Ogos 2011

Siapa Bakal Membawa Pulang Header?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Haaa... Siapa bakal membawa pulang header? Seperti yang diketahui ramai orang, macam la ramai sangat kan? Seperti yang diketahui beberapa orang, Hizami, Nak Header Satu! telah berlangsung pada 19 Julai 2011 yang lalu. Pejam celik pejam celik, dah nak dekat sebulan dah ni. Oleh itu, dengan secara tak berapa nak siriyes, aku dengan ini menutup Hizami, Nak Header Satu! daripada sebarang penyertaan bermula sekarang. :B

So, bila aku nak umumkan penerima header ni? Okay. Aku sekarang tengah check balik satu persatu entri yang ada. Errr... Total semua entri ada 122 sahaja. Eh. Kenapa tak banyak lagi? Tak ke senang kerja aku nak check balik satu persatu entri nanti? =_=

But, don't worry! Aku akan cuba cari penerima header ni secepat yang mungkin. ;)

Okay. Itu je kot? Aku nak sambung mencari siapa yang bakal membawa pulang header yang comot daripada aku ni. Haha. Sebelum aku menamatkan entri pada hari ini, aku nak bagitahu satu slogan yang mungkin boleh membuatkan kau terus give up dengan hidup kau. Boleh? Aku nak bagitahu kau bahawasanya menang kalah itu adat pertandingan. #okbai



potpetpotpet : Klik kat sini if nak tengok senarai calon yang terlibat.

40 ulasan:

cik violet berkata...

harap2 i ler..haha

noreenrara berkata...

dupdapdupdap sume org yg join..including me ! hahaha =D

fadlisabri berkata...

Nak menang...nak menang!!

Hizami Rahim berkata...

@cik violet

hehe. inshaAllah kalau ada rezeki. :)

Hizami Rahim berkata...

@noreenrara

wah! dengar sampai sini dupdapdupdap tu! :P

Hizami Rahim berkata...

@fadlisabri

bak sini duit! haha. :P

shandye. berkata...

tuuuudiah... seghatuih doploh dua peserta.

mampuih nak cek satu-satu.

hahaha...

Nur Farah Hani berkata...

haha okeyh fine.. terus give up dengan kehidupan.. haha..

yups adat pertandingan la tu kalah menang.. eh pertandingan ker?? :D:D

.Jai Ma. berkata...

alaaa..rugiii aku.. hehehe

zizidiazora berkata...

Zami,
nak pakai pengadil tak? hahaha....

susah2 sgt anggap ler semua menang. ala baru 122 orang jew. kejap je tuh nak wat header tu. hehehe....

laskar pelangi berkata...

go0d luck pada yang mencuba nasib:)

Lelord berkata...

yes!! akak menang ekekeke

Gadis Pantai Timur berkata...

berdoa epenuh hati supaya sayalah yang menjadi pemenangnya..sila buka mata luas2..heheeh

Ain Farahin berkata...

saya2! =p

.:iQeLLypEri:. berkata...

harap brsabar ye..
err..ade kaitan..??
eh,hai doodle baru..!

dak eina berkata...

bg je la dak eina menang.. kehkehkeh

Fiq Fikri berkata...

rase rase ko nk pilih aku tak?ahhahahah...tak sbg nk tgok sapa yg juara :)

Dosh Saleem berkata...

wahahah. aku nak aku nak! :D

adrinaqamarina berkata...

dari dashboard dah nampak tajuk siapa bakal membawa pulang header, macam ape je -.-'


manada kalah menang adat pertandingan. tak de takde, kitorang sume nak menang. 122 je kan zami?


hohohoho

Qarl berkata...

buatlah top 10. i malas nk tgk sume 122 tu. plz top 10 haha

Eyra. berkata...

Alamak terlepas peluang nak dapat header free!! -__-"

Rtp Farra Arisha berkata...

aduh tak sempat arisha nak join. huhu. next time buat lagi tauuu contest, so that i could join urs ;)

mr.syazwan berkata...

nebesssssssssssss!

wah tibebe bertanding ke?? haha

pilih yg betul2

F
U
U
Y
O
O
O

zami k..

jgn yg

P
O
O
Y
O
O
O

ahaks! (mau kena sembur ni)

imah berkata...

fuh kanan fuh kiri.. mintak2 imah dapt ^^ wehehehe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

tiada PENGALAH..semua PEMENANG...bole???

i am S!L4H.. berkata...

haha. btol lah tu. menang kalah adat pertandingan. haha *agak makan dalam lah*

*tibe2. =.=

izfanora berkata...

header dr en hizami yg hensem nie, mesti hensem jugak mcm tuan punya blog kan.. *tetiba puji2.. hihi..

moga2 kat blog sy tue, bertukarlah header baru yg canggih manggih.. :)

Ri berkata...

hizami- kalau tak menyakat tak sah kan? :P

Umie Artoqiemie berkata...

goodluck untuk dorang !! yeah

Ms Bery berkata...

Good Luck for me and other

Bintang Biru. berkata...

ok. tahu dah siapa pemenang.
saya kan? oh thanks thanks *pannnggg*
#okbai

BabyRayyan berkata...

ala mama join gak, npe nama mama x der?? sedeynyerr..hukhuk

ni link mama..minx incik hizami check yer.tq

http://mamaluvrayyan.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

far_east berkata...

wooo cikgu sudah kasi slogan...yea anak murid faham cikgu...=))

MAISHARAH berkata...

nk zami nak huhuhu..eh silap..nk header huhu

Eyka berkata...

untggg laaa dyyy weyyy! huhu-.-"

ummi rahimi berkata...

ok..tgh nebes ni..hahah

SyazwanSarawak berkata...

aku tak join pun >.<
g'luck spe yang join tu. hikhik

SHAMSUL AMRI berkata...

G. luck bagi yg menang.... Hopefully i la yg menanag.... ahahahahaha

aliesha kirana berkata...

muahaah..redha je dgn keputusan.. waaa! :(

Puteri Iqa Izyan berkata...

iqa harap orang tu adalah iqa. HAHAHA =P

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com