Sabtu, 13 Ogos 2011

Selepas Sahur

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Nak tahu apa yang aku buat selepas sahur? Ni dah tahu ni, senyap senyap sudah. Jangan bagitahu orang lain! Tak pasal pasal buat malu aku je. Eh. Update kat blog sendiri tak malu pulak? Tapi tak sama kau bagitahu orang lain dengan aku bagitahu kau. Boleh? =_=

  • Tidur sampai pukul tak boleh bagitahu.
  • Online tak habis habis.
  • Tengok movies.
  • Dengar lagu lagu yang bukan daripada IKIM FM.
  • Hantar adik aku pergi tadika.
  • Mandi.
  • Ikat langsir.

Itu je kot. Aktiviti kerohanian? Biar aku je yang tahu. Tak perlu nak bagitahu kau kot. Tak pasal pasal aku riak nanti. Tak ke sia sia pahala aku nanti? :P


potpetpotpet : Ada tak yang sama macam aku?

49 ulasan:

Amir Rayyan berkata...

aktiviti sahur.....:)

the GirL berkata...

eh.. list ni ikut turutan tak??
lepas hanta adik gi tadika baru mandi eh???

mizzbutterfly berkata...

ikat langsir tuh la yg plg machhooooo untuk ko...heheheheh

.Cik Nana. berkata...

hahaha..
aktiviti tido tu bgtau je la sampai pkul brape..msti smpai waktu berbuke kan?ahaha.. :p

Lelord berkata...

elehhh takat ikat langsir

Zuewairy berkata...

eh.. samala la.. tapi yg htr adk tu x.. sbb xde adik.. hak3

nuruhuda_329 berkata...

ade same jugak..tapi ikat langsir tu tak la hihihihi....now kena g keje sbb kena obertime huaaa T_T

Rtp Farra Arisha berkata...

tak sama!! hahaha.
lain orang, lain schedule nya kan? :))

blog-tips-kurus berkata...

kenapa kita tak suka pilih channel IKIM ye..? tapi time travel malam suka sebab dengar orang ngaji.. ;)

eszy yamin berkata...

hahaha..ramai kot yg sama mcm hang!!

Nurul Qalysa berkata...

tdo smpai pukul xleh bgtau tu msti mtahari da t'pacak ats kpala...heheee

peachippo berkata...

yang tidor dgan online tuu same...hehheheheh :P

Mra Mastura berkata...

sep.same. cume xde part anta adik g tadika :P

izfanora berkata...

hari sabtu adik sekolah gak yer? sian dier.. :)

atien rashidi berkata...

ade . tido samapai org tak tau muahaha

iekasub berkata...

yang no satu sama. diam2 sudahh kan? haha

Nur Farah Hani berkata...

haha.. mai nak tambah..

tidur sampai kul 1 ++.. kan kan.. :P:P:P:P

Hazwani berkata...

Bagus aktif2 macam neh di bulan puasa. Heheh..

http://iniceritawani.blogspot.com/2011/08/frust-tapi-suka.html

Fiq Fikri berkata...

bagus aktiviti sahur ko..boleh dicontohi ahahhaha

Bintang Biru. berkata...

eh? tak buat kuih raya ke ?
:P

mr.syazwan berkata...

campur semua tu

akan dpt total

BERAT BADAN MENINGKAT!

haha

;p

Edy Fee berkata...

kahkahkah siap mention agy bukan IKIM
hahahaha

_aLiaHwaFa_ berkata...

dgr lagu dri yg bukan dri ikim.fm. hahaha. btw sama lah lepas sahur mesti tido sampai bangun pukul yg tak boleh bagitau. haha

noreenrara berkata...

same..tp tang anta adek g tadika dgn ikat langsir xsame..hahaha ;p

zizidiazora berkata...

sikong komen mr.syazwan. macam ada kemungkinan je hahaha....

ikat langsir ke pasang langsir? confius...

Dosh Saleem berkata...

lepas sahur pegi menoreh..

Mikah Lurima berkata...

tak semestinya bagitahu orang tu riak hizami. kadang2 kita kena bagitahu jugakkan? As long Allah tahu kenapa kita bagitahu orang kita buat tu sudeyh. heee~

Amin berkata...

should be same except anta adik ke tadika..hhehe lain lebey kurang jerrr

Faridzuan berkata...

Memang sangat sangat best tidur lepas sahur, kemudian bila dah bangun matahari sudah terik di atas.

.:iQeLLypEri:. berkata...

nmpak nya ta bule join crew la..
ta sama lgsung~
haha

Rowena Zainuddin berkata...

setuju.
aktiviti kerohanian biar kita & Tuhan je tau :)

i am S!L4H.. berkata...

yg 1st same n mandi. haha

Bashtiah berkata...

Ikat langsir, bukak tingkap, bagi udara segar masuk. :)

bukankosong berkata...

ikat langsir?

haha

chumil je bunyinyer

ishiko berkata...

Itu je kot. Aktiviti kerohanian? Biar aku je yang tahu. Tak perlu nak bagitahu kau kot. Tak pasal pasal aku riak nanti. Tak ke sia sia pahala aku nanti? :P

hehee.. kang list semua surah2 yg dibaca kang riak plk

luqman zakaria berkata...

on9 dah jadi rutin harian da kan!!hehe

SyazwanSarawak berkata...

lebih kurang je ngan aku ni. kekeke

dak eina berkata...

no 3,4,5 tu xde dlm senarai. kekeke :P

wan berkata...

yes..part tdo tu yg sama..muahaha....

adrinaqamarina berkata...

ikat langsir yang tak tahan tu! hahaha.

najihah sahami berkata...

hahaaa...duk sini tak tenet nak online. so, pas sahurrr..tidoo!!!

kechixx berkata...

pas sahur tentu tentu zzzzzzz....hehehehehe;)

DanieL AdiE berkata...

Selepas sahur, bersiap2 untuk ke sekolah..mengajar..

Sarah Zulkipli berkata...

Ada2! Online tak habis habis, tidur sampai tak hengat dunia dan mandi. :P

ayie berkata...

kompem aktiviti kerohanian baca al-quran

Ain Atika Zailani berkata...

hahah you know what. nampak muka handsome terus nak datang sini. ish ish tak baik nya i menggatal bulan puasa.=p harap kerohaniannya selaras dengan muka nur u.=)

::FAIZ FARISH:: berkata...

akupun lepas sahur akan tido balik. hehehehe

Eazy Izzuddin berkata...

yeah...tido balik lepas sahur..
hik2

Suhazli berkata...

hahak..betol2!duk diam je..xyah nyebok nak gitau org laen..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com