Sabtu, 13 Ogos 2011

Selepas Sahur

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Nak tahu apa yang aku buat selepas sahur? Ni dah tahu ni, senyap senyap sudah. Jangan bagitahu orang lain! Tak pasal pasal buat malu aku je. Eh. Update kat blog sendiri tak malu pulak? Tapi tak sama kau bagitahu orang lain dengan aku bagitahu kau. Boleh? =_=

  • Tidur sampai pukul tak boleh bagitahu.
  • Online tak habis habis.
  • Tengok movies.
  • Dengar lagu lagu yang bukan daripada IKIM FM.
  • Hantar adik aku pergi tadika.
  • Mandi.
  • Ikat langsir.

Itu je kot. Aktiviti kerohanian? Biar aku je yang tahu. Tak perlu nak bagitahu kau kot. Tak pasal pasal aku riak nanti. Tak ke sia sia pahala aku nanti? :P


potpetpotpet : Ada tak yang sama macam aku?

49 ulasan:

  1. eh.. list ni ikut turutan tak??
    lepas hanta adik gi tadika baru mandi eh???

    BalasPadam
  2. ikat langsir tuh la yg plg machhooooo untuk ko...heheheheh

    BalasPadam
  3. hahaha..
    aktiviti tido tu bgtau je la sampai pkul brape..msti smpai waktu berbuke kan?ahaha.. :p

    BalasPadam
  4. elehhh takat ikat langsir

    BalasPadam
  5. eh.. samala la.. tapi yg htr adk tu x.. sbb xde adik.. hak3

    BalasPadam
  6. ade same jugak..tapi ikat langsir tu tak la hihihihi....now kena g keje sbb kena obertime huaaa T_T

    BalasPadam
  7. tak sama!! hahaha.
    lain orang, lain schedule nya kan? :))

    BalasPadam
  8. kenapa kita tak suka pilih channel IKIM ye..? tapi time travel malam suka sebab dengar orang ngaji.. ;)

    BalasPadam
  9. hahaha..ramai kot yg sama mcm hang!!

    BalasPadam
  10. tdo smpai pukul xleh bgtau tu msti mtahari da t'pacak ats kpala...heheee

    BalasPadam
  11. yang tidor dgan online tuu same...hehheheheh :P

    BalasPadam
  12. sep.same. cume xde part anta adik g tadika :P

    BalasPadam
  13. hari sabtu adik sekolah gak yer? sian dier.. :)

    BalasPadam
  14. ade . tido samapai org tak tau muahaha

    BalasPadam
  15. yang no satu sama. diam2 sudahh kan? haha

    BalasPadam
  16. haha.. mai nak tambah..

    tidur sampai kul 1 ++.. kan kan.. :P:P:P:P

    BalasPadam
  17. Bagus aktif2 macam neh di bulan puasa. Heheh..

    http://iniceritawani.blogspot.com/2011/08/frust-tapi-suka.html

    BalasPadam
  18. bagus aktiviti sahur ko..boleh dicontohi ahahhaha

    BalasPadam
  19. eh? tak buat kuih raya ke ?
    :P

    BalasPadam
  20. campur semua tu

    akan dpt total

    BERAT BADAN MENINGKAT!

    haha

    ;p

    BalasPadam
  21. kahkahkah siap mention agy bukan IKIM
    hahahaha

    BalasPadam
  22. dgr lagu dri yg bukan dri ikim.fm. hahaha. btw sama lah lepas sahur mesti tido sampai bangun pukul yg tak boleh bagitau. haha

    BalasPadam
  23. same..tp tang anta adek g tadika dgn ikat langsir xsame..hahaha ;p

    BalasPadam
  24. sikong komen mr.syazwan. macam ada kemungkinan je hahaha....

    ikat langsir ke pasang langsir? confius...

    BalasPadam
  25. lepas sahur pegi menoreh..

    BalasPadam
  26. tak semestinya bagitahu orang tu riak hizami. kadang2 kita kena bagitahu jugakkan? As long Allah tahu kenapa kita bagitahu orang kita buat tu sudeyh. heee~

    BalasPadam
  27. should be same except anta adik ke tadika..hhehe lain lebey kurang jerrr

    BalasPadam
  28. Memang sangat sangat best tidur lepas sahur, kemudian bila dah bangun matahari sudah terik di atas.

    BalasPadam
  29. nmpak nya ta bule join crew la..
    ta sama lgsung~
    haha

    BalasPadam
  30. setuju.
    aktiviti kerohanian biar kita & Tuhan je tau :)

    BalasPadam
  31. yg 1st same n mandi. haha

    BalasPadam
  32. Ikat langsir, bukak tingkap, bagi udara segar masuk. :)

    BalasPadam
  33. ikat langsir?

    haha

    chumil je bunyinyer

    BalasPadam
  34. Itu je kot. Aktiviti kerohanian? Biar aku je yang tahu. Tak perlu nak bagitahu kau kot. Tak pasal pasal aku riak nanti. Tak ke sia sia pahala aku nanti? :P

    hehee.. kang list semua surah2 yg dibaca kang riak plk

    BalasPadam
  35. on9 dah jadi rutin harian da kan!!hehe

    BalasPadam
  36. lebih kurang je ngan aku ni. kekeke

    BalasPadam
  37. no 3,4,5 tu xde dlm senarai. kekeke :P

    BalasPadam
  38. yes..part tdo tu yg sama..muahaha....

    BalasPadam
  39. ikat langsir yang tak tahan tu! hahaha.

    BalasPadam
  40. hahaaa...duk sini tak tenet nak online. so, pas sahurrr..tidoo!!!

    BalasPadam
  41. pas sahur tentu tentu zzzzzzz....hehehehehe;)

    BalasPadam
  42. Selepas sahur, bersiap2 untuk ke sekolah..mengajar..

    BalasPadam
  43. Ada2! Online tak habis habis, tidur sampai tak hengat dunia dan mandi. :P

    BalasPadam
  44. kompem aktiviti kerohanian baca al-quran

    BalasPadam
  45. hahah you know what. nampak muka handsome terus nak datang sini. ish ish tak baik nya i menggatal bulan puasa.=p harap kerohaniannya selaras dengan muka nur u.=)

    BalasPadam
  46. akupun lepas sahur akan tido balik. hehehehe

    BalasPadam
  47. yeah...tido balik lepas sahur..
    hik2

    BalasPadam
  48. hahak..betol2!duk diam je..xyah nyebok nak gitau org laen..

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com