Isnin, 29 Ogos 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Okay. Simple je ucapan aku. Selamat hari raya aidilfitri kepada semua pembaca blog Budak Lelaki Sebelah Pintu! Plus, aku nak minta maaf tak kisah la zahir ke batin ke mydin ke sardin ke, aku harap kau dapat maafkan aku kalau kalau aku ada buat salah dengan kau. Mana tahu ada yang tersentap dengan entri entri yang ada kat blog ni ke, dengan komen komen yang aku hantar kat blog kau ke, dengan status status yang aku update kat facebook ke, dengan tweet tweet merepek aku kat twitter ke, dengan video video yang entah apa apa aku upload kat youtube ke dan lain lain yang mungkin aku tak perasan. Okay? :')



potpetpotpet : Esok pakai baju warna apa?

18 ulasan:

dayah aziz berkata...

selamat hari raya.;)

d_LA berkata...

hp eid mubarak..
maaf jugak kalo ade tersalah ckp/komen..
smoga berbahagia bersama keluarga..

Terbang Bersamaku berkata...

selamat hari raya...maaf zahr batin...=)

Nafisah Ruslan berkata...

selamat hari raya :)

ummi rahimi berkata...

warna coklat.. :)

Mra Mastura berkata...

warna maroon :)

Selamat Hari Raya Aidilfitri encikk :)

naem berkata...

selamat hari raye. ikhlas dari ahmad naim dan isteri. HAHA

Bashtiah berkata...

Selamat Hari Raya :D

DanieL AdiE berkata...

Maroon..same mcm mira..huhu

Taib.I.M berkata...

selamat hari raya!!!

Fezul Fadhley berkata...

Salam Aidilfitri... Maaf Zahir & Batin...

solomolo berkata...

- ampun maaf dipinta andai ada keterlanjuran dan kesalahan yang dilakukan sepanjang kita kenal dalam dunia blog ni...

- Salam Syawal 1432H & Maaf Zahir Batin

niss berkata...

biru...=)

SELAMAT HARI RAYA.
MAAF ZAHIR BATIN.

imah berkata...

selamat hari raya ^^

Gadis Pantai Timur berkata...

ucapan simple..gambar mantop..

selamat hari raya..maaf zahir dan batin..

an_Nur berkata...

slmt ari raya! ;)

Hani Mansor berkata...

selamat Hari raya bang !'suke tgk gmbar abg . hensemm . hahaa


p/s : follow hani ekk
hanimansor01.blogspot.com

Bintang Biru. berkata...

Selamat hari raya Zami.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com