Sabtu, 27 Ogos 2011

Duit Raya RM1000 dari Blog Denaihati 2011

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Blog Denaihati ada menganjurkan cabaran duit raya yang menyediakan hadiah tak lain tak bukan ialah duit raya. Okay. Siapa yang dah dijamin tak akan dapat duit raya macam aku ni boleh la join cabaran ni. Dan 10 orang rakan blogger akan mendapat duit raya sebanyak RM100 bagi setiap orang. Nak join tak? Cabaran ni akan ditutup kalau tak tengah malam ni, mungkin esok tengahari. Jom la! ;)

Tugasan dia macam senang tapi susah. Errr... Macam mana tu? Korang kena pilih satu entri daripada blog Denaihati. Kemudian, korang klik entri lain yang ada kat Related Posts dan seterusnya klik entri lain yang ada kat Related Posts sampai korang dah tak nampak tajuk entri pertama tadi kat dalam senarai Related Posts tu. Faham tak? Kalau tak faham, singgah terus kat blog Denaihati:

Okay. Ni senarai entri yang telah berjaya aku cantumkan. Total ada 11 entri. Tak banyak mana pom. Adeh. Ada rezeki nak menang ke tak ni? Tak kisah la. Apa yang penting, aku dah mencuba. :B
  1. Makcik Hajjah Sitt AlWuzara terdedah oleh GaySec #OpsRamadhan
  2. Penafian Arlene Tan 
  3. Blogger Kena Saman 
  4. GaySec memohon maaf kepada Arlene Tan 
  5. Murtad kerana miskin dan penyelesaiannya 
  6. Blog menghina Islam 
  7. Datuk Dr Hasan Mohd Ali aku di belakang anda dan mungkin ramai lagi 
  8. Azan 24 jam menyebar gelombang iman
  9. Patutlah Islam terus dihina 
  10. Murtad 
  11. Kisah Sebenar Ketika Pemeriksaan JAIS Berserta Bukti



potpetpotpet : Tahun depan giliran aku pulak bagi duit raya. Adeh.

12 ulasan:

najihah sahami berkata...

wah..gigih betul. masyukk duit raya tu. haha.



gud luck eh zami!!

fadlisabri berkata...

Wahh....duit raye 100 henget!

Gud luck!

laskar pelangi berkata...

mak aiii.best tuuu duit raya..good luckkk~

Puteri Iqa Izyan berkata...

nanti kalau dapat, boleh la share2 duit raya kan? muehehehe

shera haifa berkata...

woii 11.. sy dpt 8 je.. apa2 pun gud luck

ayie berkata...

wah good luck..klu menang leh la bg duit raya rm5..ala tak luak pon..#tetibee

nelly berkata...

Selamat Hari Raya !
:)

mr.syazwan berkata...

erk?? x fhm.. kena gak masuk web dia.. haha

anyways GUD LUCK!

=_=

ijam ismail berkata...

gud luck..slmt ari rye!

Hans berkata...

ko pun join juga?
hohoho

Terbelog berkata...

tahniah..menang :)

azmimovie berkata...

terlepas sudah....:(

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com