Isnin, 1 Ogos 2011

Dah Semua Orang Wish, Takkan Aku Sorang Tak Nak Wish Kot? Sangat Tak Logik!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Dah semua orang wish, takkan aku sorang tak nak wish kot? Sangat tak logik! Oleh itu, aku ingin mengucapkan selamat menyambut bulan sebelum Syawal iaitu bulan Ramadhan kepada seluruh umat Islam yang berada di dunia ni. Yes. Dengan harapan la satu dunia nak baca blog aku kan? =_=

Bulan Ramadhan memang sangat dinanti-nantikan oleh mereka yang suka berpuasa. Tapi bagi mereka yang tak suka berpuasa pulak, mungkin dorang sedang memikirkan cara atau kaedah yang terbaik untuk menelan sebungkus nasi lemak ayam berempah pada esok pagi. Errr... Ni bukan berdasarkan pengalaman aku ye. =_=

So, selamat berpuasa la ye. Perlu diingat, bukan setakat puasa perut je! Tapi kena puasa mata, telinga, mulut, hati dan tingkah laku jugak. Semoga bulan Ramadhan kali ini mendatangkan seribu satu hikmah buat diri kita semua. :)

Mungkin ada yang akan menyindir dengan sinis - jadi baik masa bulan Ramadhan je ke? bulan lain? Okay. Meh sini aku nak cakap sikit. At least, dorang ada usaha untuk jadi baik masa bulan Ramadhan. Like I said, at least ye. Dan cuba kau bayangkan kalau dorang tak ambil peduli langsung pasal bulan Ramadhan, tak ke lagi teruk? :B

Dah la. Jangan lupa sahur ye! :D



potpetpotpet : Niat dah baca?

70 ulasan:

Ieka Luvika berkata...

Selamat menjalani ibadah puasa :)

*hensem pic...wuhuuu

noreenrara berkata...

selamat berpuasa =)

cancerGreen berkata...

selamat menunaikan ibadah puasa & berterawih ^_^

_aLiaHwaFa_ berkata...

dah macam nk wish hari raya je gaya gambar tuh. :D

Ms Bery berkata...

Selamat menyambut bulan ramadan jugak..
Niat pose dah bace dengan tok imam tadi :D

kechixx berkata...

salam ramadhan;)

..hizamirahim.. berkata...

@Ieka Luvika

puasa penuh ye.
kalau boleh.
:P

Mamamya berkata...

selamat b'puasa dik....semoga kita akan b'oleh keberkatan dibulan yg mulia ini...amin.

..hizamirahim.. berkata...

@noreenrara

hehe.
:)

..hizamirahim.. berkata...

@cancerGreen

yay!
pergi tarawih tak tadi ?
:B

..hizamirahim.. berkata...

@_aLiaHwaFa_

raya ?
sikit2 la.
hehe.
:P

..hizamirahim.. berkata...

@Ms Bery

yes.
tok imam bacakan niat puasa tadi.
:)

izfanora berkata...

sempat lg mention psl syawal.. :P

selamat berpuasa juga..

..hizamirahim.. berkata...

@kechixx

hehe.
puasa ye.
:)

zie_ira berkata...

selamat berpuasa ya,,:)

selamat berterawikh jugakk,,^^

esok bangun sahur tau !,hehe

shera haifa berkata...

selamat berpuasa..
=)

..hizamirahim.. berkata...

@Mamamya

amin.
sama2 la kite.
:)

DanieL AdiE berkata...

Selamat berpuasa zami..

bdw, MANE PIC PHOTOSHOOT KITE??

Email kat I ya mcm biasa..huhu

..hizamirahim.. berkata...

@izfanora

wajib sebut ye!
:P

..hizamirahim.. berkata...

@zie_ira

wah.
banyak gile pesanan.
huhu.
thanks!
:)

..hizamirahim.. berkata...

@shera haifa

yay!
;)

nur choki choki berkata...

salam Ramadhan.

shandye. berkata...

haha.
gambar takleh blah macam nak pg nikah!

anyways....

selamat berpuasa....

semoga kita sama-sama mengambil kesempatan utk mempertingkatkan lagi amalam sempena di bulan yg mulia ini....

cik ija berkata...

slm ramadhan al mubarak:)

..hizamirahim.. berkata...

@DanieL AdiE

oh.
okay2.
:)

..hizamirahim.. berkata...

@nur choki choki

selamat berpuasa ye.
:)

..hizamirahim.. berkata...

@shandye.

nikah ?
haha.
takde maknenye!
:)

hyzan DZ berkata...

selamat berpuasa jugak hizami rahim! :D

dak eina berkata...

selamat berpuasa jugak zami...niat puasa tu!

pink nampak!! suka pink eh? :P

.:iQeLLypEri:. berkata...

slamat brpuasa to u n ur family..
maaf zahir n batin..
err..terasa dah raya..mengada~~

Faraa Eiman's berkata...

feewittt ! pink tu , haha

slamat bpuase ! ;p

zizidiazora berkata...

Yg photoshoot tu yang nk tgok. Ni apa sampai sepet2 mata ni?

Anem arnamee berkata...

SALAM ramadhan , awak :D

Nurul Qalysa berkata...

asal pic tu cam kenyit mta,kenyit kat sapa tu??... :) Slamat b'puasa

Suhazli berkata...

puasa..yeah..

sahur.. err.. =.=

i am S!L4H.. berkata...

=) =)

luqman zakaria berkata...

selamat menjalani ibadah puase yer~~~ hee

alif ismail berkata...

salam...

Selamat menjalani ibadat puasa dengan sempurna.

Selamat bersahur juga!!

Salam Ramadhan dari alif..

sleeping_maniac90 berkata...

selamat berpose...
smoga pose taun nih lebih bek dr taun sblumnyer...

Abe Goreng berkata...

Slmt b,pose bro. Pose ckop sebulan ye.:D

Update terbaru : Kisah Dobi Layan Diri!

Azura Mendezz berkata...

Hye handsome..Selamat Menyambut Ramadhan!
Semoga Ramadhan kali ini h bererti dr Ramadhan yg sebelum2nya.. =)

miss silent berkata...

slmt puasa jugk cikgu..hahha

iefa ujang berkata...

salam ramadhan en.hizam :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

camat berpuasa zami...

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

selamat berpuasa...

MAISHARAH berkata...

selamat bertarawikh en.zami!!!

cantik baju..
tp baju aye sti lagi cantik ni hehe~~

PiekaSahaja berkata...

selamat berpuasa zami..:)

IdaSahman berkata...

hamboii..hencemnye adik ni..Selamat menyambut Ramadan Al-Mubarak;)

Miz Novexx berkata...

selamat menjalani ibadah puasa... :)

syerz eyryn berkata...

selamat berpuase :)

sitirosaidah_09 berkata...

ehh npe mata ckgu cm tuee .. haha
cpt2 g jmpe doctor k ..

haha
salam ramadhan :)

NabilaShukri berkata...

Salam Ramadhan;) Selamat Berpuasa...

laskar pelangi berkata...

selamat berpuasa jugak ye:)
pewit! kenyit mata kat sapa tuh? heheee =)

Nazz@Purple berkata...

salam ramadhan..erm gambo de iras2 wan kamarudin wan ibrahim NTV7 tu la..

mr.syazwan berkata...

siap baca tuk sebulan punya sng

hehe

SALAM RAMADHAN ye

nnt kita buka sama2 k

=_=

Eazy Izzuddin berkata...

aaaa...
salam ramadhan...
selamat berpuasa...
xD

syeRAWRR berkata...

salam ramadan :3

myravea berkata...

Nak wish jugak kat sini..ahaaa

Selamat menjalani ibadah puasa, zami ;)

Gadis Pantai Timur berkata...

salama ramdhan...

Baju macam nak rayer..

Ain Farahin berkata...

salam..selamat bpuasa cikgu... =)

Fezul Fadhley berkata...

salam ramadhan...

✿ cikcimi berkata...

salam ramadhan.

:)

::FAIZ FARISH:: berkata...

cantik baju tu

Sarah Mohd Saleh berkata...

eceh..style mcm nak g nikah pulok.slmt bpose der

raje carl berkata...

selamat berpuasa !

aww suke gamba tuh ! haha

Rtp Farra Arisha berkata...

selamat berpuasa juga mr.hizami!!! :))

ayie berkata...

selamat berpuasa...

Mikah Lurima berkata...

Selamat Berpuasa d' Bulan Ramadhan jugak!^^

ila berkata...

selamat menyambut ramadhan jugak.
wah da pakai baju mlyu 6pk nya

Bintang Biru. berkata...

selamat berpuasa. *eh, betul ke?* XD

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com