Bila Khairul Fahmi (Apek) Putus Tunang

Assalamualaikum waramatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Tu dia Khairul Fahmi atau Apek tengah google pasal kisah dia putus tunang. Tak tahu nak click yang mana satu. Adeh. Kesian Apek. Siapa suruh dia hebat sangat dalam menjaga gawang gol kan? Cuba kalau dia biar semua bola tu bolos je, mesti orang tak berapa nak ambil pusing pasal dia sekarang. Errr... Okay. Aku gurau je beb. Jangan nak siriyes sangat boleh? :B

Eh. Aku sokong siapa ni? Sebagai lelaki, tentu la aku sokong Apek! Yang perempuan pulak, sila sokong tunang dia tu. Haha. Kejam gile! Tak adil kot nak sebelahkan sesiapa dalam hal ni. Sebab kita pon tak tahu apa yang sebenarnya berlaku. Yang ini kata itu, yang itu kata ini. Yang itik kata ayam, yang ayam kata itik. So, baik makan kepci! Kalau setakat baca kisah dorang kat mana mana blog, tak payah la nak sebelahkan sesiapa. Tak pasal pasal buat tambah kilogram dosa je. Tak gitu ling? :P

Kita abaikan je la kisah Apek putus tunang ni ye. Let's fokus kat prestasi #harimaumalaya je. Hauuusss!!! Eh. Silap. Hauuummm!!! :)



potpetpotpet : Pasti berjaya di Akademi Fantasia! =_=

37 ulasan:

  1. btul3...
    biar diorg ja setel prob diorg...

    yg penting APEK TERBAEK jd keeper

    BalasPadam
  2. btoi btoi , tak tau sapa yang salah , baik kita diam je kan .

    BalasPadam
  3. selamt pgi..amboi..pepagi lg dah mcm bergosip lak entry..haha

    BalasPadam
  4. pieka sokong apek jugak..haha..
    yg penting bawah tue tetiba terselit lagu AF..haha..:P

    BalasPadam
  5. setuju2 :)
    tak sokong dua2 :) baru adil

    masing2 ada sebab2 tertentu, hanya mereka jer yang tahu..

    ap2 pun apek hebat jadi keeper :)

    BalasPadam
  6. doa kan yang terbaik untuk mamat ni udah la

    BalasPadam
  7. xmau la cite sal apek kita cite sal fadhli mohs shas

    =_=

    BalasPadam
  8. well, dah jadik selebriti memang banyak dugaan ! huhu

    BalasPadam
  9. hehehehe akak sokong apek aummmmmmm

    BalasPadam
  10. hak hak hak2..!!sy sokong zami jek..!!habis citer kui2...

    bukan men ag bunyik harimau eh..*hauuuss

    BalasPadam
  11. puasa² nie kene kurangkan gosip yawww~~

    BalasPadam
  12. stuju sgt ngn ayt niyh.."Kalau setakat baca kisah dorang kat mana mana blog, tak payah la nak sebelahkan sesiapa. Tak pasal pasal buat tambah kilogram dosa je".

    papepown...hope dorg tabah n msing2 leh trima knyataan..

    BalasPadam
  13. tuela..
    xtau spe yg bersalah
    hope masing-masing dpt setelkan
    dlm bln Ramadhan yg mulia ni
    baik kita berbaik sesama sendiri..
    :)

    BalasPadam
  14. bulan posa xbaek b'gosip....hehehee

    BalasPadam
  15. mana2 tak sokong..better diorang settle secara bersemuka dari settle dalam newspaper jer

    BalasPadam
  16. huh.. dah xder jodoh.. sokong mana2 pun xder per.. :)

    BalasPadam
  17. seb baik tieha x amik pot pasal mamat ni...

    p/s : biasalh tuh laki kalo saham diorang dah menggunung...aummm

    BalasPadam
  18. pendek kata, saya stuju la dgn kata2 anda.. hehex

    BalasPadam
  19. yeayyy..semestinye kene abaikn..ade len lg pntg..haha

    BalasPadam
  20. rmi benor wt citer psl dorg...
    kdg2 citer dr mlut org nih y mnybbkn hbungan dorg mkin truk.. ish3..
    papepun..
    buln pose nih kne kurgkn kntroversi, tgktkan amalan kepada ilahi..

    BalasPadam
  21. hahaa..pose2 pun bergosip..aihhh.................

    BalasPadam
  22. eina sokong apek. okthnxbai.

    BalasPadam
  23. aha...jom berhausss..dah pom kan...sokong apek jugak=)haha

    BalasPadam
  24. btol3! biar je la kisah peribadi die..yg penting teruskan perjuangan dgn HarimauMalaya! aummm! heheeh..

    BalasPadam
  25. aku sokong apek
    :-)

    BalasPadam
  26. Soal siapa yang bersalah itu bukan persoalan yang pasti jodoh pertemuan ajal maut adalah rahsia tuhan tertulis sejak azali lagi. hanya ALLAH yang maha mengetahui...

    BalasPadam
  27. Adeih, punyer la x tau apa2 lansung tentang nih~ but aman setuju dengan Hizami, Biar depa yg settlekan masalah depa~

    BalasPadam
  28. tapi apek nampak hensem ah dalam tu~


    auuum!


    jodoh tu kan rahsia ALLAH yang paliiiiiiiiiiiiing indah, so kita jangnalah sibuk3 sangat pasal jodoh orang lain.

    BalasPadam
  29. Muahaha Apek google pasal cerita putus tunang sendiri tu tak boleh blahh :D

    BalasPadam
  30. bulan pose tak baik jge tepi seluar org..hahaha :D

    BalasPadam
  31. ok gk lau abg hizami nk blanje kepci ann?
    hahha

    BalasPadam
  32. bila dah bertunang pun orang nak kecoh.. Bila putus pun nak kecoh jugak sampai jadi muke depan paper..

    Itulah lumrah manusia sekarang terlalu sibuk jage tepi kain orang je.
    Hai harap2 dieorang banyakkan bersabar..

    BalasPadam
  33. erk,sy sokong apek hahaha lempang dri sndri ;D

    BalasPadam
  34. tu dea..
    akademi fantasia dibelasah nye..

    BalasPadam
  35. patut la apek banyak bolos je..hehe

    BalasPadam

Nak komen ke? Terima kasih! Buat la macam blog sendiri. Jangan lupa singgah lagi. :")