+ -

Pages

Bila Khairul Fahmi (Apek) Putus Tunang

Assalamualaikum waramatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Tu dia Khairul Fahmi atau Apek tengah google pasal kisah dia putus tunang. Tak tahu nak click yang mana satu. Adeh. Kesian Apek. Siapa suruh dia hebat sangat dalam menjaga gawang gol kan? Cuba kalau dia biar semua bola tu bolos je, mesti orang tak berapa nak ambil pusing pasal dia sekarang. Errr... Okay. Aku gurau je beb. Jangan nak siriyes sangat boleh? :B

Eh. Aku sokong siapa ni? Sebagai lelaki, tentu la aku sokong Apek! Yang perempuan pulak, sila sokong tunang dia tu. Haha. Kejam gile! Tak adil kot nak sebelahkan sesiapa dalam hal ni. Sebab kita pon tak tahu apa yang sebenarnya berlaku. Yang ini kata itu, yang itu kata ini. Yang itik kata ayam, yang ayam kata itik. So, baik makan kepci! Kalau setakat baca kisah dorang kat mana mana blog, tak payah la nak sebelahkan sesiapa. Tak pasal pasal buat tambah kilogram dosa je. Tak gitu ling? :P

Kita abaikan je la kisah Apek putus tunang ni ye. Let's fokus kat prestasi #harimaumalaya je. Hauuusss!!! Eh. Silap. Hauuummm!!! :)



potpetpotpet : Pasti berjaya di Akademi Fantasia! =_=
5 Budak Lelaki Sebelah Pintu: Bila Khairul Fahmi (Apek) Putus Tunang Assalamualaikum waramatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera! Tu dia Khairul Fahmi atau Ape k ...

37 ulasan:

norshila ibrahim berkata...

btul3...
biar diorg ja setel prob diorg...

yg penting APEK TERBAEK jd keeper

nurulazlizamohdasri berkata...

btoi btoi , tak tau sapa yang salah , baik kita diam je kan .

miss silent berkata...

selamt pgi..amboi..pepagi lg dah mcm bergosip lak entry..haha

PiekaSahaja berkata...

pieka sokong apek jugak..haha..
yg penting bawah tue tetiba terselit lagu AF..haha..:P

ir yien 9897 berkata...

setuju2 :)
tak sokong dua2 :) baru adil

masing2 ada sebab2 tertentu, hanya mereka jer yang tahu..

ap2 pun apek hebat jadi keeper :)

Mr feckry berkata...

doa kan yang terbaik untuk mamat ni udah la

mr.syazwan berkata...

xmau la cite sal apek kita cite sal fadhli mohs shas

=_=

Asyraf Arif berkata...

well, dah jadik selebriti memang banyak dugaan ! huhu

Lelord berkata...

hehehehe akak sokong apek aummmmmmm

::FAIZ FARISH:: berkata...

takde jodoh la tu

MAISHARAH berkata...

hak hak hak2..!!sy sokong zami jek..!!habis citer kui2...

bukan men ag bunyik harimau eh..*hauuuss

Mila Ahmad berkata...

puasa² nie kene kurangkan gosip yawww~~

NorSyazwanie a.k.a Maksu berkata...

stuju sgt ngn ayt niyh.."Kalau setakat baca kisah dorang kat mana mana blog, tak payah la nak sebelahkan sesiapa. Tak pasal pasal buat tambah kilogram dosa je".

papepown...hope dorg tabah n msing2 leh trima knyataan..

lolita berkata...

tuela..
xtau spe yg bersalah
hope masing-masing dpt setelkan
dlm bln Ramadhan yg mulia ni
baik kita berbaik sesama sendiri..
:)

Nurul Qalysa berkata...

bulan posa xbaek b'gosip....hehehee

kayrul-shah berkata...

mana2 tak sokong..better diorang settle secara bersemuka dari settle dalam newspaper jer

izfanora berkata...

huh.. dah xder jodoh.. sokong mana2 pun xder per.. :)

tieha ismail berkata...

seb baik tieha x amik pot pasal mamat ni...

p/s : biasalh tuh laki kalo saham diorang dah menggunung...aummm

Fezul Fadhley berkata...

pendek kata, saya stuju la dgn kata2 anda.. hehex

cik violet berkata...

yeayyy..semestinye kene abaikn..ade len lg pntg..haha

sleeping_maniac90 berkata...

rmi benor wt citer psl dorg...
kdg2 citer dr mlut org nih y mnybbkn hbungan dorg mkin truk.. ish3..
papepun..
buln pose nih kne kurgkn kntroversi, tgktkan amalan kepada ilahi..

najihah sahami berkata...

hahaa..pose2 pun bergosip..aihhh.................

dak eina berkata...

eina sokong apek. okthnxbai.

Han$ Xy berkata...

aha...jom berhausss..dah pom kan...sokong apek jugak=)haha

aliesha kirana berkata...

btol3! biar je la kisah peribadi die..yg penting teruskan perjuangan dgn HarimauMalaya! aummm! heheeh..

Hans berkata...

aku sokong apek
:-)

zizidiazora berkata...

Soal siapa yang bersalah itu bukan persoalan yang pasti jodoh pertemuan ajal maut adalah rahsia tuhan tertulis sejak azali lagi. hanya ALLAH yang maha mengetahui...

Aman Ibrahim berkata...

Adeih, punyer la x tau apa2 lansung tentang nih~ but aman setuju dengan Hizami, Biar depa yg settlekan masalah depa~

adrinaqamarina berkata...

tapi apek nampak hensem ah dalam tu~


auuum!


jodoh tu kan rahsia ALLAH yang paliiiiiiiiiiiiing indah, so kita jangnalah sibuk3 sangat pasal jodoh orang lain.

Budak Chomot berkata...

Muahaha Apek google pasal cerita putus tunang sendiri tu tak boleh blahh :D

♥ cik kieranaa ♥ berkata...

btol 2 ling..hehe.

Suhazli berkata...

bulan pose tak baik jge tepi seluar org..hahaha :D

ila berkata...

ok gk lau abg hizami nk blanje kepci ann?
hahha

Ms Bery berkata...

bila dah bertunang pun orang nak kecoh.. Bila putus pun nak kecoh jugak sampai jadi muke depan paper..

Itulah lumrah manusia sekarang terlalu sibuk jage tepi kain orang je.
Hai harap2 dieorang banyakkan bersabar..

Amna.Qadeeja berkata...

erk,sy sokong apek hahaha lempang dri sndri ;D

.:iQeLLypEri:. berkata...

tu dea..
akademi fantasia dibelasah nye..

ayie berkata...

patut la apek banyak bolos je..hehe

< >