Rabu, 27 Julai 2011

Wordless Wednesday #9


67 ulasan:

  1. cerita2 kesukaan ko ek?

    BalasPadam
  2. wahh..chuck ngan merlin aku suke giler..yg lain aku tgk gitu2 je:)

    BalasPadam
  3. @Han$ Xy

    merlin mmg best gile!
    addicted!
    :D

    BalasPadam
  4. suke vamp diaries, merlin :))

    damon saya punya XD

    BalasPadam
  5. @Mra Mastura

    vampire diaries paling best!
    :)

    BalasPadam
  6. @ikan

    tak minat la pulak.
    huhu.

    BalasPadam
  7. suka tengok geli.. (GLEE..) hahaha!

    BalasPadam
  8. hamboih..kemain banyak lagi eh

    BalasPadam
  9. glee, chuck, and fairly legal!...yeay!!

    BalasPadam
  10. SEMUA CERITA EPISOD..SEASON..X SUKA..=P

    BalasPadam
  11. aku suka tengok vampire diaries!! best gila...walaupon aku anti cerita twilight..elena gilbert!!

    BalasPadam
  12. suka tengok merlin...hero dia sangat hemsen..matanya sangat cantik..tubuhnya sangat sasa..haha

    BalasPadam
  13. i like glee!!
    season 2 xdapat tgk ag :(

    BalasPadam
  14. GLEE sgt best + MERLIN :)
    eehhh follow my blog
    wink3x~ (muka comel)
    http://igocrazybcozofu.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. merlin je layan.
    yg lain sume x tau

    BalasPadam
  16. kau dah khatam semua cerite2 tu?

    BalasPadam
  17. sangat suka merlin ...best cerita adventure mcm nie..=)

    BalasPadam
  18. sume cite tu pieka x minat..:P

    BalasPadam
  19. likee semua cerita ni,,, sanggup tunggu tu nak tengok wee,,

    taoi paling suke merlin merlin ;)

    BalasPadam
  20. thumbs up Merlin!!! suka watak Lady Morgana :D

    BalasPadam
  21. wuyooooooooooooooo...semuanya citer bi..

    ta tengok n tak suke.. ehehehe.. ;p

    tapi fairly legal.. cam best.. ;p

    BalasPadam
  22. kebanyaknnya mmg feveret AK! seppp! eheheheh

    BalasPadam
  23. @fifirainbowgrey

    mmg terbaik dari ladang gandum!
    :B

    BalasPadam
  24. @Suhazli

    yeah.
    tak sabar nak tunggu next season.
    :)

    BalasPadam
  25. @tieha ismail

    yeay!!!
    nasib ada orang tengok fairly legal jugak!
    :)

    BalasPadam
  26. @merahitujambu

    hehe.
    biasa la tu.
    bukan semua orang suka.
    :)

    BalasPadam
  27. vampire diaries and glee .. favourites ! :DD sukaaa giler!

    BalasPadam
  28. merlin tetap di hatiiiiiiii ! muahaha

    BalasPadam
  29. luv all those series.. sangat beshh. :)

    BalasPadam
  30. Hizami!!
    most of the series, favourite Aman juga. Just love this kind of story..

    Love this entry!!

    BalasPadam
  31. agak-agak siapa si A tu?

    BalasPadam
  32. Vampire Diaries & Merlin..
    Love it.. =D

    BalasPadam
  33. ada a few yg saya suka juga!

    BalasPadam
  34. desperate housewives mmg best

    BalasPadam
  35. fairy legal + merlin = yeahhhh

    BalasPadam
  36. kesian x klu akak kata akak x penah tgk semua cite ni sbb kat umah ni TV dikuasi oleh anak2 sepenuhnya...

    BalasPadam
  37. pergh! best semua citer tu:)

    BalasPadam
  38. macam mostly cerita kat AXN je..
    tmbah lagi..
    csi,supernatural,house..
    err,ta hengat dah..

    BalasPadam
  39. wah.... best2... suka gak crita2 nie..

    * cmne nk buat "reply to comment " dan juga link kt nama pengomen kita.. ajarkan zami..:)

    BalasPadam
  40. Semua saya layan nasib baik takda star world takkan tu pun habis layan hihi.

    BalasPadam
  41. vampire diaries tu paling kesukaan. tengok sampai emosi2 gila. tak sabar tunggu bulan 9 season baru nak start :)

    BalasPadam
  42. semua tengok. semua pon best. :D

    BalasPadam
  43. semua cerita tak minat.. pilihan utama hizami selalu bukan glee ke??hehe..hari2 cerita ikan glee

    BalasPadam
  44. yang lain3 tak pernah tengok, so tak suka la :P


    fairly legal dengan criminal minds tu je tak pernah dengar

    BalasPadam
  45. suke suke suke,,sume beshhh...

    BalasPadam
  46. npe ad laki ska tgk desperate housewife.. hak3..
    kalo citer desperate husband logik ar gak .. hehehehe ^.^

    btw ini bkn komen ktuk tau.. penulis komen just rs pelik.. pna tnya soklan y sme pada kwn laki.. hehehehe

    BalasPadam
  47. hye2. ada vd s3ep13 x?? kalau ada do inform me :)) thx

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com