Rabu, 27 Julai 2011

Wordless Wednesday #9


67 ulasan:

  1. cerita2 kesukaan ko ek?

    BalasPadam
  2. wahh..chuck ngan merlin aku suke giler..yg lain aku tgk gitu2 je:)

    BalasPadam
  3. @Han$ Xy

    merlin mmg best gile!
    addicted!
    :D

    BalasPadam
  4. suke vamp diaries, merlin :))

    damon saya punya XD

    BalasPadam
  5. x lyn gossip gurls ..?

    BalasPadam
  6. suka tengok geli.. (GLEE..) hahaha!

    BalasPadam
  7. hamboih..kemain banyak lagi eh

    BalasPadam
  8. glee, chuck, and fairly legal!...yeay!!

    BalasPadam
  9. SEMUA CERITA EPISOD..SEASON..X SUKA..=P

    BalasPadam
  10. aku suka tengok vampire diaries!! best gila...walaupon aku anti cerita twilight..elena gilbert!!

    BalasPadam
  11. suka tengok merlin...hero dia sangat hemsen..matanya sangat cantik..tubuhnya sangat sasa..haha

    BalasPadam
  12. i like glee!!
    season 2 xdapat tgk ag :(

    BalasPadam
  13. GLEE sgt best + MERLIN :)
    eehhh follow my blog
    wink3x~ (muka comel)
    http://igocrazybcozofu.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. merlin je layan.
    yg lain sume x tau

    BalasPadam
  15. kau dah khatam semua cerite2 tu?

    BalasPadam
  16. sangat suka merlin ...best cerita adventure mcm nie..=)

    BalasPadam
  17. sume cite tu pieka x minat..:P

    BalasPadam
  18. likee semua cerita ni,,, sanggup tunggu tu nak tengok wee,,

    taoi paling suke merlin merlin ;)

    BalasPadam
  19. thumbs up Merlin!!! suka watak Lady Morgana :D

    BalasPadam
  20. wuyooooooooooooooo...semuanya citer bi..

    ta tengok n tak suke.. ehehehe.. ;p

    tapi fairly legal.. cam best.. ;p

    BalasPadam
  21. kebanyaknnya mmg feveret AK! seppp! eheheheh

    BalasPadam
  22. @Suhazli

    yeah.
    tak sabar nak tunggu next season.
    :)

    BalasPadam
  23. @tieha ismail

    yeay!!!
    nasib ada orang tengok fairly legal jugak!
    :)

    BalasPadam
  24. @merahitujambu

    hehe.
    biasa la tu.
    bukan semua orang suka.
    :)

    BalasPadam
  25. vampire diaries and glee .. favourites ! :DD sukaaa giler!

    BalasPadam
  26. merlin tetap di hatiiiiiiii ! muahaha

    BalasPadam
  27. luv all those series.. sangat beshh. :)

    BalasPadam
  28. Hizami!!
    most of the series, favourite Aman juga. Just love this kind of story..

    Love this entry!!

    BalasPadam
  29. agak-agak siapa si A tu?

    BalasPadam
  30. Vampire Diaries & Merlin..
    Love it.. =D

    BalasPadam
  31. ada a few yg saya suka juga!

    BalasPadam
  32. desperate housewives mmg best

    BalasPadam
  33. fairy legal + merlin = yeahhhh

    BalasPadam
  34. kesian x klu akak kata akak x penah tgk semua cite ni sbb kat umah ni TV dikuasi oleh anak2 sepenuhnya...

    BalasPadam
  35. pergh! best semua citer tu:)

    BalasPadam
  36. macam mostly cerita kat AXN je..
    tmbah lagi..
    csi,supernatural,house..
    err,ta hengat dah..

    BalasPadam
  37. wah.... best2... suka gak crita2 nie..

    * cmne nk buat "reply to comment " dan juga link kt nama pengomen kita.. ajarkan zami..:)

    BalasPadam
  38. Semua saya layan nasib baik takda star world takkan tu pun habis layan hihi.

    BalasPadam
  39. vampire diaries tu paling kesukaan. tengok sampai emosi2 gila. tak sabar tunggu bulan 9 season baru nak start :)

    BalasPadam
  40. semua tengok. semua pon best. :D

    BalasPadam
  41. semua cerita tak minat.. pilihan utama hizami selalu bukan glee ke??hehe..hari2 cerita ikan glee

    BalasPadam
  42. yang lain3 tak pernah tengok, so tak suka la :P


    fairly legal dengan criminal minds tu je tak pernah dengar

    BalasPadam
  43. suke suke suke,,sume beshhh...

    BalasPadam
  44. aaaa...
    suke kesemuanya...
    xD

    BalasPadam
  45. npe ad laki ska tgk desperate housewife.. hak3..
    kalo citer desperate husband logik ar gak .. hehehehe ^.^

    btw ini bkn komen ktuk tau.. penulis komen just rs pelik.. pna tnya soklan y sme pada kwn laki.. hehehehe

    BalasPadam
  46. hye2. ada vd s3ep13 x?? kalau ada do inform me :)) thx

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com