Rabu, 20 Julai 2011

Wordless Wednesday #8

57 ulasan:

  1. Teringgin nak naik bnde alah tu..tapi tak muat kan?
    HHAHAHHA

    BalasPadam
  2. aku tau lepas snap sah ko naik benda nih
    hahahhha

    BalasPadam
  3. jom naik sekali...
    bestlah..
    hehe
    xD

    BalasPadam
  4. errr..nie larh contoh kanak2 riang ribena.. :)

    BalasPadam
  5. mesti kempunan sebb x pat naek kan bende nie?

    heheh..

    BalasPadam
  6. ~ Budak Kecik yg berjanggut terhingin naek kete tue tapi x kesampaian??^^~

    BalasPadam
  7. mak mane dik? adik hilang mak ye??

    BalasPadam
  8. oo..nk naik, tapi duit tak de ye dik? alolololo..sian..meh akak belanja...:P

    BalasPadam
  9. @Hans

    salah!
    mana ada.
    aku tak boleh naik.
    tak muat.
    haha!

    BalasPadam
  10. @Eazy Izzuddin

    untuk satu penumpang je la.
    haha.
    :B

    BalasPadam
  11. @.:iQeLLypEri:.

    saya lagi suka sunquick!
    haha.
    :P

    BalasPadam
  12. @fadlisabri

    dah besar la.
    apa yang kecik nye ?
    haha.

    BalasPadam
  13. @✿ cikcimi

    tu la.
    penat pusing2 tapi tak jumpa jugak.
    eh.
    lupa.
    keluar sorang2 la tadi.
    patut la mak takde.
    =________=

    BalasPadam
  14. @najihah sahami

    akak nak banje boboy ek ?
    time kaceh.
    :B

    BalasPadam
  15. kenapa tak naik je?
    mesti comel gila. haha

    BalasPadam
  16. nape pose cam yg lam keta tu jex.. erk.. lari....

    BalasPadam
  17. comel gile monyet n gajah atas keta tu..perghhh...

    BalasPadam
  18. kesian tak muat. hikhik

    BalasPadam
  19. kwn eh kt dlm kete tu?? :P

    BalasPadam
  20. xdpt nai cangkung tepi jadi lah hehehe....

    BalasPadam
  21. nak naik ek? tp mesti malu kan? kan3? =D

    BalasPadam
  22. Hai teringin kee, agak2 muat lagi x?heheeee *wink*

    BalasPadam
  23. aikk? teringin keh cikgu nak naik? sedar2 lah ekh. hehehhehehe



    #9 Wordless Wednesday!

    BalasPadam
  24. haa, paham paham. mesti nak ambik gambar dengan kawan kawan kat belakang tu kan ? hehehe

    BalasPadam
  25. hahahahhahaha... berangan na jadi dak kecik balik kowt gamaknya cikgu ni.. :P

    BalasPadam
  26. kelihatan seperti kanak2 ribena...tapi comel..:)

    BalasPadam
  27. amek gambar ngan kengkawan ek yg kaat belakang tu..:P

    BalasPadam
  28. malu2 je duk kat tepi..naik je lah..byr dua tiga kupang je..

    BalasPadam
  29. alamak!!! ada budak hilang mak la, kena call talian Nur ni (^__^)V

    BalasPadam
  30. ni mesti segan nk naik sebab takut anak murid nampak ;)

    BalasPadam
  31. ni bkn tahan menangis tp tahan berak kan? eh? ahaha

    BalasPadam
  32. kecomelan terserlah???? hahaaa

    alalaa.. teringin nak naik macam time kecik2 dulu eh??

    BalasPadam
  33. comel gajah biru tu.. ^^

    BalasPadam
  34. nak naik x muat or teringt zaman knak2?ahahaha

    singgah n rock the vote!!
    http://izzadbaharuddin.blogspot.com/2011/07/rock-vote.html

    BalasPadam
  35. maluu la tteew..
    ke nak kentut ehh..

    BalasPadam
  36. haha muka tak boleh blah la abg zami ni..gian nak naik ek?huhu..

    BalasPadam
  37. eh eh. serupe la dgn muke kawan kat belakang tuh. bukan yang biru tuhhh. y cekelat tuh. pui pui. :p

    BalasPadam
  38. banyak btol binatang kat dalam pic.. ade pandai naik kete.. pakai baju pon ade..lol..just kidding

    BalasPadam
  39. hizami kalau aku naik jew bende tu..nnt kite main bentu sama2 ekk..:D

    BalasPadam
  40. Kalau bapak budak naik benda ni sah kena semput macam Sepah tu hihi.

    BalasPadam
  41. riang oh riang .

    lame dah tak naik bende tu .

    zman kanak kanak dulu bole le main bende tu .

    suke suke :)

    BalasPadam
  42. tak el0k dok mencangk0ng..ish2..pok kt pungg0ng nak?

    BalasPadam
  43. persoalannya, Hizami nak naik benda tuh tapi x lepas? so feeling sedih kat tepi tuh kan? hahaha..

    BalasPadam
  44. imah xde duit kecik nak bagi ^^ hehehe

    BalasPadam
  45. fine~ bila besar baru nampak ni gambar ape!



    hahaha

    tapi macam kat full house laaa jugak ada kereta3 tu. :P


    ni kena tinggal ke ape? meh ikut acik balik meh :P

    BalasPadam
  46. nie mesti tengah berfikir cm ne nak naik benda alah toh kan..weee..:p

    BalasPadam
  47. bro hizami tringin nk jad budak 4 tahun balik ea?
    ala ciannyer x muat

    BalasPadam
  48. dik toilet dekat hujung eh.bukan cangkung kat situ.hehehe

    BalasPadam
  49. haha , comel jep nan muka tade prasaan tuh ;p

    BalasPadam
  50. Muka frust tak dpt duduk sbelah org utan dlm kete.. haha

    BalasPadam
  51. ko tgh buat owling eh?

    tak brape jadi ar.

    teehee...

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com