Jumaat, 29 Julai 2011

Warna Warni Graduasi!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Alhamdulillah. Dah tamat dah pengajian aku. Tak perasan pulak aku dah study empat tahun kan? Masa study dulu, bukan main bila nak habis bila nak habis. Sekarang? Eh. Sekejap gile dah empat tahun. Okay. Aku rasa korang pon sama kot? :B

Eh. Aku dah ada ijazah beb! So, siapa budak sekolah boleh jeles sekarang. :P

Aku konvo hari Khamis lepas iaitu pada 28 Julai 2011. Sesi pagi pulak tu. Memang malam sebelum tu tak boleh nak tidur la. Bukan sebab neves nak naik pentas tapi sebab bunyi anjing menyalak tak habis habis. Aku siriyes ni. Aku mana pernah main main. Kau pon tahu aku memang jenis manusia yang siriyes doploh empat jam kan? Tambah tambah pulak, adik aku tidur berdengkur kat sebelah. Memang heaven la aku tidur malam tu. =_=

Okay. Kali ni, aku nak kongsi gambar gambar yang telah diambil pada hari kejadian. Penuh dengan warna warni derrr... Dan special untuk entri kali ni, aku bagi gambar gambar aku dengan kaum keluarga dulu. Esok lusa, gambar gambar aku dengan kaum kawan pulak ye. Boleh? Tapi kan, kalau kau kata tak boleh pon, aku macam tak kisah sangat kot? :P


Bak sini semua tu!

Okay. Nak bukak kedai bunga lepas ni boleh?

Siapa lagi comel?

Terima kasih ayah! Terima kasih ibu!

Nana kat kiri. Bob kat kanan.

Hello Kitty atau Upin Ipin?

Mama dengan Mak Lang yang pernah jaga aku masa aku kecik kecik.



potpetpotpet : Siapa dah konvo sila angkat tangan sekarang!

77 ulasan:

  1. bakal konvo dan tak pi konvo tue.. hihi

    BalasPadam
  2. mriahnye....tahniah eh....

    BalasPadam
  3. rasa tak sedih or sebak??

    rasa tak???

    haha

    i dulu mlm sebelum pegi da sebak..

    dalam dewan sebak lg

    keluar da xleh tahan menitis dpn my dad n mom

    huhu

    btw CONGRATE!

    =_=

    BalasPadam
  4. congrateee.
    u deg in kos ape?

    i baru nak msuk degree 4 hb nanti :)

    BalasPadam
  5. wa...tahniah!!!! jelesnye...huhuhu...

    BalasPadam
  6. baru je lepas konvo seminggu sebelum, 21 july.

    btw, congrats :)

    BalasPadam
  7. @shandye.

    terima kasih banyak banyak.
    :)

    BalasPadam
  8. @forever love

    oh.
    mungkin dah biasa konvo kot.
    lagi pon, takde paksaan kan?
    :)

    BalasPadam
  9. tahniah hizami sbb dh konvo.. eina pulak dh konvo diploma.. ijazah, belum lg..bru nk g smbung study bln9 nnt..hihi

    BalasPadam
  10. Congratess zami ^^
    memang berwarna lagi warni ya..

    wuwuu.. lagi 2tahun..

    BalasPadam
  11. @mr.syazwan

    errr...
    entah la.
    macam sebak dalam hati je.
    :)
    susah sikit nak nangis sebenarnya.

    BalasPadam
  12. alahai... sonoknya lah orang tu dah grad! kita ni ada 2 tahun lagi nak redah kasi pecah... hahaha... congratz though! :)

    BalasPadam
  13. yeay..!congrats..
    tapi huda tade..terkecewa~~

    BalasPadam
  14. Saya lah budak sekolah yang jeles itu..hehe baru duduk SPM tahun ni,

    Apa-apa pun, tahniah!!! =D

    BalasPadam
  15. tahniah r!..
    mye konvo bln 4 kot..
    insyaAllah..
    huhu

    BalasPadam
  16. congrats yaa...

    BalasPadam
  17. jeles nih!!..sya taun dpn bru konvo...pape pon TAHNIAH3...

    BalasPadam
  18. comelnyer konvo.. *ayat bodek.

    jeles plak dh konvo. tak sabarnye nk hbs bljr tahun dpn.. :)

    BalasPadam
  19. @dak eina

    ye ?
    bagus2.
    teruskan belajar sementara masih muda lagi ni.
    :P

    BalasPadam
  20. @ishiko

    yabedabedu!
    :)
    thanks banyak banyak.

    BalasPadam
  21. @.:iQeLLypEri:.

    dia kat uia la.
    tak boleh datang.
    :)

    BalasPadam
  22. tahniah Abg Hizami.!!
    sye baru form 5 .nk tunggu ijazah bile ea?
    ermm jeles2.
    mesti heppy gle an pakai jubah tu sume....

    BalasPadam
  23. @mye

    bulan 4 ?
    next year la kan ?
    :)

    BalasPadam
  24. congrates chekgu!
    sy tggl setahun lg nk grad...insyaAllah..nnt dah grad sure rindu time stdy pulak...betul x? =)

    BalasPadam
  25. @nurul

    silakan.
    tahun depan ?
    sekejap je tu.
    cube pejam celik pejam celik.
    mesti dah tahun depan.
    :P

    BalasPadam
  26. sonok tu!!pasni da boleh jadi cikgu besau la kan?haha

    BalasPadam
  27. okeh jeles!! xsbr nk tnggu 26hb 9

    BalasPadam
  28. wahhh.. tahniah2!!!

    huhuhu.. bakal konvo gak, bulan 11 nanti. macam lama la pulak nak tunggu. hohoho

    BalasPadam
  29. Waalaikumsalam.
    Tahniah cegu.. Semoga lepas ni cegu menjadi seorg guru yang terbaik.. hehe.

    BalasPadam
  30. Saya jugak(sambil angkat tangan dengan teruja)
    Tapi bln 9 la.. :D

    BalasPadam
  31. CONGRATES ;)

    nice edit gambar :)

    ahakz !

    BalasPadam
  32. congrats hizami. ini bukan satu pengakhiran tapi permulaan kepada sesuatu yang lebih mencabar. best of luck in your future undertakings

    BalasPadam
  33. konvo kt mne ni??
    teringat pulak zaman2 i konvo dulu..
    hehe! =)

    BalasPadam
  34. congrate lambat lagi mau konvo :(

    BalasPadam
  35. Uwahhhh......congrats bro!^^~

    BalasPadam
  36. Emm, belum konvo lagi, so terpaksa turun tangan huhu..


    Congrats hizami! :)

    BalasPadam
  37. congrats bro...x sbr nk grad jgk..pas grad,leh kawin...weeee...

    BalasPadam
  38. handsmenya hang pakai baju konvo! hahaha

    congrats, ;)

    BalasPadam
  39. wah..tahniah beribu batu tahniah zami!!dah konvo huk3...pas ni leh keje....n masuk meminang k hahaa..:P

    neway sy akui memang meriah konvo awak..n byksgt bunge segale tu...

    bek bg sy ..nk tanam depan umah haha..

    BalasPadam
  40. tahniah... konvo kat UPSI kan... wah syoknyer... dulu x merasa konvo kat UPSI.. konvo kat putrajaya jer...

    BalasPadam
  41. "assalamualaikum cikgu" lepas ni dah boleh la debgar ayat ni..hahha

    BalasPadam
  42. zami dah habis 4 tahun belajar, mesti puas giler kan? haha, kte ada lagi 3 tahun lebih lagi ni~
    phew~


    una una una! comelnye rambut dyeeee.

    BalasPadam
  43. aaaa, congrats ! jelesnya dah konvo ! errrr.

    BalasPadam
  44. banyaknya dapat bunga...fuyoo.. hahahhaa..

    btw congratulation.. tahniah.. err lagi?? dah lah.. :P

    BalasPadam
  45. tahniah hizami..
    moga menjadi siswazah keluaran yang terbek utk berkhidmat dalam negara ni...
    lamenya nak tgu raya...den grad pasa raya...

    BalasPadam
  46. Pesta bunga-bungaan dan patung patungan bila tiba hari konvo... hahaha....apapun TAHNIAH zami.

    sorry baru balik dari out station sbb tu lama tak jengok blog zami.

    BalasPadam
  47. congratss dude!! mine is just around the corner.. =)

    BalasPadam
  48. meriahnyee..memang colourful..hehe..congratz hizami ;)


    saya nak angkat tgn (tnda sdh konvo) hehe

    BalasPadam
  49. tahniah!!..
    adoi ak kne tggu 2 taun lg nk graduate..
    lps nih xd da studnt life..
    jdi dwasa suda.. hehe

    BalasPadam
  50. Eleh suke lettew . Hihi tahniah :)

    BalasPadam
  51. sob3 sedeh! jeles! dan seangkatan dgn nye...abis praktikal bln 9 taun nih..tp konvo bln 10 taun depan..sedeh tak sedah tak? uwaaaaT_T

    BalasPadam
  52. TAHNIAAHHHHHHHHHHHHH ABG ZAMI..hu3 sory lambt wish..keje..hehhehehe..

    BalasPadam
  53. tahniah zami!
    mane diyana? xdtg ke?
    :)

    BalasPadam
  54. saya pon bru ja lepas konvo...
    byk dpt bnga...jeles2..
    saya hari tue xdpt bnga pon...

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com