Jumaat, 29 Julai 2011

Warna Warni Graduasi!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Alhamdulillah. Dah tamat dah pengajian aku. Tak perasan pulak aku dah study empat tahun kan? Masa study dulu, bukan main bila nak habis bila nak habis. Sekarang? Eh. Sekejap gile dah empat tahun. Okay. Aku rasa korang pon sama kot? :B

Eh. Aku dah ada ijazah beb! So, siapa budak sekolah boleh jeles sekarang. :P

Aku konvo hari Khamis lepas iaitu pada 28 Julai 2011. Sesi pagi pulak tu. Memang malam sebelum tu tak boleh nak tidur la. Bukan sebab neves nak naik pentas tapi sebab bunyi anjing menyalak tak habis habis. Aku siriyes ni. Aku mana pernah main main. Kau pon tahu aku memang jenis manusia yang siriyes doploh empat jam kan? Tambah tambah pulak, adik aku tidur berdengkur kat sebelah. Memang heaven la aku tidur malam tu. =_=

Okay. Kali ni, aku nak kongsi gambar gambar yang telah diambil pada hari kejadian. Penuh dengan warna warni derrr... Dan special untuk entri kali ni, aku bagi gambar gambar aku dengan kaum keluarga dulu. Esok lusa, gambar gambar aku dengan kaum kawan pulak ye. Boleh? Tapi kan, kalau kau kata tak boleh pon, aku macam tak kisah sangat kot? :P


Bak sini semua tu!

Okay. Nak bukak kedai bunga lepas ni boleh?

Siapa lagi comel?

Terima kasih ayah! Terima kasih ibu!

Nana kat kiri. Bob kat kanan.

Hello Kitty atau Upin Ipin?

Mama dengan Mak Lang yang pernah jaga aku masa aku kecik kecik.



potpetpotpet : Siapa dah konvo sila angkat tangan sekarang!

77 ulasan:

shandye. berkata...

congratulations!

miss epa berkata...

ouh.tahniah tahniah. :)

forever love berkata...

bakal konvo dan tak pi konvo tue.. hihi

miszcrazy berkata...

mriahnye....tahniah eh....

mr.syazwan berkata...

rasa tak sedih or sebak??

rasa tak???

haha

i dulu mlm sebelum pegi da sebak..

dalam dewan sebak lg

keluar da xleh tahan menitis dpn my dad n mom

huhu

btw CONGRATE!

=_=

cik tenggiling berkata...

terbaik r ckgu..

nurain.samsudin berkata...

congrateee.
u deg in kos ape?

i baru nak msuk degree 4 hb nanti :)

alif ismail berkata...

wa...tahniah!!!! jelesnye...huhuhu...

Cik Nurul Iqa berkata...

baru je lepas konvo seminggu sebelum, 21 july.

btw, congrats :)

..hizamirahim.. berkata...

@shandye.

terima kasih banyak banyak.
:)

..hizamirahim.. berkata...

@miss epa

thanks a lot.
:)

..hizamirahim.. berkata...

@forever love

oh.
mungkin dah biasa konvo kot.
lagi pon, takde paksaan kan?
:)

..hizamirahim.. berkata...

@miszcrazy

memang meriah!
:)

dak eina berkata...

tahniah hizami sbb dh konvo.. eina pulak dh konvo diploma.. ijazah, belum lg..bru nk g smbung study bln9 nnt..hihi

ishiko berkata...

Congratess zami ^^
memang berwarna lagi warni ya..

wuwuu.. lagi 2tahun..

..hizamirahim.. berkata...

@mr.syazwan

errr...
entah la.
macam sebak dalam hati je.
:)
susah sikit nak nangis sebenarnya.

..hizamirahim.. berkata...

@cik tenggiling

alhamdulillah.
:)

..hizamirahim.. berkata...

@nurain.samsudin

pendidikan.
:)
good luck ye!

..hizamirahim.. berkata...

@alif ismail

haha.
thanks!
:B

..hizamirahim.. berkata...

@Cik Nurul Iqa

ye ?
gimme five!
:B

!Fatin Fadhillah... berkata...

alahai... sonoknya lah orang tu dah grad! kita ni ada 2 tahun lagi nak redah kasi pecah... hahaha... congratz though! :)

.:iQeLLypEri:. berkata...

yeay..!congrats..
tapi huda tade..terkecewa~~

Nur Najwa berkata...

Saya lah budak sekolah yang jeles itu..hehe baru duduk SPM tahun ni,

Apa-apa pun, tahniah!!! =D

mye berkata...

tahniah r!..
mye konvo bln 4 kot..
insyaAllah..
huhu

cik idora berkata...

congrats yaa...

nurul berkata...

jeles nih!!..sya taun dpn bru konvo...pape pon TAHNIAH3...

cancerGreen berkata...

wahhhh..tahniah :)

izfanora berkata...

comelnyer konvo.. *ayat bodek.

jeles plak dh konvo. tak sabarnye nk hbs bljr tahun dpn.. :)

..hizamirahim.. berkata...

@dak eina

ye ?
bagus2.
teruskan belajar sementara masih muda lagi ni.
:P

..hizamirahim.. berkata...

@ishiko

yabedabedu!
:)
thanks banyak banyak.

..hizamirahim.. berkata...

@!Fatin Fadhillah...

eleh.
kejap je tu.
:P

..hizamirahim.. berkata...

@.:iQeLLypEri:.

dia kat uia la.
tak boleh datang.
:)

..hizamirahim.. berkata...

@Nur Najwa

haha!
padan!
:P

thanks btw.

ila berkata...

tahniah Abg Hizami.!!
sye baru form 5 .nk tunggu ijazah bile ea?
ermm jeles2.
mesti heppy gle an pakai jubah tu sume....

..hizamirahim.. berkata...

@mye

bulan 4 ?
next year la kan ?
:)

..hizamirahim.. berkata...

@cik idora

thank you.
:)

Ain Farahin berkata...

congrates chekgu!
sy tggl setahun lg nk grad...insyaAllah..nnt dah grad sure rindu time stdy pulak...betul x? =)

..hizamirahim.. berkata...

@nurul

silakan.
tahun depan ?
sekejap je tu.
cube pejam celik pejam celik.
mesti dah tahun depan.
:P

..hizamirahim.. berkata...

@cancerGreen

yay!
terima kasih!
:)

..hizamirahim.. berkata...

@izfanora

best gile konvo!
:P

Suhazli berkata...

sonok tu!!pasni da boleh jadi cikgu besau la kan?haha

laskar pelangi berkata...

tersangatlah TAHNIAH ye:)

shera haifa berkata...

okeh jeles!! xsbr nk tnggu 26hb 9

WanFadhilah berkata...

wahhh.. tahniah2!!!

huhuhu.. bakal konvo gak, bulan 11 nanti. macam lama la pulak nak tunggu. hohoho

Nur Hafizah (Fiza) berkata...

Waalaikumsalam.
Tahniah cegu.. Semoga lepas ni cegu menjadi seorg guru yang terbaik.. hehe.

Ms Bery berkata...

Saya jugak(sambil angkat tangan dengan teruja)
Tapi bln 9 la.. :D

miss Fyqa berkata...

Tahniah :)

nini syuffina jalil berkata...

CONGRATES ;)

nice edit gambar :)

ahakz !

apeez berkata...

congrats hizami. ini bukan satu pengakhiran tapi permulaan kepada sesuatu yang lebih mencabar. best of luck in your future undertakings

Azura Mendezz berkata...

konvo kt mne ni??
teringat pulak zaman2 i konvo dulu..
hehe! =)

khuzairi irfan berkata...

congrate lambat lagi mau konvo :(

fadlisabri berkata...

Uwahhhh......congrats bro!^^~

neyra shazeyra berkata...

nak bunga sikit?



grats

myravea berkata...

Emm, belum konvo lagi, so terpaksa turun tangan huhu..


Congrats hizami! :)

wan berkata...

congrats bro...x sbr nk grad jgk..pas grad,leh kawin...weeee...

Fana Flora berkata...

handsmenya hang pakai baju konvo! hahaha

congrats, ;)

MAISHARAH berkata...

wah..tahniah beribu batu tahniah zami!!dah konvo huk3...pas ni leh keje....n masuk meminang k hahaa..:P

neway sy akui memang meriah konvo awak..n byksgt bunge segale tu...

bek bg sy ..nk tanam depan umah haha..

Lel@k! M!$tEr! berkata...

tahniah... konvo kat UPSI kan... wah syoknyer... dulu x merasa konvo kat UPSI.. konvo kat putrajaya jer...

imah berkata...

tahniah ^^

miss silent berkata...

"assalamualaikum cikgu" lepas ni dah boleh la debgar ayat ni..hahha

adrinaqamarina berkata...

zami dah habis 4 tahun belajar, mesti puas giler kan? haha, kte ada lagi 3 tahun lebih lagi ni~
phew~


una una una! comelnye rambut dyeeee.

syazwani 'atiqah berkata...

congrats....

Asyraf Arif berkata...

aaaa, congrats ! jelesnya dah konvo ! errrr.

Nur Farah Hani berkata...

banyaknya dapat bunga...fuyoo.. hahahhaa..

btw congratulation.. tahniah.. err lagi?? dah lah.. :P

Zharif Azis berkata...

congrats hizami =D

shams berkata...

tahniah hizami..
moga menjadi siswazah keluaran yang terbek utk berkhidmat dalam negara ni...
lamenya nak tgu raya...den grad pasa raya...

zizidiazora berkata...

Pesta bunga-bungaan dan patung patungan bila tiba hari konvo... hahaha....apapun TAHNIAH zami.

sorry baru balik dari out station sbb tu lama tak jengok blog zami.

ejans berkata...

congratss dude!! mine is just around the corner.. =)

Han$ Xy berkata...

congrek zami

cik violet berkata...

meriahnyee..memang colourful..hehe..congratz hizami ;)


saya nak angkat tgn (tnda sdh konvo) hehe

sleeping_maniac90 berkata...

tahniah!!..
adoi ak kne tggu 2 taun lg nk graduate..
lps nih xd da studnt life..
jdi dwasa suda.. hehe

luqman zakaria berkata...

tahniah tahniah yer~~

shafinaz (: berkata...

Eleh suke lettew . Hihi tahniah :)

nuruhuda_329 berkata...

sob3 sedeh! jeles! dan seangkatan dgn nye...abis praktikal bln 9 taun nih..tp konvo bln 10 taun depan..sedeh tak sedah tak? uwaaaaT_T

:Cikgu Akim: berkata...

TAHNIAAHHHHHHHHHHHHH ABG ZAMI..hu3 sory lambt wish..keje..hehhehehe..

♥ cik kieranaa ♥ berkata...

tahniah zami!
mane diyana? xdtg ke?
:)

zarulfarhana berkata...

saya pon bru ja lepas konvo...
byk dpt bnga...jeles2..
saya hari tue xdpt bnga pon...

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com