Ahad, 3 Julai 2011

Transformers: Dark Of The Moon | Aksi Yang Menggeramkan Hati & Perasaan!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Yes! Aku dah tengok Transformers: Dark Of The Moon semalam! Bangga siot dapat tengok awal awal. Boleh? Tak pasal pasal nanti aku kena sindir kalau pergi masjid awal awal kan lagi bagus? >_<

Siapa dah tengok Transformers: Dark Of The Moon? So, amacam? Mencucuk hidung tak? Yes! For me, Transformers: Dark Of The Moon ni merupakan salah satu filem yang terbaik bagi tahun 2011 ni. The battle scenes are incredible! Aku dah macam nak masuk kat dalam skrin tu, nak join sekali derrr. Sentinel Prime tu buat aku sakit hati je. Dah la muka huduh, perangai pon huduh. Huduh betol! Simbah asid karang, baru tahu... =_=

Tapi aku sedih la bila ada satu robot daripada geng Autobots kena bunuh. Kejam gile scene tu! Nasib Bumblebee tak kena bunuh. For your information, Bumblebee hampir hampir nak kena bunuh. Masa tu aku dah macam oh em ji oh em ji. Eh. Terbagitahu pulak. Tak surprise la for those yang tak tengok lagi. Anggap je la korang tak baca apa yang aku taip ni ye. :P

Bagi penggemar penggemar filem aksi, Transformers: Dark Of The Moon ni merupakan filem yang paling sesuai bagi korang. Intro filem ni pon dah gempak gile. Siriyes! Aku bagi Transformers: Dark Of The Moon sebanyak three and a half stars. Errr... Kenapa tak bagi lima je terus? Mana boleh beb. Kita kan manusia, so, ada je kekurangan sana sini. Boleh kan bagi alasan macam tu? Hehe. Apalagi tunggu? Cepat la tengok sekarang! Berbaloi ye. Anyway, sebelum filem Transformers: Dark Of The Moon bermula, aku dapat tengok trailer Harry Potter & The Deathly Hallows: Part 2. Wow! Best gile kot! Aku teruja beb! Tak sabar terasa di kalbu. XD




Sebelum tengok filem Transformers: Dark Of The Moon, aku layan GCB dulu. Errr... GCB tu apa? Tak ingat ke? GCB tu ada kat McDonald's la. Tahu tak? Best kot. Kalau aku tak silap, GCB ni first time dikeluarkan pada tahun lepas kot? Ke dua tahun lepas? Lupa la pulak. So, tahun ni, GCB datang lagi. Aku memang tak lepas peluang la nak menelan GCB ni. Jom ngap GCB sama sama! Nom nom... ;)



potpetpotpet : Nak beli jam tangan baru. Ada cadangan?

23 ulasan:

najihah sahami berkata...

hahaha..nak GCB!!eh eh..zami, spek tu ade power tak? hahaha

Han$ Xy berkata...

eh..best ke citer transformer tuh??tgk trailer mcm tak best(ni kes belum tgk sendiri kat pawagam)...

Nur berkata...

PUnya hapening revieww tapi bagi 3 and half je..btw GCB tuh tgh meningkat aik balik ke kat malaysia..asal smua sebut sal gcb je nih?

Nisa Kay berkata...

wahhh kemain dah tgk transformers. ehem3 dengan makwe ke? kahkahkah :P

Rozuan Ismail berkata...

teringin nak tengok tapi tiket asyik full je.huhu.x pe lah,laen kali la tengok.huhu.

pergh.sedap tak GCB tuh?tengok dekat iklan memang sedap.

Dosh Saleem berkata...

klau masuk wayang bawak burger GCB boleh? hahah.

Nurul Wahidah berkata...

wahhh..nmpk cam bez je citer ni..nak pi tgok esk ar..^^

NuruL SyuhadaH berkata...

da tgk da ari rbu lepas..3d lagik..hehe..mule2 agak slow la citer die..tp da start lawan2 tu best r..^__^

Eazy Izzuddin berkata...

yes! samalah kita...
hehe..
dah tgk...
best!
xD

zizidiazora berkata...

Arrrrggghhhhhh....geram tol. tak berkesempatan nk tgk transformers lg..program penuh la zami..adoyai...

Nak beli jam ea?? jom.........
eh....bile nk tuntut parcel tu?

J.Syazwana berkata...

tak suka GCB. kui kui.

btw transformer kat mid valley full house sampai esok. =____=

cik nisa berkata...

yeayyy saya juga sudah tengokkk !! ..

TeQah Khaire berkata...

sumpa best giller lol..geram pown ada rasa nak masok jerk dlm citer tuh..haha..
jap2..GCB tak sedap mcm mkn itik jerk aku rasa ouh..hehe (:

.cqyn. berkata...

dah tgk jugakkk. sgt sgt lah bess ! bumblebee pling comelll

DanieL AdiE berkata...

Akan tgk sebentar lg Transformer...

Qarl berkata...

Jam Tangan?

nk sporty Fossil

nk cool2 CK, Guess ke

nk simple and colour fancy2 Swatch

ila berkata...

haha klaka la.
mkn gcb tau.tp mksud dye ta tau.

gcb tu grill chicken burger la.

antara org2 yg terwal ea dpt tgk transformer?tahniah2

.Cik Nana. berkata...

hihi..sy tengok lg awal oke..30 hb june.. :p bweeks!

Mi-Young berkata...

besok tengok transformers kat midvalley ! yey ! >,<

kechixx berkata...

teringin lah pulek nak telan bcg..eh salah..gcb lah..heheheeh..

Izz Latif berkata...

~ouh~
GCB start taun lepas
masa bulan puasa....
ingat x??

(^-^)

www.izzlatif.blogspot.com

Izz Latif berkata...

~ouh~
GCB start taun lepas
masa bulan puasa....
ingat x??

(^-^)

www.izzlatif.blogspot.com

ayie berkata...

blom tgok transfomers lagi.. so kene baca zupp selaju munkin ke bawah dibahagian ayat entry..hehe

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com