Khamis, 28 Julai 2011

Tahniah! Kerana Akhirnya ...

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Tahniah! Kerana akhirnya ... Sekian. Terima kasih. Boleh macam tu? Haha. Okay. Actually, aku baru balik daripada UPSI ni. Baru je sampai kat Melaka selepas waktu Maghrib tadi. Eh. Ada apa kat UPSI tu kan? Esok aku cerita penuh ye. Buat masa ni, kau tatap la gambar aku yang agak hensem ni. Tak pasal pasal kau dapat pahala percuma tengok keindahan ciptaan Allah kan? #okbai



potpetpotpet : Go tiger! Go tiger! Eh. Biskut tiger siriyes sedap!

80 ulasan:

  1. apakah storynye..papae pon aku nak cakap tahniah jgk..walau pon x tau reason die~

    BalasPadam
  2. woooo! konvo ke hape? tak sabar tunggu entry seterusnya =D

    BalasPadam
  3. pheeeeeewitt hensem ahhh :)
    nak sign :D

    BalasPadam
  4. wah ensemnya ^^

    puji bebetol nie :P

    BalasPadam
  5. ensem ka..hhehh...
    napa tue...papon tahniah gak la...

    BalasPadam
  6. @i'm ezza haniza

    eh.
    sempat lagi taip komen sebelum pengsan ye.
    syabas diucapkan.
    :B

    BalasPadam
  7. @Mra Mastura

    haha.
    ni salah satu cara nak improve self esteem je.
    :)

    BalasPadam
  8. @snadilaa

    nak sign ?
    nak yang macam mana ?
    yang ada huruf ke, nombor ke, simbol ke ?
    cakap je.
    :P

    BalasPadam
  9. @..hizamirahim.. hehe yela cikgu. :) ensem2 (amek hati)

    BalasPadam
  10. @zarulfarhana

    saje je cakap hensem.
    takkan nak cakap cantik kot ?
    =____=

    BalasPadam
  11. slm...
    UPSI..mmm...KONVO kan
    tahniah!!!!

    BalasPadam
  12. seperti biasa masuk bakul ada yg tlg angkat kan..hehehe =p
    neway,,CONGRATS lagi..!!

    BalasPadam
  13. hadui...nape sambung esok entrynya..

    habislah sy mimpi zami malam ni sebab dok tatap gambar tnpa entri huhu....

    BalasPadam
  14. konvo la tuh...sy pon ada kat upsi smlm..konvo kazen

    BalasPadam
  15. biskut tiger cicah susu! sedap dap dap!


    zami mana gambar dengan una! :D

    BalasPadam
  16. tahniah !

    ermm hensem kan je la.

    BalasPadam
  17. tidak berbau syurga barangsiapa riak dan takabur. #okbai










    kehkeh :P

    BalasPadam
  18. congrats chekgu zami! =)

    BalasPadam
  19. @.:iQeLLypEri:.

    haha.
    it's one of my ways to entertain myself kot.
    :B

    BalasPadam
  20. @MAISHARAH

    panjang sangat entri dia.
    tak tertaip untuk hari ni.
    :P

    BalasPadam
  21. ok!dh tgk..dpt pahale...wee~~ hahaha:p...

    BalasPadam
  22. @FariehanIbrahim [LBC]

    terima kasih.
    tahu ke pasal apa ni ?
    haha.

    BalasPadam
  23. ehem2..encem gilass lahh.. :P rase cm tau jek kalau dah balik dari UPSI tuhh.. heee :P

    BalasPadam
  24. @NuR 'aQiLaH

    1st - zami tulis 'agak hensem' je.
    2nd - Allah Maha Mengetahui apa sebabnya.

    :P

    BalasPadam
  25. @Gadis Pantai Timur

    la...
    kenapa kat dahi ?
    sign kat buku lali okay tak ?
    :B

    BalasPadam
  26. @Yuyu Musa

    terima kasih!
    tibe2 je tahniah.
    :P

    BalasPadam
  27. apa yg hensem? benda yg ko pegang tu ke?

    BalasPadam
  28. @Hans

    ko la yang hensem.
    ko kan shah rukh khan ?
    :P

    BalasPadam
  29. Hai abg cantik..
    Eh silap...
    Hai abg ensem cikit kot..
    Tapi yang kat tangan tu lagi ensem rasanya..

    BalasPadam
  30. haha

    btw, nak ngadu..
    tejumpa ni dekat shout box.. http://kisahpencintalelaki.blogspot.com/2009/11/hizami.html

    malu..huu
    ingat pic awex je yg kena rembat..hihi

    BalasPadam
  31. hoho..mahu update entri konvo jugak.. tahniah hizami!

    BalasPadam
  32. Tahniah!Kerana akhirnya berjaya jd warga pendidik kah? (:

    BalasPadam
  33. puji je la..ok ensem..puas dah ke kene puji ni abg zami?haha..

    cam graduate je..btol?

    BalasPadam
  34. TAHNIAH!

    My turn lame lg la zami..aduh...

    BalasPadam
  35. boleh la tu , haha , konvo ke ?

    BalasPadam
  36. aaa aaa aaaa jadik cikgu ke ???

    BalasPadam
  37. ouhhhhhh anda da grad yer.. erh ke orang panggil konvo.. haish lupe...

    btw hensem ke.. hak3.. ok bai.. :P

    BalasPadam
  38. banyaknya comment - -'

    BalasPadam
  39. apasal ni zami?ade apa? hahaa...

    BalasPadam
  40. nak komen tp, dah bnyk orng komen..x jdi komen lah..eh terkomen pulak?! hahah

    BalasPadam
  41. tahniah..smoga terus berjaya di amsa depan..(^____^)

    BalasPadam
  42. u seems very happy? is there a good news to be shared with us? hehe.
    should i say tahniah?
    tahniah ya!

    BalasPadam
  43. terima kasih zami
    nih sah ko nak suruh aku puji ko balik kan
    malas la puji ko
    hahahahahaha

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

    BalasPadam
  44. alah,dah graduate lah tuh an..

    kan?kan?

    haha

    BalasPadam
  45. nenek tau knape!!!
    hhahahahahahahahaahhhahahahahaha :D
    i was there yesterday!!!!
    hahahahahahahahahahahahaahha :D

    BalasPadam
  46. lu nk kahwin kt upsi kan???



    slmt pgntin br bro..xpnh org kawen kt upsi lg..

    lu bleh cipta sejarah

    BalasPadam
  47. kasut ko lebih kurang kasut aku.. huhu

    BalasPadam
  48. TANIAH TANIAH TANIAH....da nk konvo..kt taun dpn xsabo nyer....

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com