Isnin, 11 Julai 2011

Siti Nurhaliza - Falling In Love (New Single 2011)

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Errr... Aku rasa ni kali pertama aku update pasal Dato' Siti Nurhaliza. Hehe. Macam mana aku boleh nak update pasal Dato' Siti Nurhaliza ni? Well. Dato' Siti Nurhaliza telah memperdengarkan kepada umum single pertama dia from her first english album. Single dia tu berjudul Falling In Love. At first, aku bajet lagu tu lagu ballad la kan. Sekali? Dengar la sendiri! Layan jugak beb... ;)




So? Sedap tak? Bagi aku, boleh la tahan. Lagu yang catchy, lirik yang simple. Memang senang je nak masuk kepala. Dan aku rasa lagu ni takde apa apa masalah. Eh. Dato' Siti Nurhaliza nyanyi lagu Falling In Love ni masa Malam Gala SimplySiti kat UiTM Shah Alam hari tu. :B



potpetpotpet : Dato' Siti Nurhaliza nampak kuning! #ops

18 ulasan:

shandye. berkata...

lagu baru dia ke? mcm best... huhu...

mr.syazwan berkata...

KAN KAN SENANG MASUK DLM ROH laa kan

muzik ala2 arabic sikit kot rasanya

x sbr nak tunggu full album dia 9/9 ni

=_=

Mra Mastura berkata...

dedicate lagu ni utk mr prince sat leh? =P

Zulqarnain Musa berkata...

wah best tu siti with english song..nicw

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

best2..tok'ti nyanyi air pasang dlam surut pukul 5 pon sedap..hehehe...

::FAIZ FARISH:: berkata...

DCT Terbaikla....

nurul berkata...

ska3...best la

najihah sahami berkata...

hohooho...siti nampak macam berisi sikit..hak2....

btw, lagu dia macam insomnia-wheesung...

Asiah Jaffar berkata...

wah.. mcm tak caya! Tajuk lagu tu sama dengan post aku yang ni http://asiahjaffar.blogspot.com/2011/05/fall-in-love.html .. hehe

Asyraf Arif berkata...

dah dengar dah. my friend ade post kiat FB. best gileeee ! hahaha

ayie berkata...

kawan ada ajak pergi tgok siti kat shah alam.. tp harga tiketnya xmampu kepada student yg sudah habis ptptpu..haha

reeShahz's berkata...

huaaa bestt!!!

ila berkata...

best ar lagu dye

zizidiazora berkata...

wow...memang terangkat lagu tuh..best2..and siti memang nmpak kuning...hahahaha...

hud aikara berkata...

siti tetap cantik walaupon nampak berisi..hehehe

Cik Miera Aziz berkata...

Best!! Cool ah. Dia selalu hebat!!


Kuning kuning sensitipp sekarang! :D

MR. MIND berkata...

Aku antara org pertama yg dengar sbb aku g mlm gala tu, hehee

Finaz Jaafar berkata...

oke lagu ni best !

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com