Jumaat, 22 Julai 2011

Siapa Tak Join Hizami, Nak Header Satu! Lagi?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!


Photobucket


Guys, siapa tak join Hizami, Nak Header Satu! lagi? Cepat join sekarang! Haha. So far, aku dah dapat 104 calon dah. Wow! Aku sendiri terkejut dengan angka tu. Aku tak sangka ramai gile nak join Hizami, Nak Header Satu! ni sebab hadiah dia cuma header je pon. Yes. Hadiah dia tak semeriah giveaway blogger blogger lain. Penaja? Langsung takde! Sendiri sendiri je ni. Adeh. Sedih gile bunyi dia kan? T_T

Apa apa pon, aku mengucapkan jutaan terima kasih kepada korang yang sudi join Hizami, Nak Header Satu! ni. Dengan izin Allah, aku akan cuba bagi header kepada seramai blogger yang mungkin. Yes. Aku cuba ye? :B

Bila tarikh tutup dia?
Hizami, Nak Header Satu! telah dilancarkan pada 19 Julai 2011 iaitu pada hari Selasa hari tu. So, hari ni ialah hari keempat Hizami, Nak Header Satu! ni berlangsung. Ada yang dah tanya bila nak tutup Hizami, Nak Header Satu! ni. Siapa tu? Amboi! Tak sabar nak menang dah ke? Eh. Awal awal dah tahu menang ke? Haha. Lambat lagi kot nak tutup. So, boleh la ajak blogger blogger lain untuk memeriahkan lagi Hizami, Nak Header Satu! ni. Aku pon tak decide bila tarikh tutup dia. Mungkin tahun 2020 kot baru aku tutup. =_=

Takut la nak join sebab tak pernah menang cabutan bertuah.
Errr... Banyak la korang. Gara gara tak pernah menang cabutan bertuah, korang takut nak join la? Rugi betul. Mana la tahu suratan takdir korang tiba tiba menang Hizami, Nak Header Satu! ni kan? Lagi pon, simple je nak join Hizami, Nak Header Satu! ni. Tak susah mana pon. Untung untung, korang boleh makeover blog korang kan? Siapa la yang tak nak blog dia cantik dipandang kan? Cehhh... Ayat memujuk nampak? :P

Nak join tapi penyertaan banyak sangat la!
So, apa masalahnya? Kalau banyak, korang tak boleh menang la? Boleh je kan? So, apa masalahnya? Haaa... Kan aku dah bermain dengan emosi. Haha. ;)

Klik kat sini untuk rujuk semula entri pasal Hizami, Nak Header Satu! hari tu.

Klik kat sini untuk tengok senarai calon Hizami, Nak Header Satu! setakat hari ni.



potpetpotpet : Syukuran jazilan.

29 ulasan:

chobitschii berkata...

Aiya! Takde bloggers dari LiveJournal & Wordpress? Diorang boleh join tak?

fadlisabri berkata...

dah join!^^~

ayie berkata...

perghh banner gerak3..haha.. tu tandanye dah pro

najihah sahami berkata...

haha...comel banner. gempak ah pulak banner tu.

zami..dah siap belum header ai? hahahahahahhahaha....

Puteri Iqa Izyan berkata...

haaa.. 19 july. sama dengan birthday iqa. so, iqa nak jadi salah seorang yang bertuah. ok? hahahahaha =D

FaiZaH Fyn berkata...

2020?ohh sungguh lama sy menunggu..

Nur Farah Hani berkata...

hak3.. ayat!

btw ingatkan dah nak tutup..
2020 blogspot da tak wujud an.. ahahahaha.. :P

semakin ramai orangs emakin tipis peluang untuk bertuah.. babtu la kami smua was2.. ahahaha.. :D

mr.syazwan berkata...

wow! ramai tu

tepuk3

=_=

ila berkata...

"nk join tp penyertaan bnyk sgt".saye la tuh haha
btw sudah join.

http://cadbury-lurve.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

C i k P i p i T e m b a m berkata...

belom join lagi , hikhik . saje je nk lambat2 :P

Lelord berkata...

pheeweeet sambutan hebat ni

.:iQeLLypEri:. berkata...

errr..mcm segmen Q 'n' A jer.. =P

zizidiazora berkata...

wow banyaknyer penyertaan. apa2pun tahniah lah yer. syabas...

myravea berkata...

Kalau myra nak join, agak2 bertuah tak?heheeee :D

ADAN + LINA berkata...

dah joint....Dengan penuh semangat joint sebab first time....
lawak...lawak....

sitirosaidah_09 berkata...

aiyoo .. lmah smangat ble tngok amai yg join ..

*xjadi laaa nak joinn :'( sbb tkot kalahh ..=="

MAISHARAH berkata...

horeyyy num 19....nk header hihi..!!

**NH-Nurul Hidayah** berkata...

kalau join byk kli,agak2 leyh menang tak...hak3...

btw...gudluck pada yg join..sedang menunggu pemenang..nk g terjah!!!

p/s : kate2 pasrah =.='...

Dosh Saleem berkata...

hizami nak header satu!!!! tetibe :p

abazilah berkata...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

aliesha kirana berkata...

hahah ramai peminat header encik zami ni..heehehe..join2!

coklatberapi berkata...

wahh ramai gak yang jin!! taniah!!(tepuk-tepuk ngok ngek)

hawiz berkata...

hehe,,,,hebat...

Faraa Eiman's berkata...

tak join lagi , rase cm nak
tp aishhh# ramai sgt weyh
haha
#takconfident , wuuuu

Gadis Pantai Timur berkata...

tak sabar nak tunggu jawapan...

wan zuliyana [apel] berkata...

nnt u buatkan header gerak2 untuk i eh..kahkah
dan dan ber'i' 'you' pulak kan..haha

Miz Novexx berkata...

nak join tapi ramai sangat yang dah join, huhu takut pulak

far_east berkata...

da join da join... ;)

Suhazli berkata...

hahaha kalau taun 2020 baik xyah wat abg zami.. =.="

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com