Jumaat, 22 Julai 2011

Siapa Tak Join Hizami, Nak Header Satu! Lagi?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!


Photobucket


Guys, siapa tak join Hizami, Nak Header Satu! lagi? Cepat join sekarang! Haha. So far, aku dah dapat 104 calon dah. Wow! Aku sendiri terkejut dengan angka tu. Aku tak sangka ramai gile nak join Hizami, Nak Header Satu! ni sebab hadiah dia cuma header je pon. Yes. Hadiah dia tak semeriah giveaway blogger blogger lain. Penaja? Langsung takde! Sendiri sendiri je ni. Adeh. Sedih gile bunyi dia kan? T_T

Apa apa pon, aku mengucapkan jutaan terima kasih kepada korang yang sudi join Hizami, Nak Header Satu! ni. Dengan izin Allah, aku akan cuba bagi header kepada seramai blogger yang mungkin. Yes. Aku cuba ye? :B

Bila tarikh tutup dia?
Hizami, Nak Header Satu! telah dilancarkan pada 19 Julai 2011 iaitu pada hari Selasa hari tu. So, hari ni ialah hari keempat Hizami, Nak Header Satu! ni berlangsung. Ada yang dah tanya bila nak tutup Hizami, Nak Header Satu! ni. Siapa tu? Amboi! Tak sabar nak menang dah ke? Eh. Awal awal dah tahu menang ke? Haha. Lambat lagi kot nak tutup. So, boleh la ajak blogger blogger lain untuk memeriahkan lagi Hizami, Nak Header Satu! ni. Aku pon tak decide bila tarikh tutup dia. Mungkin tahun 2020 kot baru aku tutup. =_=

Takut la nak join sebab tak pernah menang cabutan bertuah.
Errr... Banyak la korang. Gara gara tak pernah menang cabutan bertuah, korang takut nak join la? Rugi betul. Mana la tahu suratan takdir korang tiba tiba menang Hizami, Nak Header Satu! ni kan? Lagi pon, simple je nak join Hizami, Nak Header Satu! ni. Tak susah mana pon. Untung untung, korang boleh makeover blog korang kan? Siapa la yang tak nak blog dia cantik dipandang kan? Cehhh... Ayat memujuk nampak? :P

Nak join tapi penyertaan banyak sangat la!
So, apa masalahnya? Kalau banyak, korang tak boleh menang la? Boleh je kan? So, apa masalahnya? Haaa... Kan aku dah bermain dengan emosi. Haha. ;)

Klik kat sini untuk rujuk semula entri pasal Hizami, Nak Header Satu! hari tu.

Klik kat sini untuk tengok senarai calon Hizami, Nak Header Satu! setakat hari ni.



potpetpotpet : Syukuran jazilan.

29 ulasan:

  1. Aiya! Takde bloggers dari LiveJournal & Wordpress? Diorang boleh join tak?

    BalasPadam
  2. perghh banner gerak3..haha.. tu tandanye dah pro

    BalasPadam
  3. haha...comel banner. gempak ah pulak banner tu.

    zami..dah siap belum header ai? hahahahahahhahaha....

    BalasPadam
  4. haaa.. 19 july. sama dengan birthday iqa. so, iqa nak jadi salah seorang yang bertuah. ok? hahahahaha =D

    BalasPadam
  5. 2020?ohh sungguh lama sy menunggu..

    BalasPadam
  6. hak3.. ayat!

    btw ingatkan dah nak tutup..
    2020 blogspot da tak wujud an.. ahahahaha.. :P

    semakin ramai orangs emakin tipis peluang untuk bertuah.. babtu la kami smua was2.. ahahaha.. :D

    BalasPadam
  7. "nk join tp penyertaan bnyk sgt".saye la tuh haha
    btw sudah join.

    http://cadbury-lurve.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  8. belom join lagi , hikhik . saje je nk lambat2 :P

    BalasPadam
  9. pheeweeet sambutan hebat ni

    BalasPadam
  10. errr..mcm segmen Q 'n' A jer.. =P

    BalasPadam
  11. wow banyaknyer penyertaan. apa2pun tahniah lah yer. syabas...

    BalasPadam
  12. Kalau myra nak join, agak2 bertuah tak?heheeee :D

    BalasPadam
  13. dah joint....Dengan penuh semangat joint sebab first time....
    lawak...lawak....

    BalasPadam
  14. aiyoo .. lmah smangat ble tngok amai yg join ..

    *xjadi laaa nak joinn :'( sbb tkot kalahh ..=="

    BalasPadam
  15. horeyyy num 19....nk header hihi..!!

    BalasPadam
  16. kalau join byk kli,agak2 leyh menang tak...hak3...

    btw...gudluck pada yg join..sedang menunggu pemenang..nk g terjah!!!

    p/s : kate2 pasrah =.='...

    BalasPadam
  17. hizami nak header satu!!!! tetibe :p

    BalasPadam
  18. hye , singgah jap .
    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    BalasPadam
  19. hahah ramai peminat header encik zami ni..heehehe..join2!

    BalasPadam
  20. wahh ramai gak yang jin!! taniah!!(tepuk-tepuk ngok ngek)

    BalasPadam
  21. tak join lagi , rase cm nak
    tp aishhh# ramai sgt weyh
    haha
    #takconfident , wuuuu

    BalasPadam
  22. tak sabar nak tunggu jawapan...

    BalasPadam
  23. nnt u buatkan header gerak2 untuk i eh..kahkah
    dan dan ber'i' 'you' pulak kan..haha

    BalasPadam
  24. nak join tapi ramai sangat yang dah join, huhu takut pulak

    BalasPadam
  25. hahaha kalau taun 2020 baik xyah wat abg zami.. =.="

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com