Isnin, 11 Julai 2011

Sekejap Sebentar Di IKEA

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Alamak. Malu la nak update entri hari ni. Errr... Entri kali ni pasal aku pergi IKEA. Oh. Lupa! Untuk pertama kalinya! Yes. Malunya. Baru nak pergi? =_=

Anyway, aku takde purpose pon kalau pergi IKEA ni. Kalau setakat nak tayang muka kat tepi rak kasut kat situ, baik aku main sorok sorok dengan hantu kopek je. Plus, aku takde duit nak beli barang barang kat IKEA tu. Eh. Bukan takde duit nak beli je, bahkan, takde duit nak bayar. Adeh. Kesian gile tak bunyi dia? Sila ambil perhatian ye wahai penerbit bersamamu. Next episode okay? Boleh? =_=

Okay. Aku pergi IKEA tiga minggu lepas tapi baru nak update hari ni. So, anggap je la aku pergi IKEA baru je kejap tadi. Aku pergi dengan kawan kawan seperjuangan yang lain. Yes. Seperjuangan ye. Rombongan ni terdiri daripada 8 orang lelaki yang masih belum mendirikan rumah tangga. Kitorang bertolak dari Tanjong Malim selepas solat Maghrib. Eh. Sebenarnya kitorang pergi sebab nak tengok Green Lantern kat The Curve tu. Tapi dah alang alang kat situ, kitorang singgah dinner kat IKEA dulu. Let's enjoy gambar gambar kat bawah ni! Sebelum tu, doa doa la supaya tak tergoda dengan mana mana lelaki kat bawah ni. Bajet betul. =_=


Apa nama dia? Kek coklat boleh? Haha. Tak ingat derrr...


Aku makan ni! Nama dia ialah peha ayam masak air suam suam kuku. Suka hati aku bagi nama ye. Mana aku nak ingat kan? Tiga minggu lepas punya cerita kot!


Dorang melantak meatballs! Aku sorang je tak melantak meatballs sebab aku tak makan daging. Yes. Aku sangat siriyes part yang aku tak makan daging tu.


Tak tahu nak tulis apa. Next!


Alamak! Ni pon tak tahu nak tulis apa. Next lagi!


Muka mintak suap! Haha. #okbai


Aku suka lampu dia! Nak pasang dalam kereta boleh? Dengan harapan bila aku buka pintu kereta nanti, lampu yang cantik ni pon akan terpasang secara berseri-seri.


Tugu negara edisi bukan mudah menyusun tangga ke angkasa oh yeah.


Bukti aku pergi IKEA. Percaya tak?



potpetpotpet : Siapa tak pernah pergi IKEA lagi?

22 ulasan:

Izyanti berkata...

Pernah pegi sekali je IKEA ni, setakat lalu je. Haha.

DanieL AdiE berkata...

SUMPAH I x pernah g IKEA lgi..

VanillaIce berkata...

Tak pernah pergi lagi. Boleh? -___-

Amir Rayyan berkata...

dh lama x pergi IKEA...huk huk huk

najihah sahami berkata...

xmakan daging?ya rabbi..ruginyaaa hidup..haha

AfiekJibril berkata...

meatballs..first time mkn semalam, tp sekarang terasa nak makan lagi..pergh mmg menternak lemak lah lps ni..

zizidiazora berkata...

zami..meatball kat situlah yang kontroversi baru2 ni mangatakan tak halal tuh.

Hans berkata...

arghhhhhhh
jeles2 maakn dkt ikea
haihhhh

Apabila Berniaga

ikan berkata...

daim cake is the best everr .. :)

kayrul-shah berkata...

pernah g IKEA tapi tak pernah makan kat situ

nurul berkata...

sya pernah pegi..bli barang prabot dgn sdara..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

IKEA oh IKEA..tempat feeling2 nk jadi org kaye sikit..hahaha

dang intan duka berkata...

hohoho..
jgn tak percaya, dang pun tak pernah lagi jejakkan kaki ke IKEA..
hahaah

peace

noreenrara berkata...

same goes here..TAK PERNAH LGSG pegi IKEA..heh ~

Mra Mastura berkata...

daim cake the best. meatball ikea sedap laaa! >___< ada lagi 1 zami x try lagi, karipap ikea. sedap tau! =) t mra banje!

shandye. berkata...

lama tak pg ikea... sejak2 tidak lagi berdua nih. hehehe....

ayie berkata...

pernah lalu depan ikea je.. xde motif nak singgah sana..hahaha

adrinaqamarina berkata...

kte! kte tak penah pegi ikea

tapi memang teringin nak try meatballs dye.

sitirosaidah_09 berkata...

terliur lak tngok paha ayam tuee ... yummyy ..TERBAIKK !!
xD

MiSsDazzling berkata...

xpenah jugak.. hukhuk. sadis gilak oke. -.-"

snadilaa berkata...

yang dok selangor pon tak penah jejak lagi :) huahuhauha

.Cik Nana. berkata...

perlu ke?haha..btw, nice sharing :)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com