Ahad, 17 Julai 2011

Rihanna Rampas Crown Lady Gaga!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Okay. Facebook Rihanna dah mencecah 40,772,479 fans! Dan jumlah ini telah mengatasi facebook Lady Gaga yang mempunyai 40,670,993 fans. Wow! 40 juta tu beb! The funny thing is bilangan fans Rihanna lagi ramai daripada bilangan rakyat negara Malaysia sekarang ni. Haha. Rihanna dah boleh buat negara sendiri kot lepas ni? :B

Secara official, Rihanna telah memegang title sebagai the MOST popular female artist on Facebook. Sebelum Rihanna, Lady Gaga yang pegang title tu. Sekarang? Rihanna dah rampas crown tu daripada Lady Gaga! Adeh. Gaduh la korang. :P






potpetpotpet : Lepas ni aku nak pergi kenduri! Eh. Apasal excited pulak ni?

22 ulasan:

Fiq Fikri berkata...

rase aku tak like lgi rihana ni..xpat la aku nk jadi rakyat die..

SyahmiFikri berkata...

errr.. hebat! penangan artis nie.. takpe.. aku tak jadi la rakyat negara dia.. hehhee

zizidiazora berkata...

sebenarnya peminat rihana tu hampir 2 kali ganda jumlah rakyat Malaysia.

Eh...tentu ada apa2 kat kenduri tu kan?

kaizen berkata...

aku rase Rihanna lg sexy dr Lady Gaga yg pelik2 tuh.. hahahah

latest entry Isu HANGAT Blogger Minggu NI!!!

Bashtiah berkata...

Oh yea, tak selamanya akan popular. (Seronokla pergi kenduri, I pulak bekerja.)

SyazwanSarawak berkata...

aku cuma like artis Malaysia je.

hahaa

Asyraf Arif berkata...

hahaha aku tetap nak jadik rakyat gaga even negara dia ade unsur setan. hahaha

FarhanaDr berkata...

Hahaha. Wat negara sendiri? Saya pun bukan lagi rakyat dia. LOL. :p

DanieL AdiE berkata...

Same mcm FIQ! aku pon nak jadi rakyat negara dia..

Zharif Azis berkata...

both berbakat n yet they're pretty . no wonder ramai peminat .

fadlisabri berkata...

Aiyoyo...sian gaga!hehe...
~ aq x like pown page diorg! ~

Qaseh dalia adelia berkata...

aura artis mmg begitu

anismelon berkata...

kalo dah jadi rakyat rihanna leh unlike tak..weee..

xminat lady gaga..minat didi alias..wakaka..(minat ke??)

anismelon berkata...

***..patut blog nie yg tolong promote kan blog anis..huuuu..:p..so pas nie promote blog anis ye..:D

najihah sahami berkata...

haha..smpai ke fanpage zami p cek eh. hebat2. ni kalau rihanna buat negara zami boleh la jadi PM. haha

Faraa Eiman's berkata...

perghhh* ta na masok negara dia
kalu laki , mmg la nak

part last yg excited tu , da gelak gila2
ada paperw ke ? hahaha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

p tarik rambut...

Zharif Azis berkata...

cme nak ckap time kaseh byak2 sbb sudi singgah blog . teharu sangat2 kot =D

reaksi yg sama time cik epal singgah blog . sumpah tersengeh je 24 jam .

.:iQeLLypEri:. berkata...

err..macam dua2 pun bule buat negara sendiri..tpi dua2 ta buleh jadi pemerintah.. =p

ayie berkata...

haha.. tgok kesenioran la.. rihana upper senior kan

Cute Girl berkata...

best rihanna lagi,hi3 nnt keluar lah kat youtube rihanna vs lady gaga

aneff.marhfiz berkata...

siapa mereka ? tak kenal pun :O

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com