Ahad, 17 Julai 2011

Pre Baju Kurung Tanpa Gitar

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!




potpetpotpet : Mata aku macam sepet sangat kan? Matahari punya pasal la ni. :B

42 ulasan:

  1. pssst...sape ni...sape ni..hehe

    BalasPadam
  2. errrrrrrrrrrr.............

    BalasPadam
  3. same2 da ade jiwa model la tu.
    eh mate zami mmg sepet kan =P

    BalasPadam
  4. Sweet!!!!

    By the way, this is Diyana Munira 디엠. I'm using my LJ ID.

    BalasPadam
  5. sweet nye dua2..hihii

    BalasPadam
  6. cantik... ade iras...
    siapekah? huuuu~

    BalasPadam
  7. siapakah ini???

    cantik.

    BalasPadam
  8. waa...jd model bersama ke ni? hehe.

    BalasPadam
  9. sy kurg paham apa kaitan title entry dgn gambar? hehex.. tp sweet la gmbr ni...

    BalasPadam
  10. isk isk..ramai tanye siape siape..mesti lah awek dye..ish ish..korg nie..tanye tanye..jeles lah toh..wakaka..

    BalasPadam
  11. Eh!! Bukan memang sepet ke??? Hehehe. :P

    Selamat malam Zami. :)

    BalasPadam
  12. zami awek sape yg ko kebas ni wei?

    BalasPadam
  13. huhu segan-segan je nampak?ngeee..

    BalasPadam
  14. errr..yg potpet tu mcm nk letak alasan yg paling bule diterimapakai je.. =p

    BalasPadam
  15. kau handsome apesal ha? hahahhaha!

    BalasPadam
  16. jeng..jeng..jeng..
    siapakah gerangannya itu?????

    BalasPadam
  17. ape tu baju kurung tanpa guitar?

    BalasPadam
  18. pssstt
    sebelah tu sape zami?
    hiksss

    BalasPadam
  19. siapakah dia??? GF si sepet kah?? ngeeheee...

    BalasPadam
  20. peewiiit, siapa laa awek tu ye

    BalasPadam
  21. Matahahi pula di salah kan... he..he..he..ok laa tu Bro...

    BalasPadam
  22. wahh..nak kenal awek tudung ni..hihi

    BalasPadam
  23. erh ta sesuainya ta sesuianya.. ahahahhaa.. peace.. gurau jerk.. da semua tertanya 2 siapa so ta nak tanya dah.. nanti kan muntah lak soalan semuanya sama.. hak3.. :P

    BalasPadam
  24. jgn salahkan matahari

    =_=

    BalasPadam
  25. gempak blog bro :)
    best dapat follow blog ni :)
    kalau free singgah la ke blog saya, bg comment and nasihat.

    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    BalasPadam
  26. is it me or is it just that you mmg ada banyak gila koleksi baju kaler hitam?

    teehee...

    BalasPadam
  27. is it me or is it just that you mmg ada banyak gila koleksi baju kaler hitam?

    teehee...

    BalasPadam
  28. sepet sebelah.. mcm nk kenyit mata.. mcm nak mngorat :p

    BalasPadam
  29. pewwitt :B

    btw baru baca shout ko. sesama ya. hikhik

    BalasPadam
  30. teeeeeeettt....heheheheh;)

    BalasPadam
  31. salam kenal. cantik gambar

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com