Ahad, 10 Julai 2011

(Nada Cinta) Randy Pangalila - I Need You

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!




Hari ni hari Ahad. Esok hari Isnin. Lusa hari Selasa. Tulat hari Rabu. Lepas tu hari Khamis. Kemudian hari Jumaat. Tapi semalam hari Sabtu. Okay. Dah cukup tujuh hari aku sebut. Sekian sahaja untuk perenggan pertama. :B

Bersempena dengan hari Ahad yang takde kerja nak buat ni, aku pon melayan lagu jiwang I Need You dendangan Randy Pangalila bersama teman duetnya. Errr... Aku tak pasti Randy Pangalila ni duet dengan siapa. Sebab ada yang kata Mikha Tambayong, ada yang kata Kiting. So, nak selamat punya pasal, aku tak mention both names. Adil kan? Haha. :P

Eh. Enjoy dengan lagu ni ye. I Need You ni merupakan lagu tema bagi salah satu sinetron yang popular kat Indonesia sekarang ni. Popular ke? Yes. Nada Cinta tajuk sinetron dia. Aku rujuk wiki, sinetron ni ada 173 episod. Diulangi, 173 episod ye. Nasib la aku tak layan mana mana sinetron. :)


Randy Pangalila - I Need You (OST Nada Cinta)

Seluas langit di atas
Tak seluas cintaku ini
Sedalam palung lautan
Tak sedalam cintaku ini
http://www.budaklelaki.com/
Mengalir di dalam darahku
Sedekat hembusan nafasku
Cintaku untukmu oh
http://www.budaklelaki.com/
Biar dunia menghina
Tapi ku tetap cinta
Cause i miss you
Cause i need you
http://www.budaklelaki.com/
Biar dunia saksinya
Cinta kita berdua
Cause i miss you
Cause i need you
http://www.budaklelaki.com/
Cause i miss you
Cause i miss you
And cause i need you, baby





potpetpotpet : Sarapan megi je kot tadi.

14 ulasan:

  1. Another sinetron?

    ape la BIJAKnya orang2 kat tv nie..cite indon je dok tayang kat tv,.,

    BalasPadam
  2. haha..layan indon pulak eh. kpop dah, english dah..indon plak...fleksibel btol la.^^

    BalasPadam
  3. haha..layan indon pulak eh. kpop dah, english dah..indon plak...fleksibel btol la.^^

    BalasPadam
  4. malaslah nak layan sinetron skrang ni. setakat nk melayan lagu ok lagi.

    BalasPadam
  5. Randy ni penyanyi jugak ke. Sinetron indonesia ni best time awal2 jer. Sampai kat hujung terus lemah nak tgk, dh jd busan.

    BalasPadam
  6. jiwang lagu. hehe :D

    sinetron indon klu watak yg baik baik bebeno...klu yg jahat tu...nauzubillah jahat nye :D

    BalasPadam
  7. not bad la (:
    173 ? sempat la org mati hidup blik , haha

    BalasPadam
  8. cikgu math xbosan ke layan sinetron?
    hahahahaha

    Apabila Berniaga

    BalasPadam
  9. cun gila awek baju pengantin..hehe

    BalasPadam
  10. dah lama tak layan sinetron...bz keja..huhuhu...
    ~best ar lagu nie..randy comel! ehehe~

    BalasPadam
  11. suka lagu tu, sedap !

    hehe ^^

    BalasPadam
  12. laki pn minat ke lyn sinetron cm ni?hehe
    blh la lagunya..best la gk..

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com