Sabtu, 30 Julai 2011

Konvo Yang Paling Meriah Di Muka Bumi!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Seperti yang telah dijanjikan dalam entri Warna Warni Graduasi!, kali ni aku nak tempek gambar aku dengan kawan kawan aku. Yes. Kawan kawan yang telah bersama dengan aku sepanjang empat tahun aku memperjudikan nasib di menara gading ni. Errr... Kau mampu nak buat ayat macam aku? Haha. Aku ada kawan kawan semenangis, kawan kawan seketawa, kawan kawan sekaraoke, kawan kawan semengaji, kawan kawan sesyaithonnurrojeem dan banyak lagi ah jenis kawan kawan yang tak tersebut. Kau sebutkan boleh? :B

Actually, tak sempat pon nak bergambar dengan semua. Masing masing nak kejar masa. So, mana yang sempat je la kan? Tapi sedih jugak sebab aku tak dapat nak jumpa semua kawan aku. Sidang semua lain lain. So, aku dapat jumpa kawan kawan yang sama kos je la. Adeh. Sedih beb. Bila lagi nak jumpa kan? Takpe takpe. Hidup mesti diteruskan. Adat bertemu, sampai masa berpisah juga. Tak gitu ling? =_=

Tanpa melengahkan masa lagi, mari kita tatap gambar gambar konvo yang paling meriah kat muka bumi ni. And one more thing, jangan lupakan aku wahai kawan kawan sekalian! I'll always remember all of you! Semoga kita berjaya menjadi warga pendidik yang senantiasa ikhlas dalam berbakti kepada nusa dan bangsa. :')
















potpetpotpet : This is not the end. This is just a beginning. :)

46 ulasan:

Eazy Izzuddin berkata...

wow!
terbaik lah!
suka tgk pic2 itu..
teringat masa ku konvo dulu hehe..
best!
xD

Siti Nadzirah Zakariah berkata...

tahniah abg zami! bila lah nad nak pakai jubah tu. huhu.

hafidah berkata...

untung lah da grad..huhu..:')

DanieL AdiE berkata...

SERONOKNYE!!!!

TAHNIAH2...

the GirL berkata...

Untung la dah grad...

Fakta: anda Grad on my birthday!! ^__^

..hizamirahim.. berkata...

@Eazy Izzuddin

thanks!
hehe.
antara kenangan yang terindah dalam hidup aku.
:)

epol berkata...

skali aku nampak dak skolah aku si atie..lol

..hizamirahim.. berkata...

@Siti Nadzirah Zakariah

sabar ye.
tak lama lagi la tu.
:P

..hizamirahim.. berkata...

@hafidah

haha.
untung ke ?
:P

..hizamirahim.. berkata...

@DanieL AdiE

u lagi seronok kot!
haha.
u know what i meant.
:P

..hizamirahim.. berkata...

@the GirL

really ?
wow.
tahniah!
hehe.
:P

Nur Hafizah (Fiza) berkata...

Waalaikumsalam. memang ar meriah cegu. pengalaman manis ni kan. hoho :)

Gadis Pantai Timur berkata...

tahniah...moga jadi cikgu cemerlang lepas ni...

♥ cik kieranaa ♥ berkata...

sumpah meriah doe.
ta sbar nk konvo jugakkk!
slmt mendidik ank bgsa cikguu!
hihi.

nurul berkata...

waaaaaaaaaa sronok nyer...t konvo nk bling topi tinggi2 lg tinggi dr hizami...bole??..hehehe nnti msti rndu kwn2 bwk haluan msing2.

shera haifa berkata...

arghh xsbr nak baling topi konvo..

zarulfarhana berkata...

tahniah...

..hizamirahim.. berkata...

@epol

wah!
ye ke ?
atie tu best friend aku kot!
haha.
kecik betul dunia.

..hizamirahim.. berkata...

@Nur Hafizah (Fiza)

yes.
sangat manis.
semanis kurma!
:B

..hizamirahim.. berkata...

@Gadis Pantai Timur

amin.
:)
thanks.

..hizamirahim.. berkata...

@♥ cik kieranaa ♥

yes.
memang gile meriah!
haha.
terima kasih atas ucapan sepatah dua kata tu ye.

..hizamirahim.. berkata...

@nurul

zami baling topi tu sampai tersangkut kat awan.
boleh ?
:B

..hizamirahim.. berkata...

@shera haifa

haha.
berlatih la dulu dengan baling pinggan mangkuk kat rumah.
:B

dak eina berkata...

giler best kn time konvo!

Suhazli berkata...

nak graduate gak!!haha..

eh asal gambar kat monumen library tu mcm majlis pengkebumian je?hahahaha..

epol berkata...

dah lama x jumpa si atie..mmg kecik je dunia ni brooo..lol

..hizamirahim.. berkata...

@dak eina

gile tak best ?
mesti la gile best.
gile kan ?
=____=

..hizamirahim.. berkata...

@zarulfarhana

thanks!
:)

..hizamirahim.. berkata...

@Suhazli

memang tu konsep dia.
haha.
:P

::contengan hati::)) berkata...

wahh congret ;)
best tu konvo boleh campak-campak topi yart convo tak de topi wee ;)


hope jadi cikgu yang paling best dalam dunia miahaah ;)

K O R I E berkata...

LOL
bakal cikgu rupanya
korie baru tahu =_=

btw. mesti saat ni dh lama dinantikan btw. tahniah k

.:iQeLLypEri:. berkata...

mcm best je konvo nieyh..
gmba atas skali mcm muka husna versi lelaki la..
err,,tade kaitan..
okebye.. =p

Amir Rayyan berkata...

Alhamdulillah..tahniah zami...:)

Lelord berkata...

tahniah zami

luqman zakaria berkata...

korang punyer jubah konvo tuh. ( jubah ke )..
semard la!!

Fiq Fikri berkata...

best kn dah konvo..jap2 smart gambar atas sekli tu..mengacam warne merh tuy :P

gadis are you berkata...

wahh..bestnya dah konvo...tak sabr jg nk konvo cpt2 huuu...tahniah....tahniah...=)

neyra shazeyra berkata...

suka tgk gambar letak bunga kat sign perpustakaan tu. mcm kat kubur haha

MAISHARAH berkata...

yup setiap pertemuan pasti ade perpisahan..tak gitu ling..hihi..

nice pic n nice fwen..hehe

miss silent berkata...

woah..nanti boleh la jdi cikgu kat skolah saya.. :D

che-a/atiah berkata...

semoga menjadi pendidik yang the best..nnt mengajar apa?

Rtp Farra Arisha berkata...

ramainya teman sejati dia. hehe.
tahniah ya :)) semoga terus sukses!!!

..Bai.. berkata...

wow syiok la die..huhu...btw congrates ya^,^

Faraa Eiman's berkata...

huyoooo , cayalah ! smart !

tahniah pkck ;p

zizidiazora berkata...

wah...seronok sungguh waktu tu kan. teringat pulak kenangan silam masa konvo bersama kawan2...

khuzairi irfan berkata...

congrate.........

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com