Ahad, 24 Julai 2011

Johan Festival Nasyid Peringkat Negeri Perak Darul Ridzuan

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Okay. Tajuk dah explain apa maksud gambar kat atas ni. Aku nak balik Melaka lepas ni. So, tak sempat nak taip panjang panjang sekarang. Nantikan cerita penuh pada keluaran entri yang akan datang ye. :B



potpetpotpet : Alhamdulillah. Syukur atas nikmat yang diberikan.

37 ulasan:

  1. haha..zami pakai spek eh..:P

    BalasPadam
  2. peewiiiit, johan peringkat negeri tu!!! Tahniah hizami :)

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.. tahniah zami! :)

    BalasPadam
  4. nanti boleh la cari mkn time bulan puasa byk show tau..

    hehe

    BalasPadam
  5. haha abg zami nampak cam orang lain pakai spek..

    wah!menang ag ek?boleh ganti rabbani la pasni ek?hahaha..tahniah!!

    BalasPadam
  6. shahir ke zami 2? haha..

    tanak komen pjg2..pasni nak balik pahang lak. :)

    esok kuliah. :)

    BalasPadam
  7. wow..!!congrats..!sekali lagi~~keep it up..!

    BalasPadam
  8. mabruk zami!

    dah boleh agak korang mst boleh menang~

    BalasPadam
  9. haahaha..tahniah..terer lah..da smpai negeri..

    BalasPadam
  10. baek sy tggu uhuhu
    berhati2 balik melaka

    BalasPadam
  11. cayalah bro
    nant kene pegi peringkat kebangsaan lah plak
    gile ah..

    BalasPadam
  12. congrats ! ada chance nak femes lah ni. :)

    BalasPadam
  13. leh belanja nie . big mac satu pon jadi lah . muahahhahaa

    BalasPadam
  14. wahhh..johan peringkat negeri...:)
    Tahniah...(^____^)

    BalasPadam
  15. alhamdulillah...congrates, hizami~ =)

    BalasPadam
  16. lain lah muka kalau pkai spek...pasni balik terus wat album baru lah..

    BalasPadam
  17. wuyooo.. johan!! tahniah..

    psni leh jadi retis nasyid lak.. upgrade sikit dari retisss blogger.. ahahaha.. :D

    BalasPadam
  18. blh buat album lps ni dik...heheheeee....guwau jek!!

    BalasPadam
  19. mane satu eyh ? ta dpt cam , muahaha
    tahniahhh ! xD

    BalasPadam
  20. walawehhh
    zami si suara emas
    :-)

    BalasPadam
  21. congrate!!! style laaa baju..bole pkai design ni ms raya t..

    BalasPadam
  22. TAHNIAH!

    Cemburu dgn baju tu.. siyes smart!

    BalasPadam
  23. tahniah buat korang semua!

    BalasPadam
  24. wahhh zami menang.. tahniah!

    BalasPadam
  25. tahniah....tu zaman bila tu?=p

    BalasPadam
  26. semoga selamat sampai ke destinasi..

    peace

    BalasPadam
  27. lawa baju ^^ boleh buat untuk raya ^^ hehehe

    BalasPadam
  28. pergh..dua riban beb! hahah, congr bro!

    BalasPadam
  29. ada yang single tak cekgu kacak?

    hiks

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com