Isnin, 1 Ogos 2011

Hizami, Nak Header Satu!

 INI ENTRI MELEKAT SENDIRI

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Apa khabar semua? Dah makan ke belum? Tu ayat artis tanya kat peminat peminat dia ye. Haha. Anyway, malam ni aku ada surprise sikit. Aku nak bagi header percuma kepada beberapa orang blogger yang TERbertuah! Yes! Tapi yang menjadi persoalannya sekarang ialah cantik sangat ke header yang aku buat ni sampai nak bagi header kat orang lain? Sama sama la kita abaikan persoalan tu. =_=

Eh. Ni bukan contest. Tapi lebih kurang macam ikut suka hati aku la nak bagi header kat siapa macam tu. Boleh? Hehe. Takde la. Ni macam aku nak bagi hadiah secara rawak la. Lebih kurang macam cabutan bertuah kot? Aku nak bagi hadiah tapi aku tak bagi kat semua orang. Aku bagi mereka yang TERbertuah je. Eh. Tapi takde la cabutan bertuah sangat. Sebab ada jugak syarat syarat dia. Okay. Dah pening kan? Skip je la perenggan ni. Eh. Memang dah habis pon perenggan ni. =_=




Apa yang perlu korang buat?


1) Buat satu entri pasal Hizami, Nak Header Satu! dengan menggunakan tajuk yang paling hensem di dunia iaitu Hizami, Nak Header Satu!. Tak payah nak tambah please please please kat hujung tajuk tu.

2) Next, letak banner kat atas ni dalam entri kat blog korang. Dan jangan lupa selitkan pautan link ke entri Hizami, Nak Header Satu! ni. Meh sini aku bagi url entri ni:


3) Sila lengkapkan slogan kat bawah ni:

'Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab ..........'
(tidak melebihi 20 patah perkataan)

4) Sila tag seorang sahaja kalau boleh.

5) Nak kena follow Budak Lelaki Sebelah Pintu ke? Up to you la beb.

6) Submit entri korang kat ruangan komen kat bawah ni.


Senang je kan? Apalagi tunggu? Jom la join. Aku tak decide lagi nak bagi header ni kat berapa orang blogger. Tengok la nanti. Kalau tak berapa nak banyak penyertaan, mungkin semua blogger yang masuk akan dapat header? Siapa tahu kan? Doa doa la sikit penyertaan ye. Boleh doa macam tu? :B

Eh. Ada info tambahan. Kalau ada blogger yang TERbertuah tu tak berapa mahir nak edit blog dia, aku akan makeover blog dia terus. I mean, full makeover! Best tak best tak? Errr... Biasa je kan? =_=

Takde tarikh tutup boleh? Haha. Nanti aku update ye. >_<



potpetpotpet : Ada yang berminat?

213 ulasan:

  1. aku nk header flash bule?? hahahaha joke.

    BalasPadam
  2. hizami ko kene operet aku nye blog ni..berzaman aku buat cht box tak jadi2:D

    abg nk header satu boleh :D

    BalasPadam
  3. ERR...nak join bole x?

    jab2...smpai bile contest nie??

    BalasPadam
  4. sgt bertuah sapa dpt...all the best...:)

    BalasPadam
  5. hak3.. macam nak.. T_T

    tapi selalunya dalam 500 cabutan yang memerlukan seseorang itu bertuah untuk memenangi cabutan bertuah *ayat pusing.. kalo fara memang nil ar..ta bertuah langsung!!

    so terus give up... hahahaha..

    apa apapun all da best... :D

    p/s:- compirm ramai gile yang masuk.. percyelah.. :D

    BalasPadam
  6. err mcm best tp takut tak terbertuah plk. eh? ;D

    BalasPadam
  7. @Nur Farah Hani

    takde la 100% bertuah.
    kan ada slogan tu ?
    :D

    BalasPadam
  8. @Amna.Qadeeja

    ni lagi sorang.
    join je la.
    mana la tahu.
    huhu.
    :B

    BalasPadam
  9. macam nak but since #tunangkite dah siapkan nanti nak tukar, len kali jela abam hizami, terima kasih atas jasa baik anda ;p

    BalasPadam
  10. nak ke tanak. tu la persoalannya ><

    BalasPadam
  11. hahahaha.....tq2 sudah ada perubahan. macam tu la bagus.. kembali kepada asal. baru member semangat... dah gi terjah blog dorang plak.

    BalasPadam
  12. http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  13. dah join..terima kasih~
    http://jikakautiada.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  14. aku tak payah masuk kan?

    BalasPadam
  15. @cik ija

    ni lagi sorang, pantas gile.
    haha.
    syabas!
    dan terima kasih!
    :)

    BalasPadam
  16. haha..siap mcm nie bagai dah..bule buat bisnes mcm nie..kat jongker street pulak.. =p

    BalasPadam
  17. wahh..bang zami..mantap ah..hahahaha...memang tengah rajin plus2 la skang eh. hebat2..^_^

    BalasPadam
  18. he3!!!xde keje..terus buat..
    mana la tau kan bertuah nanti..

    BalasPadam
  19. wahhhh... untunglah orang yang TERbertuah tu nanti. hihi.

    BalasPadam
  20. ouh, ni ke kejutan nya?


    *buatmukaterkejut*


    hizami! nak header satu please~

    BalasPadam
  21. ni first contest aku join sepanjang blogging.hahahk http://drakedosh.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  22. nak join! kalau boleh tlg edit kan skali blog BK ni.. nampak kuno sgt lah.. haha

    http://belogkayangan.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  23. Nak join. Nak join. Nak join. (Dengan gaya melompak kanak-kanak riang ria sambil tepuk tangan keatas). Hahaha

    http://duniaapeez.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  24. @adrinaqamarina

    haha.
    sindir nampak ?
    sampai hati ye.

    BalasPadam
  25. Wahh....nak join r....tapi nak g betapa kat gua dulu nak cari idea okayy!=)

    ~mintak2lah sempat!~

    BalasPadam
  26. untg laa ade contest..jap nak gi krg ayt nak mengayt awk ni..hahaha:P

    #sat gi eyka tampl bnde alah ni..;D

    BalasPadam
  27. dh lama xbertukar header..teringin laa..

    BalasPadam
  28. insyallah join..
    header blog ku pun perlu perubahan juga..hehe
    xD

    BalasPadam
  29. hey budak lelaki sebelah pintu.

    just wanna try my luck ;)
    http://armazaqya.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    bye!

    BalasPadam
  30. dah siap..bagi header sekarang jugak..haha

    http://suhazlimembebel.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  31. .tahniah kepada aku (tetibe kan..).

    http://ijatasni.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  32. zami akak join

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    sila la pilih daku ekekeke

    BalasPadam
  33. http://faizahfyn.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    join jugak :):)

    BalasPadam
  34. nanti nak join jugak!;)hehehehe...eh jap contest ni ada tarikh tutup x?;)

    BalasPadam
  35. http://pandacomei.blogspot.com/2011/07/hizaminak-header-satu.html

    Harap terbertuah bukan termalang hihi.

    BalasPadam
  36. http://nurulshiraz.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    nk header jugak!!!

    BalasPadam
  37. Salam bro.. thanks yer ajak gua.. Dah siap entry.. Siap mengarut2 lagi lam tuh.. Sila abaikan benda2 mengarut tu yer.. Ngeee

    http://zuhdifreak.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  38. kalau buat header untuk tumblr boleh? hikhik

    BalasPadam
  39. macam best. macam nak join. macam lah kan. nanti kalau saya join, saya bagitau okay :D

    BalasPadam
  40. http://fiqqie91blog.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-satu-header.html

    yeahh abg sya peminat abg..sya join

    BalasPadam
  41. cam best je..
    sape xmo header free kan..
    huhuhu..tp nak buat entry lak malas..
    bile tutup ni?

    BalasPadam
  42. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/giveaway-hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  43. salam kunjungan, wah...best dapat follow dan join segmen blog ni. ok dh join sama2.

    http://sun3tpini.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  44. HAA..MAHU..!!

    http://nonasani.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  45. http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    dah join...fuhh..

    BalasPadam
  46. sy teringin sgt blog sy d make over..

    jum bace surat sy

    http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  47. done!


    http://kopikupi.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  48. sy teringin sgt blog sy d make over

    jum bace surat sy

    http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  49. http://ummirahimi.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    hye,sya dah join..sila lah bg saya satu header ok?? haha

    BalasPadam
  50. http://anginhujan.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    suda join!!!
    perlukan header baru...

    BalasPadam
  51. nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    BalasPadam
  52. join sudeyh....:)nak satu...! ^^,


    http://owlkieranaa.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  53. http://sejernihsalju.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    salam ukhwah..
    saya join..

    BalasPadam
  54. chantek ker tak belakang citer,
    asalkn aku nak header kau..hehe ;P

    http://teqahkhaire.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  55. dtg main tampl tampl..haha:D

    http://myhurtbubu.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    #lupe nak publish semalm sebab nak main ayt mengayat..macm ni laa...hahahaa:P

    erk..okbai:)

    BalasPadam
  56. mengejoinkan diri beliau :
    http://azuraaazuree.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html
    yaaa trimasss :)

    BalasPadam
  57. macam best jep nie ! hahahaha

    BalasPadam
  58. okeyh da join

    harap2 bertuah la.. ta bertuah pun kena jadikan bertuah gak..ahahhahaa,.. kidding..

    http://nurfaraain.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    btw thanks.. ;p

    BalasPadam
  59. dh cube try test dh...mne laa tau dpt full makeover kannn..

    http://ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  60. leyh join tk lagi nieyh??yuyue join tau dak chomot :)

    http://pwencessyuyue.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  61. WOW! SUDAH RAMAI..

    HARAPAN I TUK MENANG SUDAH TIPIS!

    haha..

    APA2 PUN SAYA SOKONG CONTEST INI!

    BalasPadam
  62. pisst komen td tu x yah masukan ler

    buat menyemak je

    fokus tuk comment org bertanding ok..

    comment tu just tuk beri semangat dan dorangan saja.. ngee

    *jgn post!

    BalasPadam
  63. http://clumsyheroine.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    hah, apel dah join. hehe

    BalasPadam
  64. menjoinkan diri

    http://wardahalisya.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    tq

    BalasPadam
  65. cm nk join.. tp, jrg bertuahlah.. :)

    BalasPadam
  66. wah! menarik cikgu zakiah..oppsss cikgu zami! nnti AK try buat entry eh..hehehe..

    BalasPadam
  67. http://bloggersiput.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu-tak-payah-nak.html

    join jugak sebab kene tag gf(yuyue)..

    BalasPadam
  68. hahhaha, ce tengok bape bnyk kali ulang ayat yg sama kat perenggan atas tu ;p

    sat nak p karang ayat jiwang . kahkahkah XD

    BalasPadam
  69. hai cousin..nak join gak..
    http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  70. <--rasa2 antara yang bertuah kot . haha

    http://tomatokering.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  71. nak try jgk

    http://www.afazilzura.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  72. Saye pun nak 1 jugak!

    http://simply-ida.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-neader-satu.html

    BalasPadam
  73. http://azumylini.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  74. Saya joined. Semoga saya menang hahaha..

    http://sheisliza.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  75. kalu ta buat entry tp na header moley dop ?
    muahaha

    BalasPadam
  76. nak join jugakkk...

    http://slumberzgurll.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  77. hairan sebab komen aku tengah malam semalam tak keluar pun kat sini.

    anyways...

    dah juin jugok...

    [hizami, ambo nok banner so!]

    BalasPadam
  78. I joined!:::

    thanks!:::

    http://cikinaberry.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  79. @shandye.

    sure ke takde ?
    chek betol2.
    huhu.
    :B

    BalasPadam
  80. http://ibu-aqil.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    sis join

    BalasPadam
  81. http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  82. bro... mcm best je... header tuan punya blog "budaklelaki.com" ni pun smart gak... haha...

    BalasPadam
  83. nak mencuba nasib juga ni...kot2 jd yg TERbetuah..dapat makeover blog...bestnya.... :D

    http://damyakaudihatiku.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    tq!

    BalasPadam
  84. SERI BALAS DARI IMAH..

    wah.. mcm nak join nih ^^

    insya allah^^

    BalasPadam
  85. awak..saya join...meramaikan peserta..

    http://zoeyzauyah.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    tq =)

    BalasPadam
  86. hye! aku blogwalking kat sini. :p

    BalasPadam
  87. wah.. ramainyer join! takde peluang nih..hahaha

    BalasPadam
  88. dah join =D

    http://disstoryisabotcikchitaje.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  89. Aman pown join sekali memeriahkan suasana.. joined already.

    http://natsumiakira.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  90. http://thisisaina.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    Joined . :D

    BalasPadam
  91. dah..terimakasih..

    http://iqellyperi.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  92. Whaaa.. Baiknya hati nak bagi header free

    BalasPadam
  93. hahhaa...zami!!dah join...pelissss la hadiahkan. supaya lepas ni zami dah tak gelak masuk blog tu. hahaha..

    http://drakedosh.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  94. erk..ades.....malu2..hahhaa....ok2..ni link betul2. xmain. xgurau. take it serius ok! hahaha...

    http://najihahsahami.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  95. sy xpndai nk bodek.. ni first dtg kt blog ni.. serius cntik + menarik..

    2 je nk ckp...
    sgt brmnt dgn header awk 2...

    ne way.. keep in touch ..

    cik idora =)

    BalasPadam
  96. Dah joint pon En.Hizami (>_<)

    http://dylanash.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  97. saya join ye pkcik Hizami:D

    http://baizuratuha.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  98. nak joinnn..... :D

    http://bumblebery.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  99. nak join jugak

    http://budaknebengpunyer.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  100. harap2 blum terlambat utk join :)

    http://lurvingmaself.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  101. cikgu zami! ni keje sekolah saya! hek3.


    http://adrinaqamarina.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html


    sila bagi markah penuh oke! :P

    BalasPadam
  102. saya join !!

    http://noreenrara.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  103. eh contest ny smoi bile ea??
    bwu cp wt entry..
    adeh
    http://danakuperempuan.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  104. auww . tertarik sangat dengan part full makeover blog itu . nak nak ! :D

    haish , nak join nihh ! ;)

    BalasPadam
  105. salam Hizami..saya join ye..

    http://sha-noraishah.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    Thanks!

    BalasPadam
  106. join...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/07/giveaway-hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  107. may the luck is in my side :)

    http://pkcikazizdaughter.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  108. fuh~ berpeluh buat homework...


    http://puterizyan.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  109. baru join... harap2 bertuah dpt header ngn full makeover.. =)

    http://sayedie.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    tahnx..

    BalasPadam
  110. http://nabilashukri.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    agak agak bertuah tak.. nak menang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  111. http://nabilashukri.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    enter;)

    BalasPadam
  112. hye awk!ifa join eh...

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    id follower: tiefazatie

    tq!

    BalasPadam
  113. dtg join.

    http://nothingzorro.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  114. datang tengok n join...nak header satu...(dengan muke tak malu meminta...hakx4)

    BalasPadam
  115. nampak sedap je mate bile memandang full makeover..tak leh header full makeover pun tak pe la..(cari penyakit betolla budak nie...)

    http://kakitulis-ikhanif.blogspot.com/2011/07/hizaminak-header-satu.html

    BalasPadam
  116. fuh! dah ramai dah orang join laaa~ :P



    promosi menjadi~

    BalasPadam
  117. aku sgt layak join ni..
    haha
    come n visit me hizami
    http://zilatislife.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  118. saya rasa..saya antara orang yg patut join contest ni...HAHA..
    visit me at
    http://zilatislife.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  119. jenuh la ko zami....
    hahahahaha
    :-)

    BalasPadam
  120. Dear Hizami..I hope dat I'll b one of d lucky person.. =)

    http://azuramendezz.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  121. sekali beratus daa.

    x pe la balik dulu. =.=

    BalasPadam
  122. syuha senyum sampai nampak gigi sini ^^
    http://athibe.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  123. mencuba nasib.. semoga ana antara insan terpilih..???
    http://ainunqalbi.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  124. Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    TQVM

    BalasPadam
  125. dah 143 komen ni, sure aku yg paling TERBERTUAH itu. jangan tutop lagi ye wahai en Hizami yg agak encem, please..please,, ahaks!

    BalasPadam
  126. kita berusaha, Allah saja yang menentukan :)

    http://diarmadhi.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  127. izan join~

    http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  128. dni join GA zami :)

    petama kali lepas setahun tak join sebarang GA... haha



    http://www.ardinihumaira.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  129. fuh hensemnya tuan buat header ni ala k pop gitu. sajaje drop komen, slmt berkenalan

    BalasPadam
  130. imah dah join.. ^^

    http://imahsukahijau.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    cuba-try-test tengok ^^

    BalasPadam
  131. anis join..:)

    http://anismelon.blogspot.com/2011/07/hizaminak-header-satu.html

    BalasPadam
  132. saye nk join jugak!abaikan je yg kat ats2 tu...bg je saye menang header tu ek..please...pleaseeee..hik3...jokes:)

    http://scaryspider.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  133. dah buat..heheeh..

    http://citrahatialieshakirana.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  134. missweet join

    http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/07/hizaminak-header-satu.html

    BalasPadam
  135. assalamualaikum..
    wawa join ye:)

    http://stayinheart.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    thanks a lot!:)

    BalasPadam
  136. salam..
    join sini,,
    http://mcflurylover.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  137. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  138. hai~ bru jew follow, tbe2 rse mcm nk join pulak..boley kn...? hehe

    http://cintacomeyluka.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  139. haha. join.

    http://cimicomot.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam


  140. Saya juga ada giveaway gift contest utk d beri pd semua org ..senang aje .. sila klik link ayat ini.

    TQ tuan tanah saya join as follower tuan tanah sbb bg tumpang lalu dan kalau sudi follow lah balik yer. Muahhhz

    BalasPadam
  141. zami suka cakap bg org fenim-fenim..
    lps tu kena baca 2kali..


    er.. nak jugakk!!!!

    BalasPadam
  142. http://sahajaitupieka.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    dh join..:)

    BalasPadam
  143. dah join :)

    http://weirdmessyhair.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  144. dengan mata kemenantukan baru balik kerja.. ayie nak join la..hehe

    http://ayie-fikri.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  145. http://iamjetbell.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    Pakstikan sy dapat kalau tak sy bom belog awk yg meletup nih :P

    BalasPadam
  146. Salam perkenalan:
    Dah jadi Follower anda...
    Sy pun nak joint juga:

    http://adando.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  147. wahh ! ryn joint jugakk taw. .

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  148. nk join tp tgk penyertaan bnyk sgt takut pulakk


    huhu

    BalasPadam
  149. @ila

    eh.
    join la!
    mana tahu rezeki!
    :)

    BalasPadam
  150. @payedd

    haha.
    apa yang nak dijeleskan ?
    :B

    BalasPadam
  151. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  152. nak menang header tu juga...

    id follower:umiliza989
    link:
    http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  153. Sham join


    http://planturalisme.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  154. SUka header blog ni....keep it up! You have the talent...

    BalasPadam
  155. nak nak nak nak ! jap nak buat !

    BalasPadam
  156. http://thebluestar-nurulhani1302.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  157. hee saya join:)

    *muke berharap giler ;p

    http://xtoyolkecikx.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  158. join jugak..hehehehe
    http://ngokngekblur.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  159. http://awaksaiapunya.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  160. http://nuruhuda329.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  161. http://aufabanuri.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  162. joined,

    http://hafizulhakim91.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  163. Saya join!!!

    http://coretanfadlisabri.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  164. udahh ! :)


    http://budakpptembam.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  165. sudah! harap2 menag.amin... :D

    http://tehanurfateha.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  166. Saja join!! =)

    http://iniceritawani.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  167. Saja join!! =)

    http://iniceritawani.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  168. http://ct-carlistush.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  169. good good buad pahala :)
    jgn lupe larh join contest di blog sy dan singgah sekali yer ...

    http://d-luvers.blogspot.com/

    *tq

    BalasPadam
  170. http://atyrarhapsody.blogspot.com/2011/07/klik-jek-if-ak-join-jugak-ke-hadapan.html

    lmbt joinn eheee

    BalasPadam
  171. settle!

    http://anisazurahmad.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

    BalasPadam
  172. nak jugak buleyhh??

    http://iamsaya.blogspot.com

    BalasPadam
  173. cam best je..hehe baru tuko header..lagi tak lawa...nice2 header ko ni..

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com