Isnin, 11 Julai 2011

Fesyen Tudung Terkini | Tudung Mak Neng

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Hey! Bulan Ramadhan dah dekat kan? Maksudnya, hari raya pon tak lama lagi! Yes. Seperti kau kata, pejam celik pejam celik, esok dah raya dah. Okay. Fine. Kalau aku bangun esok tak raya lagi, siap la kau! =_=

Masa raya nanti, mesti perempuan perempuan semua nak cantik kan? Therefore, entri kali ni aku nak berkongsi dengan perempuan perempuan sekalian tentang fesyen tudung terkini yang bakal menjadi ikutan bukan sahaja kepada anak anak dara, bahkan anak anak yang dah takde dara jugak. Sebelum ni, kita telah diperkenalkan dengan tudung Waheeda, Ekin, Bienda, Yuna, Siti Nurhaliza dan sebagainya. Kali ni, giliran tudung Mak Neng pulak menguasai pasaran. :D

Actually, tudung Mak Neng ni takde apa yang lain pon. Fesyen dia lebih kurang macam apa yang ada kat pasaran. Tapi apa yang menjadikan tudung Mak Neng ni istimewa ialah Mak Neng tu sendiri. Tak percaya? Tengok gambar kat bawah ni. Errr... Maksud aku, bawah lagi! :B






















Ayu tak Mak Neng? Haha. Gurau beb! Mak Neng ni merupakan watak Salih Yaacob dalam rancangan talk show dia kat Astro Warna. Adeh. Aku memang tak boleh blahhh dengan muka dia ni. Haaa... Sempooottt!!! :O



potpetpotpet : Siapa nak beli tudung Mak Neng?

29 ulasan:

  1. adeh. tahan gelak. xmo ah. pakai tdg bese aje :)

    BalasPadam
  2. kahkahkah..jgn terkezut kalo da yang folo t

    BalasPadam
  3. haha..lecture ayie cakap tudung jenis ni tudung jenis stokin.. sebab pakai sarung je.. zaman skang minah tudung dah rajin.. dah suka pakai tudung 3 layer dah..nasib tak 7 layer.. warna pelangi..hehe.."michael jackson kene halau balik india utara"..hehe

    BalasPadam
  4. Mak neng baizoro ek? Tp mmg lawok dia ni...hehhe...

    BalasPadam
  5. kehkeh..memang tak boleh blah ..rasenyer ramai kot paki tudung mcm gitu skrng..makcik2 lh..

    BalasPadam
  6. mak neng ni ayu gitu..haha

    BalasPadam
  7. hahahaa nak t'gelak guling2 ayu gitu..zami try la pakai msti cntik hakhak

    BalasPadam
  8. kalu zami pakai tudung rasanya lebih ayu dari mak neng. hahahaha....

    BalasPadam
  9. bhahaha... semmmpoott...

    BalasPadam
  10. ciskek! tertipuu gua! hahaha=.='

    BalasPadam
  11. amboii bro hizami lagi tau pasal tudung2 nie eann..

    BalasPadam
  12. ada jual ker tudung mak neng hikhik

    BalasPadam
  13. zami !!! hahaha. sabar je laaa

    BalasPadam
  14. haha..bongek...muka dahsyat giler...

    BalasPadam
  15. hahaha ngoi la. x nakkk beliiii

    BalasPadam
  16. tak suka tgk pompuan pakai tudung mcm ni. pemalas!

    BalasPadam
  17. hehe..mudah dan menyenangkan

    BalasPadam
  18. ayuuu gitu..jatuh ati..eehehehee

    BalasPadam
  19. haha..ni bkn perempuan tulennn..
    ni pelesu..kwang2..

    BalasPadam
  20. ingatkan fesyen tudung ape tadi.. muahahahaha

    BalasPadam
  21. macam muka cikgu shida pon ado..

    BalasPadam
  22. cute la,
    betul2 mcm muka cikgu shida :)
    hehe

    BalasPadam
  23. hahahaha baik aku pakai tudung mcm hana tajima je :p

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com