Isnin, 11 Julai 2011

Fesyen Tudung Terkini | Tudung Mak Neng

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Hey! Bulan Ramadhan dah dekat kan? Maksudnya, hari raya pon tak lama lagi! Yes. Seperti kau kata, pejam celik pejam celik, esok dah raya dah. Okay. Fine. Kalau aku bangun esok tak raya lagi, siap la kau! =_=

Masa raya nanti, mesti perempuan perempuan semua nak cantik kan? Therefore, entri kali ni aku nak berkongsi dengan perempuan perempuan sekalian tentang fesyen tudung terkini yang bakal menjadi ikutan bukan sahaja kepada anak anak dara, bahkan anak anak yang dah takde dara jugak. Sebelum ni, kita telah diperkenalkan dengan tudung Waheeda, Ekin, Bienda, Yuna, Siti Nurhaliza dan sebagainya. Kali ni, giliran tudung Mak Neng pulak menguasai pasaran. :D

Actually, tudung Mak Neng ni takde apa yang lain pon. Fesyen dia lebih kurang macam apa yang ada kat pasaran. Tapi apa yang menjadikan tudung Mak Neng ni istimewa ialah Mak Neng tu sendiri. Tak percaya? Tengok gambar kat bawah ni. Errr... Maksud aku, bawah lagi! :B






















Ayu tak Mak Neng? Haha. Gurau beb! Mak Neng ni merupakan watak Salih Yaacob dalam rancangan talk show dia kat Astro Warna. Adeh. Aku memang tak boleh blahhh dengan muka dia ni. Haaa... Sempooottt!!! :O



potpetpotpet : Siapa nak beli tudung Mak Neng?

29 ulasan:

Mra Mastura berkata...

adeh. tahan gelak. xmo ah. pakai tdg bese aje :)

yunZ berkata...

kahkahkah..jgn terkezut kalo da yang folo t

ayie berkata...

haha..lecture ayie cakap tudung jenis ni tudung jenis stokin.. sebab pakai sarung je.. zaman skang minah tudung dah rajin.. dah suka pakai tudung 3 layer dah..nasib tak 7 layer.. warna pelangi..hehe.."michael jackson kene halau balik india utara"..hehe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

Mak neng baizoro ek? Tp mmg lawok dia ni...hehhe...

cucu umie berkata...

kehkeh..memang tak boleh blah ..rasenyer ramai kot paki tudung mcm gitu skrng..makcik2 lh..

H.J berkata...

mak neng ni ayu gitu..haha

nurul berkata...

hahahaa nak t'gelak guling2 ayu gitu..zami try la pakai msti cntik hakhak

zizidiazora berkata...

kalu zami pakai tudung rasanya lebih ayu dari mak neng. hahahaha....

Lelord berkata...

ekekekkeeeee

ishiko berkata...

bhahaha... semmmpoott...

Eyka berkata...

ciskek! tertipuu gua! hahaha=.='

ila berkata...

amboii bro hizami lagi tau pasal tudung2 nie eann..

far_east berkata...

ada jual ker tudung mak neng hikhik

mr.syazwan berkata...

ahh boy2 malu.....

>.<

Amirah Suhana berkata...

zami !!! hahaha. sabar je laaa

najihah sahami berkata...

haha..bongek...muka dahsyat giler...

::FAIZ FARISH:: berkata...

haha lawak

Lya Colours berkata...

hahaha ngoi la. x nakkk beliiii

shandye. berkata...

tak suka tgk pompuan pakai tudung mcm ni. pemalas!

Khairul Antasha berkata...

hehe..mudah dan menyenangkan

dang intan duka berkata...

kejam gila...
hahhha

peace

aliesha kirana berkata...

ayuuu gitu..jatuh ati..eehehehee

.Cik Nana. berkata...

haha..ni bkn perempuan tulennn..
ni pelesu..kwang2..

Penggemar Coklat berkata...

ingatkan fesyen tudung ape tadi.. muahahahaha

nur choki choki berkata...

macam muka cikgu shida pon ado..

kechixx berkata...

hhahahahahahahaha;p

Pjaz a.k.a kud0o berkata...

cute la,
betul2 mcm muka cikgu shida :)
hehe

armouris berkata...

lagi info tentang tudung di SIHAT SELALU - Rahsia Memudahkan Memilih Tudung Untuk Dipakai

Cute Girl berkata...

hahahaha baik aku pakai tudung mcm hana tajima je :p

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com