Khamis, 7 Julai 2011

Cher Lloyd's Swagger Jagger Sejahanam Rebecca Black's Friday!



Cun tak? Ni la dia awek terbaru aku. Nama dia Cher Lloyd. Dia baru 17 tahun derrr... Haha. Actually, dia merupakan salah seorang daripada finalis bagi rancangan nyanyian di UK, iaitu X-Factor pada tahun lepas. Tapi dia tak menang pon. Dia dapat tempat keempat je kot. Hebat la jugak kan? Eh. Aku pernah story pasal juara dia masa tu. Kejap kejap. Aku nak cuba ingat balik entri mana. Okay! Aku dah dapat! Tajuk entri tu ialah Siapa Lelaki Bersuara Sedap Itu?. ;)

Cher Lloyd baru keluar dengan single pertama dia yang berjudul Swagger Jagger. Aku pon tak berapa nak faham dengan tajuk lagu dia ni. Takde tajuk lain yang lebih sweet ke? Adeh. Merujuk kepada tajuk entri ni iaitu Cher Lloyd's Swagger Jagger Sejahanam Rebecca Black's Friday!, kenapa aku boleh bagi statement macam tu? Yes. Kau boleh pergi tengok official music video Swagger Jagger ni kat youtube sekarang. Cuba dengar lagu dia betul betul. Lepas tu, tengok berapa ramai yang dah tekan button dislike. Oleh itu, sekian terima kasih. >_<




Dah tengok dah? So, amacam dengan lagu dia? Best ke? Haha. Bagi aku, takde la seteruk Rebecca Black's Friday tu. Cuma lagu ni tak berapa sesuai dengan Cher Lloyd yang cun ni. Anyway, cuba la fikir logik sikit. Cher Lloyd ni dah la tak famous mana. Sebagai single pertama, tiba tiba je dia terus cakap pasal haters? Macam ada yang tak kena je kan? Sepatutnya dia keluar dengan single pasal cinta ke, pasal bunga ke, pasal nasi kandar ke. Tengok dulu penerimaan tu macam mana. Lepas dah kumpul haters sebanyak mungkin, baru la keluarkan Swagger Jagger ni sebagai single yang seterusnya. Tak gitu ling? :P

For those yang tak tahu talent sebenar Cher Lloyd ni, meh aku tunjuk persembahan terbaik dia masa dia join X-Factor. Korang wajib tengok Cher Lloyd ni nyanyi lagu kat bawah ni. Jauh beza dengan Swagger Jagger dia tu. ;)





potpetpotpet : Laju betul aku update blog semenjak dua menjak ni.

11 ulasan:

jackieKOH berkata...

haha..salah step nak feymes.. xpe, dia feymes cam RB pon boleh.. haha

Blog rasmi : ini jacksky.punya! Blog

najihah sahami berkata...

hahaha.....kesian giler sebab sekali pun xpenah terserempak ngn minah ni. hehe. tp mata dia agak menyeramkan...

erk><

bookworm who likes to eat food berkata...

skurang2nyer si rebecca black jd femes gk lps lgu friday tu.tp minah ni...

Han$ Xy berkata...

awek cun~aku tak suka@_@

Asyraf Arif berkata...

suara dia sedap. suka gile tgk X factor ! terboekkk. hahaha

an_Nur berkata...

tu la, smpai skrg duk tengok2 music video rebecca, semata2 nak tengok dah banyak mana dislikes tuh. ngEe~

ayie berkata...

eh best la swagger jagger..leh hafal lagu dia.. tp masa xfactor sore dia ketak3 xsmpi..huhu

ila berkata...

opss tak kenal ..

luqman zakaria berkata...

dah lame tak singgah blog nih..semard ah header!

Joel Leslie berkata...

muka yg atas skali tu mcm muka maya karin :DDDD hahahaha.

Azmi berkata...

erk..aku tak sempat berkenalan lagi dengan dia ni

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com