Sabtu, 16 Julai 2011

Blog Makeover #3 | Amira Mastura

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Blog Makeover #1 dan Blog Makeover #2 telah menampilkan dua orang blogger lelaki. So, kali ni, blogger lelaki jugak ke? Merujuk kepada tajuk di atas, memang bebal la kalau korang tak tahu jantina dia apa. I mean, bebal yang sangat sangat. Haha. Sah sah la blogger perempuan kan? =_=

Okay. Macam Amir Rayyan jugak, aku kenal Amira Mastura masa gathering bloggers suatu masa dulu. Cehhh... Suatu masa dulu ye. Macam dah sepuluh tahun je bunyi dia kan? Adeh. Dia single. Dia student lagi. Dan dia muda setahun daripada aku. Okay. Ada apa apa lagi yang korang nak tahu pasal dia? Tu je kot? :B




Kalau blogger perempuan je, korang confirm terbayangkan blog dia mesti warna pink. Kalau tak pink, mesti purple kan? Lepas tu ada bunga kat sini sikit kat sana sikit. Errr... Macam tu la apa yang aku buat kat blog Amira Mastura ni! Haha. Klise gile kan? Tapi nak buat macam mana lagi? Blogger perempuan memang nampak sangat sesuai dengan tema manja manja macam tu. ;)





potpetpotpet : Macam mana dengan nisfu syaaban korang tadi? 

21 ulasan:

  1. rajin gler ea make-up blog org lain
    meh make-over fara pnye plak
    muahaha

    BalasPadam
  2. nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..haha nak jugak make over blog..ekekeke

    BalasPadam
  3. comel. pink for girl. hik3.

    =))

    eh.tadi pergi masjid~

    BalasPadam
  4. COMEL!

    SESUAI NGAN MIRA..

    BalasPadam
  5. haha..MANJA yang tak tahan tu. ades..

    BalasPadam
  6. warna2 yg lembut memang sesuai la ngan gurlz kan. apa2 pun tahniah la pada zami atas kreativiti yg sngat menyerlah tu.

    BalasPadam
  7. LOL
    perempuan = pink

    url blog korie = Pinkexia
    tp bukan merujuk pd pink.
    btw.. gadis pink mmg sgt comel^^

    kALAU lelaki pink = ?

    BalasPadam
  8. pink memang manja...;)

    BalasPadam
  9. dah ikut 7 step churpchurp, lepastu?? itu jeke??

    BalasPadam
  10. boleh bukak tempahan ntok blog lahh gni..cantek2. ^^

    BalasPadam
  11. lawa bebeno blog yg sedemikian.huhu :)

    BalasPadam
  12. blog aku punya turn bila?
    nih aku panas nih
    minta dari tahun lepas tak dapat2
    hahahaha

    BalasPadam
  13. hahah sesuke aty je kate pink manje2 gitu. haha. comel la kann. tapi tidak aye. ceh. jemput singgah

    BalasPadam
  14. nifsu syabaan ayie berpeluh dengan membuat air yg diorder

    BalasPadam
  15. blog aku rilek je warna unggu XD

    BalasPadam
  16. haha thx. and sape kate mra single? sekeh nak? >_<

    bile da jadi pink, da xleh nak tomboy ah. adeh2..

    whatever, thanks a lot okay? =) bestie

    BalasPadam
  17. nice lah .. mmg cliche lah gegurl kaler pink ;p

    BalasPadam
  18. blog enna so in black tapi jiwa pink! bahaha. nak image chat box kat tepi tu satu boleh? tolong design pleaseeeeeeee.hamik panjang kau! aha

    BalasPadam
  19. bule bukak gerai utk design blog la..sah tade org jaja tpi terus jumpa gerainya..hehe =p

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com