Ahad, 17 Julai 2011

Beyonce - End Of Time (2011)

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Errr... Sebelum tidur, aku tertengok Beyonce perform End Of Time untuk rancangan Good Morning America (GMA) kat youtube. Takde kerja la kan pagi pagi buta layan Beyonce ni. Adeh. Tapi kan, aku rasa lagu End Of Time ni lagi best daripada Run The World (Girl) tu. Patut End Of Time ni jadi single pertama dia. :B




Okay. Ni video dia kat bawah ni. Eh. Sebelum korang tengok video ni, aku nak ingatkan korang yang video ni ada Beyonce. So, faham faham je la macam mana persembahan dia. Haha. Kalau takut dilambung ombak, sila berumah di tepi sungai. Kalau tak takut dilambung ombak, sila berumah di tepi pantai. >_<




Come take my hand
I won't let you go
I'll be your friend
I will love you so, deeply
I will be the one to kiss you at night
I will love you until the end of time



potpetpotpet :  Selamat berhujung minggu!

16 ulasan:

fadlisabri berkata...

Wahhh....best kowt lagu nie!

Puteri Iqa Izyan berkata...

tertengok tuh =P

eh.suka cara dia menari. =D

eddy syrol berkata...

suke lagi Cristina :P




SUMBANG MAMBANG

MEMBEBEL TIME

wan berkata...

best2...

Eazy Izzuddin berkata...

best!

Nazim Nasri berkata...

sarapan pagi layan Beyonce ^^

Cute Girl berkata...

best lah lagu dia

Fyqa berkata...

fuyooooo

O_*

kechixx berkata...

wow!:)

[z@ck] berkata...

kaki beyonce rupanya hang ni =P

Asyraf Arif berkata...

best ! tapi macam lagu lama dia pulak sikit2. sebab tuh tak jadik first single kowt. huhu

zizidiazora berkata...

hrmmm...best gak lagu tu..

DanieL AdiE berkata...

Mmg suke lagu nie..

anismelon berkata...

hamboi tariannye..hehe..minat beyonce erk..

najihah sahami berkata...

haha..tunggu nanti berbuka la baru tgk beyonce. nnti kurang pahala puasa tgk aurat dia. hahahahaha

ayie berkata...

macam biasa beyonce sentiasa hebat

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com