Isnin, 18 Julai 2011

Baju Kurung Tanpa Gitar

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Bersambung entri Pre Baju Kurung Tanpa Gitar semalam. Ada yang tak faham kenapa aku letak tajuk Baju Kurung Tanpa Gitar tu. Okay. Meh sini aku bagi ceramah sikit. Semalam aku pergi kenduri Mak Long aku. Kenduri potong jambul cucu dia. Lepas tu, aku bosan. Haha. Senang gile kan cerita aku? Terus je bagitahu isi penting. >_<

Bila aku dah bosan, aku ajak adik aku ambil gambar. Aku paksa dia posing maut. Haha. Kejam tak? Eh. Macam tak menjawab je persoalan kenapa aku letak tajuk Baju Kurung Tanpa Gitar tu kan? Sabar ye. Aku nak jawab la ni. Adik aku pakai baju kurung. Sama macam Ana Raffali yang suka pakai baju kurung tu kan? Tapi Ana Raffali tu ada gitar sekali. Adik aku ni takde gitar. So, aku pon tak tahu kenapa aku pilih tajuk tu. =_=

Okay. Jom layan gambar gambar adik aku yang telah aku tertangkap. :B




So, kau tak payah nak komen ehem ehem macam entri sebelum ni. Pura pura sakit tekak konon. Dah sakit tekak tu, pergi la makan strepsils. Tak payah nak taip ehem ehem kat ruangan komen yang disediakan. Tu pon nak kena ajar ke? Haha. Jangan kau terasa sudah la. Aku gurau gurau beb. :D

Ni la adik aku. Anak ketiga daripada enam orang adik beradik. Nama dia Nurlina Diyana. Dah. Tu je kot. Sekian. Wabillahi taufik wal hidayah wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Ada gaya nasyid tak? :B



potpetpotpet : Ada kejutan malam ni!

47 ulasan:

  1. eeeeeeeeeee igtkan la ape td! :p

    BalasPadam
  2. heee... comel gila adik zami :D

    BalasPadam
  3. jage-jage.. nanti ramai mintak no fon adik zami... gara2 pos maut.. huu~

    BalasPadam
  4. Macam Tiz Zaqyah! :D

    Cantik.

    BalasPadam
  5. pic last tu mcm muka FL lah :)

    btw, she's beautiful :)

    BalasPadam
  6. adeq ? hai adeq ipar ! muahahah ;p

    patotla comel , tgok abg la
    xoxo

    BalasPadam
  7. wah, cun adik kau.... nanti ramai la mintak nombor fon (^__^)V

    BalasPadam
  8. hahaha nice pics taken~ love it Hizami.

    BalasPadam
  9. haha..cun ah..adik ai pun single...jom jadi biras zami.hahaha

    BalasPadam
  10. hai adik nurlina dayana
    leh kenal?
    hohhoho

    BalasPadam
  11. hi abang ipar....sehat? dah makan ke belum??...erm okbye

    BalasPadam
  12. wakaka... adik rupenye, igt kn nak dapat kakak ipar dh....hahaha

    BalasPadam
  13. adik kau cun doh. hhehehehe.

    BalasPadam
  14. adik kan???

    "hai abg zami"

    *tibebe

    =_=

    BalasPadam
  15. suke tgk pmpuan@anak dara pakai bju kurung..nmpk sweet n ncntik...

    BalasPadam
  16. oo adik..sama cam abg dia..hehe

    BalasPadam
  17. emm.. boleh bagi sy 1 fishermen friend's x?? --> gaye iklan kat tv...

    *ade ruang kosong tok jadi adik ipar hang x?? hehehehe

    latest entry Isu Bila Bersedekah & Urban-or-Disaster --> blog group

    BalasPadam
  18. ehem, ehem. HAHA. jgn marah. ;p

    BalasPadam
  19. amboi adik. cun melecun...bak snie nom tepon dia..nak suruh adik pelangi ngorat =D hek3

    BalasPadam
  20. haha. 2la. letak gmbar dan tajuk yang merangsang blogger2 utk berfikiran jauh ke hadapan. haha.

    msti org igt awekk hang. haha.

    cantik woo nurlina diyana!

    BalasPadam
  21. uhuk, uhuk, (bukan ehem2 kan?) haha :p

    BalasPadam
  22. baru tengok gambar kat entry sebelum ni, muka pon ada nampak sama lah!


    tapi adik zami cantik la! kirim salam!

    BalasPadam
  23. hai..
    boleh berkenala?
    cantik2...


    psss..hizami di tag contest..lihat my blog..kalau rajin join lah...
    ;)
    thankss

    BalasPadam
  24. ooo, atok ingatkan ana rafali...bagus2 gambarnya....lighting n compo yang baik =)

    BalasPadam
  25. cun tudung..
    hai, tudung =_="

    BalasPadam
  26. promote adik die lak :p tp adik awk cantik..

    abg kena sediakan borang byk2 lah.. mesti lepas ni ramai tengah line up nak isi borang tu :p

    BalasPadam
  27. Apekah kejutan itu??

    nantikan..

    BalasPadam
  28. err..lps nie bule letak yg lg tiga..tpi yg keempat tu mcm bule dikategori penting jugak kowt.. =p

    BalasPadam
  29. tajuk entry yg sgt kreatif..sehingga tidak terjangkau oleh pemikiran biasa....boleh gitu???

    BalasPadam
  30. hahhaaha..adik ekr?? ingat scandle.. lallaa..

    apa apapun adik u cantik arh.. kim salam.. hak3.. :D

    BalasPadam
  31. hahhaaha..adik ekr?? ingat scandle.. lallaa..

    apa apapun adik u cantik arh.. kim salam.. hak3.. :D

    BalasPadam
  32. oh abang ipar ku.. hehe

    BalasPadam
  33. nk ehem ehem lg laaa..hehehe..

    org kate klu mara kne jual...6 darham....

    BalasPadam
  34. hizami nnt bg aku no umah ko..:)

    BalasPadam
  35. tak de org pon leh fikir tajuk entry yg semalam..hahaha..lawak je..yg komen sume xda kaitan..last last adik rupenye..weee..cantik..

    BalasPadam
  36. cantik adik tu..
    mesti ramai yg buat baik pasni
    hehe

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com