Isnin, 18 Julai 2011

Baju Kurung Tanpa Gitar

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Bersambung entri Pre Baju Kurung Tanpa Gitar semalam. Ada yang tak faham kenapa aku letak tajuk Baju Kurung Tanpa Gitar tu. Okay. Meh sini aku bagi ceramah sikit. Semalam aku pergi kenduri Mak Long aku. Kenduri potong jambul cucu dia. Lepas tu, aku bosan. Haha. Senang gile kan cerita aku? Terus je bagitahu isi penting. >_<

Bila aku dah bosan, aku ajak adik aku ambil gambar. Aku paksa dia posing maut. Haha. Kejam tak? Eh. Macam tak menjawab je persoalan kenapa aku letak tajuk Baju Kurung Tanpa Gitar tu kan? Sabar ye. Aku nak jawab la ni. Adik aku pakai baju kurung. Sama macam Ana Raffali yang suka pakai baju kurung tu kan? Tapi Ana Raffali tu ada gitar sekali. Adik aku ni takde gitar. So, aku pon tak tahu kenapa aku pilih tajuk tu. =_=

Okay. Jom layan gambar gambar adik aku yang telah aku tertangkap. :B




So, kau tak payah nak komen ehem ehem macam entri sebelum ni. Pura pura sakit tekak konon. Dah sakit tekak tu, pergi la makan strepsils. Tak payah nak taip ehem ehem kat ruangan komen yang disediakan. Tu pon nak kena ajar ke? Haha. Jangan kau terasa sudah la. Aku gurau gurau beb. :D

Ni la adik aku. Anak ketiga daripada enam orang adik beradik. Nama dia Nurlina Diyana. Dah. Tu je kot. Sekian. Wabillahi taufik wal hidayah wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Ada gaya nasyid tak? :B



potpetpotpet : Ada kejutan malam ni!

47 ulasan:

Mra Mastura berkata...

hai nana! hehe.

..cik gugu.. berkata...

hamboih mrh ke??

Izyanti berkata...

cantek. :)

Fezul Fadhley berkata...

eeeeeeeeeee igtkan la ape td! :p

fadlisabri berkata...

Owh al-kisahnya!=)

Puteri Iqa Izyan berkata...

heee... comel gila adik zami :D

izz idraqie huznie berkata...

hi diyana.............:)

merahitujambu berkata...

adk rupanya..cantik sgt

Az-Zahra Fauzee berkata...

jage-jage.. nanti ramai mintak no fon adik zami... gara2 pos maut.. huu~

Miera Aziz berkata...

Macam Tiz Zaqyah! :D

Cantik.

Ieka Luvika berkata...

pic last tu mcm muka FL lah :)

btw, she's beautiful :)

Faraa Eiman's berkata...

adeq ? hai adeq ipar ! muahahah ;p

patotla comel , tgok abg la
xoxo

Miz Novexx berkata...

wah, cun adik kau.... nanti ramai la mintak nombor fon (^__^)V

Aman Ibrahim berkata...

hahaha nice pics taken~ love it Hizami.

najihah sahami berkata...

haha..cun ah..adik ai pun single...jom jadi biras zami.hahaha

Hans berkata...

hai adik nurlina dayana
leh kenal?
hohhoho

syAzAnA berkata...

dua2 putih. jelesss. heheheh


10 mitos tentang rambut. Part 2. tahu??

man yusoef berkata...

hi abang ipar....sehat? dah makan ke belum??...erm okbye

neyra shazeyra berkata...

cantik.

the GirL berkata...

wakaka... adik rupenye, igt kn nak dapat kakak ipar dh....hahaha

Umie Nadhirah berkata...

adik kau cun doh. hhehehehe.

mr.syazwan berkata...

adik kan???

"hai abg zami"

*tibebe

=_=

Mohd Khairi Khadzir berkata...

suke tgk pmpuan@anak dara pakai bju kurung..nmpk sweet n ncntik...

Suhazli berkata...

oo adik..sama cam abg dia..hehe

kaizen berkata...

emm.. boleh bagi sy 1 fishermen friend's x?? --> gaye iklan kat tv...

*ade ruang kosong tok jadi adik ipar hang x?? hehehehe

latest entry Isu Bila Bersedekah & Urban-or-Disaster --> blog group

syeRAWRR berkata...

comelnyee adeq! hehe

~AtEeN~ berkata...

ehem, ehem. HAHA. jgn marah. ;p

laskar pelangi berkata...

amboi adik. cun melecun...bak snie nom tepon dia..nak suruh adik pelangi ngorat =D hek3

♥ cik kieranaa ♥ berkata...

haha. 2la. letak gmbar dan tajuk yang merangsang blogger2 utk berfikiran jauh ke hadapan. haha.

msti org igt awekk hang. haha.

cantik woo nurlina diyana!

Dosh Saleem berkata...

uhuk, uhuk, (bukan ehem2 kan?) haha :p

echa berkata...

ehem!ehem!

adrinaqamarina berkata...

baru tengok gambar kat entry sebelum ni, muka pon ada nampak sama lah!


tapi adik zami cantik la! kirim salam!

Eazy Izzuddin berkata...

hai..
boleh berkenala?
cantik2...


psss..hizami di tag contest..lihat my blog..kalau rajin join lah...
;)
thankss

Suhami Ahmad berkata...

ooo, atok ingatkan ana rafali...bagus2 gambarnya....lighting n compo yang baik =)

eM-mEaNn berkata...

cun tudung..
hai, tudung =_="

eQuRlz berkata...

promote adik die lak :p tp adik awk cantik..

abg kena sediakan borang byk2 lah.. mesti lepas ni ramai tengah line up nak isi borang tu :p

DanieL AdiE berkata...

Apekah kejutan itu??

nantikan..

.:iQeLLypEri:. berkata...

err..lps nie bule letak yg lg tiga..tpi yg keempat tu mcm bule dikategori penting jugak kowt.. =p

zizidiazora berkata...

tajuk entry yg sgt kreatif..sehingga tidak terjangkau oleh pemikiran biasa....boleh gitu???

Nur Farah Hani berkata...

hahhaaha..adik ekr?? ingat scandle.. lallaa..

apa apapun adik u cantik arh.. kim salam.. hak3.. :D

Nur Farah Hani berkata...

hahhaaha..adik ekr?? ingat scandle.. lallaa..

apa apapun adik u cantik arh.. kim salam.. hak3.. :D

ayie berkata...

oh abang ipar ku.. hehe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

nk ehem ehem lg laaa..hehehe..

org kate klu mara kne jual...6 darham....

Fiq Fikri berkata...

hizami nnt bg aku no umah ko..:)

anismelon berkata...

tak de org pon leh fikir tajuk entry yg semalam..hahaha..lawak je..yg komen sume xda kaitan..last last adik rupenye..weee..cantik..

NuR si CiKGu RiBeNa berkata...

cantik adik tu..
mesti ramai yg buat baik pasni
hehe

Zinedine Zaiddin berkata...

dipromotnya adik dia. kah3

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com